Deamian Opublikowano 17 Listopada 2021 Opublikowano 17 Listopada 2021 Hej. Korzystał ktoś z was z tego rozwiązania? AA Mirror? https://youtu.be/iCWwYbijUzs
Pellek Opublikowano 17 Listopada 2021 Opublikowano 17 Listopada 2021 35 minut temu, Deamian napisał: Hej. Korzystał ktoś z was z tego rozwiązania? AA Mirror? https://youtu.be/iCWwYbijUzs Używam , działa
Deamian Opublikowano 18 Listopada 2021 Opublikowano 18 Listopada 2021 10 godzin temu, Pellek napisał: Używam , działa Robiłeś tak jak w tym filmiku? Bez roota telefonu?
Pellek Opublikowano 18 Listopada 2021 Opublikowano 18 Listopada 2021 5 minut temu, Deamian napisał: Robiłeś tak jak w tym filmiku? Bez roota telefonu? Bez roota trochę z innego rodzaju filmiku ale efekt końcowy taki sam
Deamian Opublikowano 19 Listopada 2021 Opublikowano 19 Listopada 2021 Masz gdzieś ten filmik? Zrobiłem według mojego i niestety nie działa. Nie mam możliwości uruchomienia aplikacji z poziomu Android Auto
Rys125 Opublikowano 19 Listopada 2021 Opublikowano 19 Listopada 2021 (edytowane) 36 minut temu, Deamian napisał: U mnie działa według powyższego. Edytowane 19 Listopada 2021 przez Rys125
RaV22K Opublikowano 20 Listopada 2021 Opublikowano 20 Listopada 2021 W dniu 17.08.2021 o 12:49, pl_adamk napisał: Musisz włączyć tryb SWDL w GEM, następnie wyjść z GEM (bez restartu jednostki), włączyć czerwone menu i instalować przez "USER DEFINED UPDATE". W tym poście masz instrukcję: Link Wielkie dzięki za post i wszystkie wskazówki które pomogły mi zrobić wszystko (soft K3344, mapy już mam 2020, VIM, CarPlay zainstalowany) ale tego nie rozumiem w którym miejscu to trzeba zaznaczyć SWLD a następnie jak się wychodzi z GEM aby wejść w Czerwone Menu bo chce mieć radio z logo stacji. Czy mogę prosić o jakieś wskazówki ?
Muskel1 Opublikowano 20 Listopada 2021 Opublikowano 20 Listopada 2021 W pierwszym linku podany jest link do striny, z której ściągasz narzędzie do pachtowania M.I.B. Uruchamia ono zielone menu. Następnie w zielonym menu wyszukujesz SWLD i zaznaczasz.
RaV22K Opublikowano 20 Listopada 2021 Opublikowano 20 Listopada 2021 57 minut temu, Muskel1 napisał: W pierwszym linku podany jest link do striny, z której ściągasz narzędzie do pachtowania M.I.B. Uruchamia ono zielone menu. Następnie w zielonym menu wyszukujesz SWLD i zaznaczasz. Muscal dziękuje za zaangażowanie na forum bo odpowiadasz na wszystkie pytania nawet tak proste jak moje ale pach już mam zrobiony co mi dało GEM, tylko nie wiem czy dobre zaznaczam SWLD i jak wyjść z GEM aby nie resetować MMI ?
Muskel1 Opublikowano 20 Listopada 2021 Opublikowano 20 Listopada 2021 Wyjście z menu powinno być tak samo jak wejście, czyli jednocześnie przyciski MAP/NAV i Radio. Czyli oba pchasz w górę.
pl_adamk Opublikowano 20 Listopada 2021 Autor Opublikowano 20 Listopada 2021 9 godzin temu, RaV22K napisał: Wielkie dzięki za post i wszystkie wskazówki które pomogły mi zrobić wszystko (soft K3344, mapy już mam 2020, VIM, CarPlay zainstalowany) ale tego nie rozumiem w którym miejscu to trzeba zaznaczyć SWLD a następnie jak się wychodzi z GEM aby wejść w Czerwone Menu bo chce mieć radio z logo stacji. Czy mogę prosić o jakieś wskazówki ? Ja mam loga stacji w K3344. Wystarczy aktywować w vcds o ile dobrze pamiętam.
Muskel1 Opublikowano 20 Listopada 2021 Opublikowano 20 Listopada 2021 4 minuty temu, pl_adamk napisał: Ja mam loga stacji w K3344. Wystarczy aktywować w vcds o ile dobrze pamiętam. Jesteś pewien, że masz loga stacji FM a nie DAB?
pl_adamk Opublikowano 20 Listopada 2021 Autor Opublikowano 20 Listopada 2021 6 minut temu, Muskel1 napisał: Jesteś pewien, że masz loga stacji FM a nie DAB? FM. Moja jednostka nie ma dab. Mam wrażenie, że gdzieś już to pisałem
Muskel1 Opublikowano 20 Listopada 2021 Opublikowano 20 Listopada 2021 (edytowane) 25 minut temu, pl_adamk napisał: FM. Moja jednostka nie ma dab. Mam wrażenie, że gdzieś już to pisałem Całkiem możliwe, że już ten temat poruszaliśmy Edytowane 20 Listopada 2021 przez Muskel1
RaV22K Opublikowano 20 Listopada 2021 Opublikowano 20 Listopada 2021 (edytowane) 9 godzin temu, Muskel1 napisał: Wyjście z menu powinno być tak samo jak wejście, czyli jednocześnie przyciski MAP/NAV i Radio. Czyli oba pchasz w górę. Brakuje już mi pomysłu jak to dalej ruszyć, karta format, pliki są na karcie w GEM zaznaczone SWDL wchodzę bez resetu do Czerwonego Menu a nadal wyszarzone pole do aktualizacji Edytowane 20 Listopada 2021 przez RaV22K
Muskel1 Opublikowano 21 Listopada 2021 Opublikowano 21 Listopada 2021 Na powyższym zdjęciu jest aktywne "uruchom aktualizację" dajesz na plus, (prawa strona ekranu) i zaznaczasz wszystko z listy, która się pokaże.
RaV22K Opublikowano 21 Listopada 2021 Opublikowano 21 Listopada 2021 Na zdjęciu tak wyglada ze da się pójść dalej a w rzeczywistości jest szare (przekłamanie zdjęcia), trochę widać ze jest mniejsza grubość czcionki.
Muskel1 Opublikowano 21 Listopada 2021 Opublikowano 21 Listopada 2021 Hmm wygląda jakby nie widział co jest na karcie.
Muskel1 Opublikowano 21 Listopada 2021 Opublikowano 21 Listopada 2021 Musisz w czerwonym menu na początku wybrać aktualizazję użytkownika a nie automatyczną. Zrób zdjęcia po koleji co klikasz od początku w czerwonym menu.
Muskel1 Opublikowano 21 Listopada 2021 Opublikowano 21 Listopada 2021 (edytowane) Powinieneś mieć widoczną opcje standard i tę drugą, gdzie sam wybierasz co ma instalować. Tę właśnie wybierasz i zaznaczasz kolejno wszystkie pliki do aktualizacji. Edytowane 21 Listopada 2021 przez Muskel1
Rekomendowane odpowiedzi