Młody_drog Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 No niestety fotki nie oddają całego efektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 1 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 no nie jak się nie sprzeda to bi-xenon dopełni szczęścia z przodu dopiero wtedy będzie [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 12:30_________________________________________________może to nie był rozsądny pomysł dać tacie auto na 19-kach, ale zaryzykowałem i muszę powiedzieć ze podczas jazdy wygląda za***iście na tym kole auto do sprzedania ale od przeglądania tego allegro chce mi się jeszcze pomodzić, i jak zostanie to dokładka od cupry wskoczy z bixenonem jak tylko będzie za co.. i w końcu chyba zdecyduje się na c*p@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majki-m Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 i w końcu chyba zdecyduje się na c*p@ od tego powinieneś zacząć,a teraz to tylko wygląda ale nie jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 oby auto zostało... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 2 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 i w końcu chyba zdecyduje się na c*p@ od tego powinieneś zacząć,a teraz to tylko wygląda ale nie jedzie najlepsze na koniec oby auto zostało... :gwizdanie: już sam nie wiem co lepsze ale audi bokiem nie polatam [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 15:42_________________________________________________sesyjkę zrobiłem zaraz się wrzuci na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 to kup sobie drugie auto np. poloneza jakiegoś albo dużego fiata za małe pieniądze to polatasz bokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 2 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 to kup sobie drugie auto np. poloneza jakiegoś albo dużego fiata za małe pieniądze to polatasz bokiem zawsze jakieś rozwiązanie e30 jest tylko kwestią czasu.. jak by poszło audi to by była zaraz jak nie to może się na przyszły sezon uda :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 wuju z b6 chcesz sie przesiasc w stare bmw,siedzac w takim starym aucie bym sie nie odnalazl,juz lepiej kup sobie e46 330d ostatnio jezdzilem taka i fajnie ten silnik ciagnie i naped na tyl jest a jak pieknie pracuje nie to co PD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 2 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 wuju z b6 chcesz sie przesiasc w stare bmw,siedzac w takim starym aucie bym sie nie odnalazl,juz lepiej kup sobie e46 330d ostatnio jezdzilem taka i fajnie ten silnik ciagnie i naped na tyl jest a jak pieknie pracuje nie to co PD nie chce e46. ja chce auto do upalania nad którym nie będę płakał jak gdzieś w patyki polece czy coś, a e30 już robi się powoli kultowe i bardzo mi się ta buda podoba poza tym jeśli bmw to tylko i wyłącznie benzynka+szpera zaraz wrzucę audi na allegro może komuś się spodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Wuju - sprawdzałeś? Daj info na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 http://allegro.pl/piekne-audi-a4-1-9tdi-jedyne-takie-na-allegro-i1216577327.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 czyli do sprzedania a co na oku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 czyli do sprzedania a co na oku wystawiłem co będzie zabaweczka do upalania e30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Wuju to za B6 taką łądną to z 10 kupisz tych e30 :polew: :polew: a póżniej codziennie innym atem :ad: :ad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majki-m Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Wuju to za B6 taką łądną to z 10 kupisz tych e30 :polew: :polew: a póżniej codziennie innym atem :ad: :ad: tia, a z tych 10-ciu jedna bedzie porządnie latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 z 10-15 tys trzeba za konkret sprzęt :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 co Ty mówisz??? 10koła za E30??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Pierwsze lepsze E30 http://moto.allegro.pl/2-8-328-325-m3-drift-e30-e36-polecam-zobacz-i1211519526.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Pierwsze lepsze E30 http://moto.allegro.pl/2-8-328-325-m3-drift-e30-e36-polecam-zobacz-i1211519526.html ok ale jak sobie Wuju kupi takie auto to co? będzie nim tylko jeżdził??gotowca kupi?[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 21:22_________________________________________________http://moto.allegro.pl/e30-cabrio-i1199321192.html to jest E30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Czemu nie :?: A tak na serio to trzeba by sie wuja zapytac (nie wiem jakie ma zamiary).[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 21:27_________________________________________________ http://moto.allegro.pl/e30-cabrio-i1199321192.html to jest E30 Bardziej do lansu niz do upalania - przynajmniej mi sie tak wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi