Vandit Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 wielkie dzięki za opis widzę za będziemy mieli bardzo podobne autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 musialbys zrobic watek ze swoim autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vandit Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 jeszcze parę spraw mam do zrobienia , głownie to lampy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Chromy Całkiem inne autko Za ile udało ci się wyrwać komplet ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Bardzo dobrze prezentuje sie chrom na tej czerwieni Dobrze ze chociaż Ciebie nie opanowała mania shwarz pakietów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Bardzo dobrze prezentuje sie chrom na tej czerwieni Dobrze ze chociaż Ciebie nie opanowała mania shwarz pakietów Dokładnie.. a jak jest czerwone czy ciemne auto z chromem to wygląda naprawde super.. całe zrobione na ciemną auta "giną" w tłumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Bardzo dobrze prezentuje sie chrom na tej czerwieni Dobrze ze chociaż Ciebie nie opanowała mania shwarz pakietów Dokładnie.. a jak jest czerwone czy ciemne auto z chromem to wygląda naprawde super.. całe zrobione na ciemną auta "giną" w tłumie Podzielam Najlepiej w shwarz pakiet wygląda na białym aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 do tych chromów, brakuje tylko kółka, bo na tej stali wygląda średnio, no ale wiadomo zima, czekam na wiosnę , mówisz ze polujesz na Avusa 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 planuje avusy III 18" ale przegladam tez inne felgi, moze cos do renowacji w dobrych pieniadzach, mam w sumie troche wolnego czasu na zabawe z felgemi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 planuje avusy III 18" ale przegladam tez inne felgi, moze cos do renowacji w dobrych pieniadzach, mam w sumie troche wolnego czasu na zabawe z felgemi... no do wiosny daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 slepy poszlo pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 slepy poszlo pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaviozo Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Bardzo dobrze prezentuje sie chrom na tej czerwieni Dobrze ze chociaż Ciebie nie opanowała mania shwarz pakietów Dokładnie.. a jak jest czerwone czy ciemne auto z chromem to wygląda naprawde super.. całe zrobione na ciemną auta "giną" w tłumie Podzielam Najlepiej w shwarz pakiet wygląda na białym aucie no nie koniecznie ja w tym kierunku bede szedl bo dla mnie bez chromu jets dopiero kosa z dodatkiem czerni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 ja jak juz pisalem wczesniej ide w tym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Bardzo dobrze prezentuje sie chrom na tej czerwieni Dobrze ze chociaż Ciebie nie opanowała mania shwarz pakietów Dokładnie.. a jak jest czerwone czy ciemne auto z chromem to wygląda naprawde super.. całe zrobione na ciemną auta "giną" w tłumie Podzielam Najlepiej w shwarz pakiet wygląda na białym aucie no nie koniecznie ja w tym kierunku bede szedl bo dla mnie bez chromu jets dopiero kosa z dodatkiem czerni to nie jest VT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Wygląda normalnie, lampy oklejone Lamin-X, niedoróbek na foto nie zauważyłem. http://images41.fotosik.pl/421/6388b8a138938e9f.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Wygląda normalnie, lampy oklejone Lamin-X, niedoróbek na foto nie zauważyłem. http://images41.fotosik.pl/421/6388b8a138938e9f.jpg ale chodzi mi o fure bo jest kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Nom, lalka * * * Ale plan Przemka również jest w pytę, grzeczniej ale i tak kox ja jak juz pisalem wczesniej ide w tym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaviozo Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Wygląda normalnie, lampy oklejone Lamin-X, niedoróbek na foto nie zauważyłem. http://images41.fotosik.pl/421/6388b8a138938e9f.jpg ale chodzi mi o fure bo jest kox audizine i wszystko jasne mam z 4 czy 5 fot tej fury kozacka dlatego audi kupilem i oczywiscie czerwone xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 dzisiaj przy okazju odmrazania zbiorniczka od spryskow, podpiolem czujnik ilosci plyny, zmienilem kodowanie licznika z 00140 na 04140 i sie zastanawiam teraz czy to dobre kodowanie ogolnie najpier zalalem do pelna plynem a potem zmienilem to kodowanie i teraz musze troche pojezdzic zeby sprawdzic czy dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi