soolek Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Chromy z szyb koniecznie wywalić. Następnie BIX na przód i coś bym zrobił z tylnymi lampami - jakoś bardzo delikatnie je ściemnić całe, albo przynajmniej same kierunki. Jak to zrobisz, to będzie mój ideał A nie. Przepraszam. Jeszcze tylny zderzak na dwie rurki ...
bartek1351 Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 jest GIT, jeszcze shadow line i bedzie kozak !!
wuju Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Opublikowano 30 Marca 2010 dzięki też mi się podoba strzelenie karpia przez każdego kto zobaczy, bezcenne A listwe klapy malowałeś?? tak A nie. Przepraszam. Jeszcze tylny zderzak na dwie rurki ... pupa zostaje bardzo ładnie wygląda co do chromów to pewnie z czasem wylecą, ale muszę powiedzieć ze z nimi też bardzo ładnie wygląda kontrast delikatny jest a bixy zaraz po malowaniu szyb na czarno :evil: jak by tego było mało zakleiłem niedawno kratkę wylotu powietrza przy subie i muszę powiedzieć ze teraz dopiero bose strasznie napierdal'a
adamooo Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 jak coś to mam fajną kratkę środkową od s4 do przerobienia w zderzak s-line
wuju Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 Jest dobrze nawet chrom wkoło szyb coraz bardziej zaczyna mi pasować polerka delikatna robi robotę polecam każdemu i nie bać się przerabiać zderzaka na s-line :gwizdanie: banał zauważyliście ze kratka w zderzaku jest nie ori
Flyer Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Kratka w zderzaku wyglada slabo... wymien na ori. Chromy wokol szyb musza zniknac, wtedy bedzie pelnia efektu.
wuju Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 Kratka w zderzaku wyglada slabo... wymien na ori. budżet się skończył i trzeba było coś wykombinować.. z czasem wymienię :gwizdanie:
KOval81 Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Kratka w zderzaku wyglada slabo... wymien na ori. budżet się skończył i trzeba było coś wykombinować.. z czasem wymienię :gwizdanie: Pomaluj listwy markerem będzie mod niskobudżetowy
wuju Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 zaraz izolacja pierdolnę i zobaczę czy warto :gwizdanie:
KOval81 Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 zaraz izolacja pierdolnę i zobaczę czy warto :gwizdanie: :laghing2: nie mam pytań[br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 13:32_________________________________________________wuju - a przy okazji mam pytanko - Ty masz 1BE amory dalej i na nich sprężyny zmienione?? jak to pracuje ogólnie?
wuju Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 zaraz izolacja pierdolnę i zobaczę czy warto :gwizdanie: :laghing2: nie mam pytań :polew: _________________________________________________wuju - a przy okazji mam pytanko - Ty masz 1BE amory dalej i na nich sprężyny zmienione?? jak to pracuje ogólnie? tak mam amory 1be i weitec 50/30 i pracuje to bardzo fajnie jeździ się za***iście a wygląd [br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 13:59_________________________________________________jak by ktoś chciał to mam do oddania dokładke z kratkami seria, springi 1be, i relingi chrom.. wieczorem wrzucę do odpowiedniego działu
David Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 powiem Ci Lukasz ze wyszlo elegancko ciekawe gdzie sa teraz Ci co pisali ze cale czarne felgi to bedzie ?? dobra gleba Ci wyszla
wuju Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 ciekawe gdzie sa teraz Ci co pisali ze cale czarne felgi to bedzie ?? motyla noga,, gdzieś znikli każdemu co innego się podoba.. i każdy ma swoją wizje.. ja tam od wczoraj nie mogę się napatrzeć na nią [br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 17:30_________________________________________________ :polew: smerf mod jest najlepszy stoi lala na pasach, oczywiście ją przepuszczam.. najpierw look na samochód, potem kierowca.. a na końcu patrzy przez dłuższa chwile co to za niebieskie gówno leży na desce i banan :> i tak za każdym razem
kudalty66 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 śrubki przyszły trza było rezać na pierwszy ogień poszedł smerf mod :polew: :polew: później zderzak i lotka s-line no i oczywiście wziąłem pędzel i pomalowałem troszku na czarno :gwizdanie: :evil: kudłaty66 jak by nie ty.. :gwizdanie: wuju przecież mówiłem że bedzie za***iście jakby nie patrzeć jeżdząca reklama,. p.s. tylko bedziesz musiał codziennie myć[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 08:55_________________________________________________a i jeszcze jedno pytanko jak ta czerń wyglada teraz na swietle dziennym, widze że nawet chmurki sie odbijają?????
Wąski Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ciekawie wygląda tarcza hamulcowa na jednym z zdjęć -troszkę mała Autko jedno z ładniejszych z forum ,nie zmieniaj tylko zderzaka z tyłu :kox: :kox:
wuju Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 pupa zostaje bardzo mi się podoba tarcze? prawie ich nie widać z pod felg :gwizdanie: a i jeszcze jedno pytanko jak ta czerń wyglada teraz na swietle dziennym, widze że nawet chmurki sie odbijają????? za***iście polerka dała za***isty połysk i w końcu auto jest czarne zdjęcia są słabe z telefonu więc nie pokazują efektu jeszcze raz wielkie dzięki kudłaty tylko jest 1 problem.. teraz nic innego nie robię albo jeżdżę albo patrze na nią
Gość majki-m Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 wuju, fajnie to wyszlo ale......kiedy to zacznie w końcu jakoś jeździc? :decayed:
wuju Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 wuju, fajnie to wyszlo ale......kiedy to zacznie w końcu jakoś jeździc? :decayed: jak sprzedam widzę ze kupiłeś co chciałeś kolejny mod podświetlanie przestrzeni nóg z przodu zrobione
Rekomendowane odpowiedzi