slepy Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 no to grooobo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 kuzwa dzisiaj zakladalem grzane d*py do tych moich kubelkow.... i myslalem ze mnie ciul strzeli.... normalnie zalozenie/wyciagniecie mat i zlozenie fotela zajmuje mi niecale 2h (jeden fotel) a dzisiaj z jednym kublem pierdoczylem sie prawie 4h... jutro walka z drugim :gwizdanie: torxy przy laczeniu gory z dolem ? po dwoch godzinach skaplem sie ze krece nie w ta strone ostro sie tam bawicie :gwizdanie: leb pewnie w srubie zjechany do bialego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 kuzwa dzisiaj zakladalem grzane d*py do tych moich kubelkow.... i myslalem ze mnie ciul strzeli.... normalnie zalozenie/wyciagniecie mat i zlozenie fotela zajmuje mi niecale 2h (jeden fotel) a dzisiaj z jednym kublem pierdoczylem sie prawie 4h... jutro walka z drugim :gwizdanie: torxy przy laczeniu gory z dolem ? po dwoch godzinach skaplem sie ze krece nie w ta strone ostro sie tam bawicie :gwizdanie: leb pewnie w srubie zjechany do bialego , nie ma lipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Reniu juz wiem czemu ten moj kubelek slobo trzymal urwal sie pret podtrzymujacy gabke, jutro musze podjechac do wujasa zeby mi to pospawal, ale najwazniejsze ze zalozylem grzane dupska, bo ponac ma przypizgac troche no i jeszcze jedna fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Kurde Ty jesteś gość No i gratuluję wreszcie dotartej fury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Reniu juz wiem czemu ten moj kubelek slobo trzymal urwal sie pret podtrzymujacy gabke, jutro musze podjechac do wujasa zeby mi to pospawal, ale najwazniejsze ze zalozylem grzane dupska, bo ponac ma przypizgac troche no i jeszcze jedna fotka ładny wyniczek, mi brakuje jeszcze z 30k do tego stanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 wydaje mi sie ze i tak to co jest na zagarach to i tak malo, w porownaniu z tym co auto przejechalo.... ale niema to jak stary zecior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 wydaje mi sie ze i tak to co jest na zagarach to i tak malo, w porownaniu z tym co auto przejechalo.... ale niema to jak stary zecior to tak samo jak u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f16mysliwiec Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 I u mnie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 zaciory to juz chyba tak maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Najlepsze i tak, że patrząc na aukcje 90% B5 ma 186-192 tys 200 tys to chyba jakaś psychologiczna bariera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 chrom mada faka montage done!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vandit Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Dropson czyli sprzedajesz mi chromy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 pewnie mam listwy z drzwi 4 szt i 2 te krotkie z trojkatow za 200zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vandit Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 a te z dachu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 te z dachu sobie zatrzymam [br]Dopisany: 28 Listopad 2010, 10:03_________________________________________________ :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vandit Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 w końcu się doczekałem teraz daj jakiś opis co musiałeś zrobić aby je założyć? dużo było rozbierania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Świetnie to wygląda Żaden chrom z allegro nie umywa się do oryginału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 dropsone chrom dodaje wygląda autu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 w końcu się doczekałem teraz daj jakiś opis co musiałeś zrobić aby je założyć? dużo było rozbierania? montaz gornych listew zajal mi 5h z przepychaniem paru samochodow, wykreceniem rozrusznika z c15.... i paroma innymi duperelami nie zwiazanymi z chromkami, ale zeby je wymienic to ja zrobilem tak: zdjalem nakladke ze slupka sierodkowego 4srubki, zdjecie maskownicy ze starej listwy tej co zekrywa nity, zdjecie plastiku tylnego slupka tego wewnatrz, wyciecie szyby, roznitowanie starej listwy, przynitowanie nowej, wszystkie otwor p&p, wklejenie szyby i poskladanie wszystkiego w odwrotnej kolejnosci, co do krotkich listewek na trojkatach, to sa one przyklejone na klej do szyb, bo niechcialo mi sie wymieniac trojkatow... co do montazu na dzwiach to zdjac tapicerke odkrecic i wyciagnac cala ramke z szyba, zdjac stare listwy u mnie byly na takie plastikowe spinki i przynitowac nowe, zlozyc dzwi i nastepne... Świetnie to wygląda Żaden chrom z allegro nie umywa się do oryginału i z pod tych napewno nie wyplynie klej [br]Dopisany: 28 Listopad 2010, 14:12_________________________________________________ dropsone chrom dodaje wygląda autu plan powoli sie spelnia.... jeszcze jak bym pogonil stare kola, te chromki co mi zostaly, i pare smieci.... to bym mogl zaczas szukac kolek na przyszly rok bo juz tylko ich mi brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi