Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1z] prawdopodobnie najlepiej wyposażony przedlift A4 B5 w pl

przemciotorun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

kuzwa dzisiaj zakladalem grzane d*py do tych moich kubelkow.... i myslalem ze mnie ciul strzeli.... normalnie zalozenie/wyciagniecie mat i zlozenie fotela zajmuje mi niecale 2h (jeden fotel) a dzisiaj z jednym kublem pierdoczylem sie prawie 4h... jutro walka z drugim :gwizdanie:

torxy przy laczeniu gory z dolem ? :naughty:

po dwoch godzinach skaplem sie ze krece nie w ta strone :decayed::naughty:

ostro sie tam bawicie :gwizdanie:

leb pewnie w srubie zjechany do bialego :decayed:

kuzwa dzisiaj zakladalem grzane d*py do tych moich kubelkow.... i myslalem ze mnie ciul strzeli.... normalnie zalozenie/wyciagniecie mat i zlozenie fotela zajmuje mi niecale 2h (jeden fotel) a dzisiaj z jednym kublem pierdoczylem sie prawie 4h... jutro walka z drugim :gwizdanie:

torxy przy laczeniu gory z dolem ? :naughty:

po dwoch godzinach skaplem sie ze krece nie w ta strone :decayed::naughty:

ostro sie tam bawicie :gwizdanie:

leb pewnie w srubie zjechany do bialego :decayed:

:drunk:, nie ma lipy :polew:

Reniu juz wiem czemu ten moj kubelek slobo trzymal :chytry:

zdjcie0326o.jpg

zdjcie0325u.jpg

urwal sie pret podtrzymujacy gabke, jutro musze podjechac do wujasa zeby mi to pospawal, ale najwazniejsze ze zalozylem grzane dupska, bo ponac ma przypizgac troche

no i jeszcze jedna fotka :decayed:

zdjcie0316.jpg

:naughty:

Reniu juz wiem czemu ten moj kubelek slobo trzymal :chytry:

zdjcie0326o.jpg

zdjcie0325u.jpg

urwal sie pret podtrzymujacy gabke, jutro musze podjechac do wujasa zeby mi to pospawal, ale najwazniejsze ze zalozylem grzane dupska, bo ponac ma przypizgac troche

no i jeszcze jedna fotka :decayed:

zdjcie0316.jpg

:naughty:

ładny wyniczek, mi brakuje jeszcze z 30k do tego stanu :decayed:

wydaje mi sie ze i tak to co jest na zagarach to i tak malo, w porownaniu z tym co auto przejechalo.... ale niema to jak stary zecior

wydaje mi sie ze i tak to co jest na zagarach to i tak malo, w porownaniu z tym co auto przejechalo.... ale niema to jak stary zecior

to tak samo jak u mnie :decayed:

te z dachu sobie zatrzymam :naughty:[br]Dopisany: 28 Listopad 2010, 10:03_________________________________________________

zdjcie0330.jpg

zdjcie03310.jpg

zdjcie0332b.jpg

:evil: :evil: :evil:

w końcu się doczekałem :slina: teraz daj jakiś opis co musiałeś zrobić aby je założyć? dużo było rozbierania? :kox:

montaz gornych listew zajal mi 5h z przepychaniem paru samochodow, wykreceniem rozrusznika z c15.... i paroma innymi duperelami nie zwiazanymi z chromkami, ale zeby je wymienic to ja zrobilem tak: zdjalem nakladke ze slupka sierodkowego 4srubki, zdjecie maskownicy ze starej listwy tej co zekrywa nity, zdjecie plastiku tylnego slupka tego wewnatrz, wyciecie szyby, roznitowanie starej listwy, przynitowanie nowej, wszystkie otwor p&p, wklejenie szyby i poskladanie wszystkiego w odwrotnej kolejnosci, co do krotkich listewek na trojkatach, to sa one przyklejone na klej do szyb, bo niechcialo mi sie wymieniac trojkatow... co do montazu na dzwiach to zdjac tapicerke odkrecic i wyciagnac cala ramke z szyba, zdjac stare listwy u mnie byly na takie plastikowe spinki i przynitowac nowe, zlozyc dzwi i nastepne...

Świetnie to wygląda :kox:

Żaden chrom z allegro nie umywa się do oryginału :good:

i z pod tych napewno nie wyplynie klej :decayed:[br]Dopisany: 28 Listopad 2010, 14:12_________________________________________________

dropsone :notworthy:

chrom dodaje wygląda autu

plan powoli sie spelnia.... jeszcze jak bym pogonil stare kola, te chromki co mi zostaly, i pare smieci.... to bym mogl zaczas szukac kolek na przyszly rok bo juz tylko ich mi brakuje :naughty:

n50519131010164523.jpg