przemciotorun Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Zaoszczedzilem na piwie to spawarke do plastiku kupilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magicbattle Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 zalezy bo jak piwo po 3 zł to mało żeś wypil przy takim nakładzie pracy:decayed: bedzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Przemo i jak tam na tej nowej oliwie? można lać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 plam pod autem nie ma ale w sumie zrobilem na tej nowej oliwie dopiero z 250km... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trepek Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Nie przesadzajcie już, że silnik miałby się rozszczelnić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Ja z 50 tysi zrobiłem na pełnym i nic się nie dzieje a mam motorownie w gorszej kondycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trepek Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 ja się za to martwię ostatnimi swoimi poczynianiami... właśnie skończyłem przerabiać instalacje klimatronika z przedliftowej na poliftową (nowy tunel z nagrzewnicą, czujniki, klapki, sterowanie etc), ciekawe czy będzie działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 ja się za to martwię ostatnimi swoimi poczynianiami... właśnie skończyłem przerabiać instalacje klimatronika z przedliftowej na poliftową (nowy tunel z nagrzewnicą, czujniki, klapki, sterowanie etc), ciekawe czy będzie działać jak ogarniesz i bede działać, to Ci podstawię moja na montaz klimy:decayed:, a co do oliwy, to nie mówie o rozszczelnieniu silnika, tylko czy pracuje na nim lepiej czy gorzej:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 wedlug mnie tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trepek Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 czlowiek szybko przyzwyczaja sie do dobrego wlej znowu stary olej a bedziesz mowil ze silnik sie popsul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 czlowiek szybko przyzwyczaja sie do dobrego wlej znowu stary olej a bedziesz mowil ze silnik sie popsul ok czyli zamawiam tego motula, Przemko gdzie brałeś u Dzika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 tak u Dzika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 panel ogarniety i pomalowany http://i1174.photobucket.com/albums/r611/dropsone/20140623_214850_zps1072ccbf.jpg j**any wyrezał ja jutro sie za to biorę to w popiołce? od czego gajgery i do czego te przyciski;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanthomas18 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Do aira:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) dobra troche gratow ogarniete ale auto i tak w rozsypce.... wymienione wiazki grzanych d*p, hallo, i cos tam jeszcze na ori wygluszona podloga + grodz+ tunel matami stp + app oczywiscie zapalniczka poliftowa nie pasuje do tunelu przedlift..... i trzeba bylo troche porzezbic... wyglada dobrze i jest praktycznie..... czekam za nowym dywanem, i musze jeszcze ogarnac lewa nakladke na slupek przy szybie.... bo ze starego chyba nic juz nie bedzie Blotnik rozyebany...... na wakacje moze tak byc..... spasuje to dopiero na przyszly rok po malowaniu... Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez przemciotorun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tochu Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 przemo muszę kiedyś w końcu obadać tą twoją a4 na żywca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 mysle ze do czwartku zloze wszystko to w piatek sie troche pokrece po miescie, mozemy sie gdzies ustawic, bo w sobote jade nad morze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrollGun Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Jechałeś już po wygłuszeniu podłogi? Odczuwasz różnicę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 nie, caly czas czekam za dywanem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Air juz siedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi