Polko_V Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 hmm...moze pare glosniczkow bose by sie znalazlo ale czy seryjna 2dinowa symphonia to uciagnie...laik jestem z tego tematu
Armi Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Wystarczy, że radio jest czarne i ma czerwone podświetlenie Jeżdżenie z seryjną kasetą, tylko dlatego że pasuje - w sumie co kto lubi:wink4:
slepy Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Wystarczy, że radio jest czarne i ma czerwone podświetlenie Jeżdżenie z seryjną kasetą, tylko dlatego że pasuje - w sumie co kto lubi:wink4: ja mam srebrnego JVC i w nocy jest spoko bo jest czerwone podświetlenie, ale poluje na SYmphony I, bo za***iście mi sie podoba konsolka poliftowa w serii
przemciotorun Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 szkoda tylko ze do 2din trzeba konsole cala przekladac
pablo_9 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 jak dla mnie to jesli konsola 2din to tylko w konfiguracji z navi
przemciotorun Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 pablo zalozyles lustro? podcinales ta maskownic co zakrywa kabel czy jakos ja opchnąłeś?
slepy Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 szkoda tylko ze do 2din trzeba konsole cala przekladac no u mnie w szafie leży już cała konsola, czeka tylko na Sympony, lub Navi+, no i przede wszystkim na klimę
przemciotorun Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 to gruby projekt sie szykuje...
Polko_V Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 a mnie Bozia dala w serii 2din i bez relingow tak jak chcialem
slepy Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 to gruby projekt sie szykuje... to juz chyba blizej wiosny, przez zimę muszę sie rozeznać cenowo co i jak a mnie Bozia dala w serii 2din i bez relingow tak jak chcialem no niestety w przedliftach 2 din nie było
WIŚNIA Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 jak coś kolega dobis1 chyba jeszcze ma 2din na pogonienie
Polko_V Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 to gruby projekt sie szykuje... to juz chyba blizej wiosny, przez zimę muszę sie rozeznać cenowo co i jak a mnie Bozia dala w serii 2din i bez relingow tak jak chcialem no niestety w przedliftach 2 din nie było no niestety :gwizdanie:ale dlatego sa rezace co robia przed na polifty hmm... moze ja bede piperwszy co zrobie polifta na przed
przemciotorun Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 to gruby projekt sie szykuje... to juz chyba blizej wiosny, przez zimę muszę sie rozeznać cenowo co i jak a mnie Bozia dala w serii 2din i bez relingow tak jak chcialem no niestety w przedliftach 2 din nie było no niestety :gwizdanie:ale dlatego sa rezace co robia przed na polifty hmm... moze ja bede piperwszy co zrobie polifta na przed
Polko_V Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 :polew:no ni mow ze na serio to zes odebral
przemciotorun Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 rozne cuda juz na forum widzialem
pablo_9 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 pablo zalozyles lustro? podcinales ta maskownic co zakrywa kabel czy jakos ja opchnąłeś? lusterko zalozone jezdzi ale nie podlaczone nie mialem czasu, jesli chodzi o maskownice to nic z nia nie kombinowalem bo jest idealna a Ty cos kombinowales ?
przemciotorun Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2011 pablo zalozyles lustro? podcinales ta maskownic co zakrywa kabel czy jakos ja opchnąłeś? lusterko zalozone jezdzi ale nie podlaczone nie mialem czasu, jesli chodzi o maskownice to nic z nia nie kombinowalem bo jest idealna a Ty cos kombinowales ? moja jest minimalnie dluzsza, i musze ja troche podciac przy podsufitce..
f16mysliwiec Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 U mnie też była przy długa wiec ja upiłowałem i jest gites
Rekomendowane odpowiedzi