Kowi87 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Teraz przydało by sie jakąś felge założyć gratki za mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 co do felg i wygladu zewnetrznego to plan mial byc taki: ale narazie trzeba bedzie znowu kase odlozyc... niewiem moze przyszly rok... zobaczymy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 No to trafiłeś na świetne fotele (fotele z poduchami bocznymi ) i do tego jeszcze komplet tapicerek bocznych, cena bardzo dobra jak za taki zestaw Felga będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Dropsone taborety :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 http://moto.allegro.pl/przepiekne-skorzane-fotele-z-audi-a4-s-line-i1227707836.html jeszcze ich koles nie zdial no to klikac panowie, klikac ciekawe skad wezmie drugi zestaw :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 elegancko sie prezentują, jeszcze do kompletu podsufitka felgi w planie idealne, takie jak moje tylko troche cięzkie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 no napewno wnetrze nie przecietne ale ja sobie na razie napewno odpuszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Wyszło w pyte wiedziałem, że będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaviozo Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 no prosze narazie pierwsze czerwone a4 które mi sie zaczyna podobac Mam cos podobnego ale raczej takiego srodka nie planuje ;P hehe Pany z Bydgoszczy i okolic gdzie jest jakis szrot czy cos zeby dorwac srodek polifta xD i potrzebuje tylna dokladne do B5 bo moja miala hak i jest 2cm ucieta na srodku a chce malowac w kolor sorki za ot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Pany z Bydgoszczy i okolic gdzie jest jakis szrot czy cos zeby dorwac srodek polifta xD i potrzebuje tylna dokladne do B5 bo moja miala hak i jest 2cm ucieta na srodku a chce malowac w kolor przyjedz na spot w niedziele a coś wspólnie poradzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puertoss Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 gratuluje modów auto naprawde prezentuje sie swietnie :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Wiedziałem Gratuluję! Mega robota! A Bose już zamontowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 A Bose już zamontowane? ale Go sprzedałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 A Bose już zamontowane? ale Go sprzedałeś ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 A Bose już zamontowane? ale Go sprzedałeś Przecież Dropson sam pisał że dostał boczki z głośnikami Bose :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 A Bose już zamontowane? ale Go sprzedałeś Przecież Dropson sam pisał że dostał boczki z głośnikami Bose :gwizdanie: Jestem ciekaw różnicy, słyszałem wiele opini, bardzo rozbieżnych, nareszcie ktoś u nas będzie maił i będzie można samemu się przekonać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 A Bose już zamontowane? ale Go sprzedałeś Przecież Dropson sam pisał że dostał boczki z głośnikami Bose :gwizdanie: nie czytałem wszystkiego ...bo po co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 nie czytałem wszystkiego ...bo po co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi