Kowi87 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 W takim razie ja mam przedliftowe boczki w polifcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 a ciul wie co ty tam masz ja tylko mwie co dzisiaj na allegro widzialem, moze i tak jest jak ty mowisz, ale ogolnie takich jak ja chce to kuzwa niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezimienny Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Też teraz przeglądałem allegro i doszedłem właśni do takiego wniosku że jest tak jak napisałem, ale pewności niema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Kowi ma racje. Ja u siebie w b5 miałem boczki poliftowe i były takie same jak przedlift tylko że miały już otwory na lampki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezimienny Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Przeglądałem teraz właśnie allegro i dział z A4, dałem po 1999 i większość ma dzielone boczki, ale spora część monolityczne, więc to nie jest do końca zależne od rocznika. Jest tak jak napisał kolega niżej, przepraszam za zamieszanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Przeglądałem teraz właśnie allegro i dział z A4, dałem po 1999 i większość ma dzielone boczki, ale spora część monolityczne, więc to nie jest do końca zależne od rocznika. To jest zalezne od wersji kolorystycznej tapicerki a nie rocznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 ja u siebie też mam w całości nie dzielone, a mam 2000 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Przeglądałem teraz właśnie allegro i dział z A4, dałem po 1999 i większość ma dzielone boczki, ale spora część monolityczne, więc to nie jest do końca zależne od rocznika. To jest zalezne od wersji kolorystycznej tapicerki a nie rocznika egzakli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 23 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 ja u siebie też mam w całości nie dzielone, a mam 2000 rok to sprzedaj :>[br]Dopisany: 23 Październik 2011, 10:45_________________________________________________dobra dziewczyny, temat chyba juz ogarniety, znalazlem czarne nie dzielone z rocznika 99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 ja u siebie też mam w całości nie dzielone, a mam 2000 rok to sprzedaj :>[br]Dopisany: 23 Październik 2011, 10:45_________________________________________________dobra dziewczyny, temat chyba juz ogarniety, znalazlem czarne nie dzielone z rocznika 99 dropson takich jest sporo te moje rozbebeszone luzem tez są takie nie dzielone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 23 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 kurna to czemus sie nie przypucowal[br]Dopisany: 23 Październik 2011, 14:01_________________________________________________to bys wyslal mi wszystko razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 kurna to czemus sie nie przypucowal[br]Dopisany: 23 Październik 2011, 14:01_________________________________________________to bys wyslal mi wszystko razem bo nie chciałeś od polifta Ale to są te boczki co mówiłem zdekompletowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 23 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 bo caly czas bylem przekonany ze polifty maja przedzielone te boczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 bo caly czas bylem przekonany ze polifty maja przedzielone te boczki 100% polift wyciagniete z avanta 2000 miały do mnie trafić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 23 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 :wallbash: jedyny plus to taki ze do tych co zamowilem, bede musial tylko zalozyc glosnik i listwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Dropson a Ty rezałeś ori PDC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 23 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 nie, ja mam tylko ori dokladke i w nia wlozonego jakiegos chinczyka, chyba f16 zakladal ale nie jestem na 100% pewny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f16mysliwiec Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 JA jA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 JA jA to zajrzyj tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=127333.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka3s Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Na jakie auto patrzy każda maniurka, to Twoje audi audi a czwórka, na jaki kolor moknie im dziurka, na dziką czerwień jak Twoja a czwórka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi