Ivanek Opublikowano 6 Lutego Autor Opublikowano 6 Lutego (edytowane) W dniu 19.05.2023 o 22:22, Ivanek napisał(a): Doszły dziś lampki od Darka, petarda🥳 Na dniach porobię coś więcej fotek Wróciła duża satysfakcja z jazdy, mimo przejechania 10km. Mogę w końcu śmiało wpisać w wyposażenie Bi-LED Edytowane 6 Lutego przez Ivanek 1 1
george Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego W dniu 6.02.2024 o 19:30, Ivanek napisał(a): Doszły dziś lampki od Darka, petarda🥳 Kto jest autorem? Projektor 3"?
Ivanek Opublikowano 8 Lutego Autor Opublikowano 8 Lutego 1 godzinę temu, george napisał(a): Kto jest autorem? Projektor 3"? Dariusz Jabłoński, tak 3"
Ivanek Opublikowano 9 Lutego Autor Opublikowano 9 Lutego Czy ktoś zna sposoby na problemy z elektroniką pod tytułem, przycisk opuszczania szyby, w dół słabo reaguje, w górę dobrze. Lewe tylne drzwi otwierają się tylko wtedy gdy centralnym z pilota otworze, z przycisku na drzwiach nie? Ktoś coś?
Ivanek Opublikowano 12 Lutego Autor Opublikowano 12 Lutego Wypad w góry zaliczony, objechane prawie 600km, z czego niecałe 300 zrobione z urwanym wieszakiem na środku z wydechu, rura szorowała po progach zwalniających i asfalcie. Za dwa tygodnie stawiam na wywalenie środkowego w końcu. VID_20240210_184954.mp4
george Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego 2 godziny temu, Ivanek napisał(a): Za dwa tygodnie stawiam na wywalenie środkowego w końcu. Będziesz tego żałował. Miałem chwilę AVF bez środkowego... powyżej 3000 rpm nie dało się znieść.
Ivanek Opublikowano 12 Lutego Autor Opublikowano 12 Lutego (edytowane) 1 minuta temu, george napisał(a): Będziesz tego żałował. Miałem chwilę AVF bez środkowego... powyżej 3000 rpm nie dało się znieść. Buczenie? Tylko, że średnica będzie 50mm więc teorytycznie powinno być ciszej. Edytowane 12 Lutego przez Ivanek
jaras99 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego 6 minut temu, george napisał(a): Będziesz tego żałował. Miałem chwilę AVF bez środkowego... powyżej 3000 rpm nie dało się znieść. 🧐 jeżdżę z 3 lata po montażu Q z dwururką bez środkowego i żadnego buczenia nie mam. Jest tak samo jak z środkowym przy ośce
Ivanek Opublikowano 12 Lutego Autor Opublikowano 12 Lutego 14 minut temu, jaras99 napisał(a): 🧐 jeżdżę z 3 lata po montażu Q z dwururką bez środkowego i żadnego buczenia nie mam. Jest tak samo jak z środkowym przy ośce Ta ale Ty masz końcowe jeszcze Obecnie to własnie mi buczy pod zadkiem, ja na 90 % jestem przekonany, że ten tłumik już się poddaje i jest nieszczelny. Dla mnie obecna głośność jest jak najbardziej okej, po prostu jeśli to będzie szczelne to ten dźwięk będzie zostawał bardziej za mną więc zmiana powinna być na plus Dowiem się za około 5 tygodni.
Marfiol Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Bi-Led super sprawa, ostatnio kumpel wkładał do e klasy,każdy Xenon sie chowa 😁 1
Ivanek Opublikowano 13 Lutego Autor Opublikowano 13 Lutego 19 godzin temu, Marfiol napisał(a): Bi-Led super sprawa, ostatnio kumpel wkładał do e klasy,każdy Xenon sie chowa 😁 xenon w dzisiejszych czasach to passé
george Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego W dniu 12.02.2024 o 21:18, Ivanek napisał(a): Buczenie? Tylko, że średnica będzie 50mm więc teorytycznie powinno być ciszej. Hałas.
kubabkb Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Ivanek ile kosztowaly Cie Bi- ledy? mozesz podeslac namiar na osobe ktora Ci je zrobila?
Ivanek Opublikowano 18 Lutego Autor Opublikowano 18 Lutego 3 minuty temu, kubabkb napisał(a): Ivanek ile kosztowaly Cie Bi- ledy? mozesz podeslac namiar na osobe ktora Ci je zrobila? Na gotowo niecałe 2k wraz z nowymi lampami Log into Facebook WWW.FACEBOOK.COM Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know. 1
Ivanek Opublikowano 17 Marca Autor Opublikowano 17 Marca (edytowane) Wrzucam link do hostingu bo to jest nagranie audio, jak ktoś ma pomysł jak to łatwiej wrzucić to podzielcie się. Nie trzeba pobierać, można odsłuchać na stronie. @szafa poprawione, dzięki Nagranie standardowe 3.wav GOFILE.IO 2.0 MiB Edytowane 18 Marca przez Ivanek
szafa Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Godzinę temu, Ivanek napisał(a): Audio Dajcie znać czy nagranie jest dostępne Nie
Rekomendowane odpowiedzi