Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kobieta vs Audi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat moze śmieszny jestem człowiekiem ktory dba o to co ma (audi) ostatnio trochę sie posypalo wydech ,klima,w zawieszeniu wiadomo normalna rzecz ,ze naprawiam nie wspominając już o profilaktyce.kobieta typu wsiada i jezdzi nic wiecej , a ciagle warczy ze co miesiac kasa w auto idzie i pyta kiedy to nastąpi ze nie bede nic wkladal w auto?. Jak sobie Wy radzicie , o ile macie takie problemy'? No chyba ze jestem ja sam taki??

Opublikowano

Zarabiam i opłacam więc nie ma o czym dyskutować :)
W sumie nigdy się nie czepia, bo wie, że utrzymanie auta w dobrym stanie technicznym to konieczność. Oczywiście z jej perspektywy wiele rzeczy mógłbym pominąć, ale nigdy nie miała pretensji.

Nie wyobrażam sobie takiej co by mi wytykała i miała jakieś pretensje, szybko zmieniłbym na lepszy model :)

Edytowane przez Emejcz

Opublikowano

U mnie nigdy nie było zbędnego gadania typu po co, znowu, aż tak drogo itp. Jak trzeba i czasem nie trzeba to robię, płacę i tyle a żona nie robi żadnych problemów i praktycznie nie pyta o to ile kosztuje itp. Żeby nie było, że tylko ja Ją utrzymuję - oboje pracujemy.

Edytowane przez pelonek1

Opublikowano
  • Autor

Tez oboje zarabiamy tylko wg.. mojej to co idzie w auto moze byc dolozone do ,,zycia,, tylko te ,,zycie,, to pazurki,fryzjer,kosmetyczka ?? ehh fajnie macie?

Opublikowano

Moja to nawet kazała mi zrobić stage 2 w 3.0 TFSI :D

Powiedz jej, że jak chce jeździć starym gruzem to możesz nie inwestować.

Opublikowano

u mnie w domu też oboje z żoną pracujemy i mamy dwa auta. Ja mam swoje audi, a żona miała skodę fabię do której coś czasem trzeba było dołożyć, ale było to auto w rodzinie od nowości i nie generowała jakiś strasznych kosztów, jednak jak co jakiś czas trzeba było dołożyć 500zł to był lament, że wkładamy w "starego trupa"(skoda z 2008r.). Sprzedaliśmy skodę i kupiliśmy nowy samochód w leasing. Teraz trzeba "wkładać" w niego 1000zł na miesiąc, ale jest spokój z dokładaniem do "starego trupa" :)

Natomiast jak dokładam do audi to nie robi problemów, bo wie, że to moje hobby.

Edytowane przez Lukasz_mk2

Opublikowano

Haha to jest ciężki temat :D wydatków eksploatacyjnych nie kwestjonuje ale jak tylko widzi co przeglądam na allegro czy olx to zaraz zaczyna się po co Ci to itd... :D  felgi przy okazji wymiany opon i wieksze heble podciągnąłem pod bezpieczeństwo, lampy też jakoś przeszły ale turbo i tym podobne bardzo ciężko przełknęła xD  

Opublikowano

u mnie większe hamulce to po prostu wymiana części eksploatacyjnych, bo stare zaciski się zużyły, więc trzeba było zainstalować nowe ;) 

Opublikowano
19 minut temu, Lukasz_mk2 napisał:

u mnie większe hamulce to po prostu wymiana części eksploatacyjnych, bo stare zaciski się zużyły, więc trzeba było zainstalować nowe ;) 

U mnie było dokładnie tak samo, ale moja trochę marudzi że dużo wydaje w auto ale tak patrząc tutaj na niektórych to raczej jestem w lidze podwórkowej :D 

Opublikowano
  • Autor

Haha ja to liga z placu zabaw ? jestem za serią bez modyfikacji mimo to marudzi

Opublikowano

Płace ze swoich więc nie ma tematu.?

Opublikowano
  • Autor

Chociaz mysle nad pakietem sline ale moja twierdzi ze nie widzi roznicy i niepotrzebny wydatek??

Opublikowano

To niech chodzi na piechotę, a jak coś nie pasuje to niech sama się zatroszczy o 4 kółka. Prosta piłka. Jeśli nie starcza na utrzymanie takiego samochodu to  trzeba zmienić na tańszą popierdółkę albo sobie inaczej radzić :P

Opublikowano
  • Autor

Mnie stac tylko za duzo w auto idzie a to tylko rzeczy podstawowe eksploatacyjne. Widze ze niektórzy nie maja zadnych problemow a inni jednak troszke tak ?

Opublikowano
2 godziny temu, Andrzej36 napisał:

Chociaz mysle nad pakietem sline ale moja twierdzi ze nie widzi roznicy i niepotrzebny wydatek??

U mnie pakiet s-line zew leży już cały w piwnicy, ale do tego doszło mi jeszcze "niefortunnie" pdc przód+tył i nie ma kiedy tego założyć, bo ostatnio dorobiłem się potomka i na auto brakuje czasu.

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Lukasz_mk2 napisał:

U mnie pakiet s-line zew leży już cały w piwnicy, ale do tego doszło mi jeszcze "niefortunnie" pdc przód+tył i nie ma kiedy tego założyć, bo ostatnio dorobiłem się potomka i na auto brakuje czasu.

Gratulacje?