Pinczi Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Hejka, Oto moja nowa niuńka. Audi S4 Avant Rok: 2003 - modelowo 2004 Przebieg: 114 tys Silnik: 4,2l V8 BBK Moc: 344 KM Moment: 410 Nm / 3500 obr Kolor: Czarna perła Generalnie pełna opcja (choc moge sie mylic) bez szyberdachu i pamieci ustawien foteli. Niunka od 2007 roku w Polsce. Sprowadzona ze Szwajcarii. Przebieg autentyczny. Kupilem od właściciela który sam ja sprowadzil dla siebie. Oczywiscie nie jest bezwypadkowa, miała stłuczkę w Szwajcarii, ale nie groźna - własciciel udostepnil mi zdjecia. Moim zdaniem jest w super stanie, bez problemu przeszła przeglad w ASO przed zakupem. Jest kilka rzeczy które będzie trzeba ogarnąć, ale przeciez nie jest to auto nowe wiec trzeba bylo sie z tym liczyc. Z pierwszych modow, to została już zamontowana RNS-E, niestety zdjec jeszcze nie mam Ogolnie jestem mega zadowolony, brzmienie silnika mnie powala - kilka osob na spocie mazowieckim widzialo i slyszalo Moglaby tylko troche mniej palic ..ale cos za cos Zdjęcia z ogłoszenia: Aktualne fotki: Pod tym linkiem zdjęcia po korekcie lakieru w Shine Factory: https://picasaweb.google.com/113141998987262616217/AudiS4 Pierwsza modyfikacja: - zamontowanie navi RNS-E Modyfikacja nr 2: - zmiana relingów na chromowe - kuracja odmładzająca "by Meguiars" Zmiana felg na model od RS6 - 18" - modyfikacja nr 3: Pomalowanie zaciskow na czarno + montaż emblematów na zaciski z logo S4 - modyfikacja nr 4: Modyfikacja nr 5: - montaż kierownicy multifunkcyjnej od R8/TT: Modyfikacja nr 6: - listwy ozdobne + el. konsoli środkowej w carbonie: Modyfikacja nr 7: - montaż modułu Bluetooth i uruchomienie pełnej obsługi SDS Modyfikacja nr 8: - wycięcie "przednich" katalizatorów w MG Motorsport Modyfikacja nr 9: - montaż kamery cofania Modyfikacja nr 10: - montaż nakładek na pedały oraz podstopnicy z RS4 B7 Modyfikacja nr 11: - osłony na silnik a'la RS4 B7 Modyfikacja nr 12: - zaciski Brembo 6-tłoczków, przewody w stalowym oplocie Modyfikacja nr 13: - przyciemnienie szyb - folia Armolite Raycer 36SR Modyfikacja nr 14: - montaż fabrycznego Tunera TV oraz DVD Modyfikacja nr 15: - wymiana wszystkich dekorów na oryginalne carbonowe od S4 A CO DALEJ ??? TEGO NAWET JA NIE WIEM
Iverson Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 no ładnie , ładnie , napisz jakie wrażenia z jazdy , spalanie etc. ??
Piechol Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 super Esss poprawny pierwszy mod a nie lepiej zdjąć resztę chromów i dać jakąś felgę z czarnym akcentem albo całą grafitową?
Tas2die4 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 niedawno byla na otomoto chyba, prawda?
Flyer Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Dziwnie ta poducha lezy w kierownicy.
Pinczi Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 no ładnie , ładnie , napisz jakie wrażenia z jazdy , spalanie etc. ?? Wrazenia jak dla mnie super....duzo lepiej sie prowadzi od mojej poprzedniej S3. A spalanie...hmm....kto posiadajac S4 martwi sie o spalanie super Esss poprawny pierwszy mod a nie lepiej zdjąć resztę chromów i dać jakąś felgę z czarnym akcentem albo całą grafitową? Moze i lepiej niedawno byla na otomoto chyba, prawda? Tak Dziwnie ta poducha lezy w kierownicy. Przeciez wyraznie napisalem ze jest po stluczce. Poducha byla wywalona
Flyer Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Nie doczytalem. Ja bym wywalil reszte chromow w aucie
adamooo Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 widziałem wczoraj w arkadii na spotach a3jek..ładna długo stała w komisie ?
Ukasz699 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Piekna jest gratulacje zakupy Mi sie chromik podoba jestem za relingami
Tas2die4 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ja bym te fele zmienil, jakies takie bez wyrazu sa... No i drewno ze srodka out :gwizdanie:
Pinczi Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Drewno na 100% zostaje. Fele tak jak napisalem na poczatku beda od nowej RS6
variocustoms Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Fajna, zazdroszczę tego "gangu" V8ki
studziany Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 - ewentualnie pomalowanie zacisków na czerwono badz czarno - ale nie jestem narazie na 100% przekonany Jeśli chodzi o malowanie zacisków ( o ile dobrze rozumiem chodzi o zaciski hamulców) to jestem przeciw. srednio to wyglada w samochodzie marki AŁDI . Ale to moje subiektywne zdanie. pozdrawiam
paulo77 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Furka wypas Z relingami zastanów się czy może nie lepiej zrobić ją na czarno i jak juz ktoś pisał zmienić reszte chromów Zrób VT i zobaczysz co Ci się będzie bardziej podobać
Pinczi Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Opublikowano 2 Maja 2009 Niuńka dostała dwa "prezenty": 1. chromowane relingi - uważam ze duzo lepiej sie prezentuje teraz 2. "kuriacja odmładzająca" - by Meguiars Moze na fotach tego nie widać, bo fotograf to ze mnie żaden, ale efekt jest naprawde ogromny.
Rekomendowane odpowiedzi