FroS-t Opublikowano 18 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Zawsze można więcej i lepiej ale nie ma co się oszukiwać ze to kwestia dolarów na mody i żeby ktos to ogarnal, u nas tutaj w okolicy jest tez brak ze tak powiem specjalistów od modow, większość mechaników czy wulkanizatorow itp jak widzi mocno obniżone auta to łapie się za głowę mi się z trudem udało znaleźć i wulkanizatorow czy mechaników czy zakład od zbieżności gdzie zrobią dobrze i uszanują ze auta się łapami nie maca całego i nie porysuja lakieru czy zniszczą felg po regeneracji itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 3 minuty temu, FroS-t napisał: Zawsze można więcej i lepiej ale nie ma co się oszukiwać ze to kwestia dolarów na mody i żeby ktos to ogarnal, u nas tutaj w okolicy jest tez brak ze tak powiem specjalistów od modow, większość mechaników czy wulkanizatorow itp jak widzi mocno obniżone auta to łapie się za głowę mi się z trudem udało znaleźć i wulkanizatorow czy mechaników czy zakład od zbieżności gdzie zrobią dobrze i uszanują ze auta się łapami nie maca całego i nie porysuja lakieru czy zniszczą felg po regeneracji itp Niestety ale to dosyć powszechny problem Kiedyś do zbieżności w B6 stwierdzili że trzeba zderzak zdjąć bo ich aparatura nie ogarnie tak niskiego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 18 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 5 godzin temu, krzysiek_f napisał: Jak odbierzesz auto od mechanika to już nie będą marudzić, że nie równo siadło tylko na to, że za małe hamulce włożyłeś. Co do hebli myślałem o większych , swoją droga do b8 co wejdzie największego ? drugi temat, może jestem za bardzo przezorny może nie ale po ostatniej batalii i dzwonie wiem ze biegły obroni mi hamulce p&p jak coś tam by się zadziało , a z dorabianymi adapterami nie daje mi gwarancji, wiec postawiłem myśle na w miare dobry zestaw, i dobrze to będzie hamowało i wyglądało…. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 18 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 8 minut temu, Wandej napisał: Niestety ale to dosyć powszechny problem Kiedyś do zbieżności w B6 stwierdzili że trzeba zderzak zdjąć bo ich aparatura nie ogarnie tak niskiego auta Tez to miałem, teraz znalazłem ten laserowy pomiar u nas i taki zakład co ma bardzo niski najazd wiec jest fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monti Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 W b7 jest ten sam problem, auto na gwincie. Przód ogarnięty na tip top, a tył bez nakrętek i dalej różnica, ale zalejesz full bak i włożysz koło zapasowe i nagle jest równo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 18 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Takie znalazłem od d*py Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 2 godziny temu, FroS-t napisał: Co do hebli myślałem o większych , swoją droga do b8 co wejdzie największego ? drugi temat, może jestem za bardzo przezorny może nie ale po ostatniej batalii i dzwonie wiem ze biegły obroni mi hamulce p&p jak coś tam by się zadziało , a z dorabianymi adapterami nie daje mi gwarancji, wiec postawiłem myśle na w miare dobry zestaw, i dobrze to będzie hamowało i wyglądało…. 100% P&P tylko 356mm lub 380mm na zaciskach dwtułoczkowy ATE. Odpowiednio z C7 BiTDI i SQ5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 18 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 (edytowane) a np takie 18zl czy 17zl z adapterami wejdą ? czy lepiej wtedy akebono ? Edytowane 18 Maja 2022 przez FroS-t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 18 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 k**wa nie nie, jeszcze nie założyłem a już gadam o innych, proszę nie odpowiadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 45 minut temu, FroS-t napisał: a np takie 18zl czy 17zl z adapterami wejdą ? czy lepiej wtedy akebono ? Odpuść sobie ten kibel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 19 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 2 godziny temu, FroS-t napisał: a np takie 18zl czy 17zl z adapterami wejdą ? czy lepiej wtedy akebono ? Tutaj jest dopiero rzeźba Lepiej Akebono bo dotykasz tylko adaptera w przypadku tarczy 356mm W poniedziałek mam montaż swoich to wrzucę fotkę jak wygląda obróbka. Naciesz się Brembo najpierw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 19 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Nie, no tak z ciekawości zapytałem, z reszta @H4mm3Rchyba wszystko mi wyjaśnił jak kiedyś pisaliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 19 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 4 godziny temu, Wandej napisał: Tutaj jest dopiero rzeźba Lepiej Akebono bo dotykasz tylko adaptera w przypadku tarczy 356mm W poniedziałek mam montaż swoich to wrzucę fotkę jak wygląda obróbka. Naciesz się Brembo najpierw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 19 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Halo dałbym w ciemno folią, optycznie znikną i powiekszą boczne wloty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 19 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Kierowniku mam cały kpl tarcze klocki przód 356mm , no i zaciski of kors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 19 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 (edytowane) Auto odebrane, nowy rozrząd i spowalniacze na miejscu Klocki OEM Audi, tarcze OZ Sport, nowy płyn i tyle Edytowane 4 Sierpnia 2022 przez FroS-t 3 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 19 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 19 minut temu, FroS-t napisał: Auto odebrane, nowy rozrząd i spowalniacze na miejscu Klocki OEM Audi, tarcze OZ Sport, nowy płyn i tyle No i wyszło prawilnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 19 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 14 minut temu, Wandej napisał: No i wyszło prawilnie Przez takich ludzi jak ty czy H4mm3r człowiek nie cieszy się już z żadnego hamulca ale już dobra może być, nie jest najgorzej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 19 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 1 minutę temu, FroS-t napisał: Przez takich ludzi jak ty czy H4mm3r człowiek nie cieszy się już z żadnego hamulca ale już dobra może być, nie jest najgorzej Dopiero kupiłeś auto także jeszcze nic straconego? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Bardzo fajnie siadły te czerwone prosioki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi