Kinne Opublikowano 12 Lutego 2022 Opublikowano 12 Lutego 2022 Witam. Auto stało 4 dni i po odpaleniu pojawił się problem, mianowicie nie pokazuje stanu licznika oraz daty, w czym może leżeć problem?
Langista Opublikowano 12 Lutego 2022 Opublikowano 12 Lutego 2022 Odczytać błędy ale mógł się soft wysypać.
Banan Opublikowano 12 Lutego 2022 Opublikowano 12 Lutego 2022 Odpiąłbym klemę od akumulatora lub wyciagnij na chwile bezpiecznik ( nie pamietam juz który musisz w rozpisce poszukać ) i zobacz czy wszystko wróci do normy. Aha słaby akumulator masz?
FishBB Opublikowano 12 Lutego 2022 Opublikowano 12 Lutego 2022 1 godzinę temu, Banan napisał: wyciagnij na chwile bezpiecznik ( nie pamietam juz który musisz w rozpisce poszukać ) Bezpiecznik od zegarow jest bodajże 15.
Marcinlbn24 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Witam mam problem nagle przetało działać mi na liczniku fis kolorowy na środku i data i przebieg się nie świeci? O co chodzi ? Temperatura działa na liczniku obroty też prędkość też i poziom paliwa też reszta nie o co chodzi ? Bezpieczniki wszystkie ok jest ktoś z lubelskie lub lublina ? Żeby podmienić liczniku i zobaczyć czy to licznika wina ? Edytowane 5 godzin temu przez Marcinlbn24
Muskel1 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Wykonaj test w nastawach podstawowych. Jak FIS i wyświetlacze nie ruszą to znaczy, że zegary padły.
Marcinlbn24 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 1 minutę temu, Muskel1 napisał(a): Wykonaj test w nastawach podstawowych. Jak FIS i wyświetlacze nie ruszą to znaczy, że zegary padły. Jak dokładnie to zrobić?
Muskel1 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu VCDS-> Sterownik 17 (zegary)-> testy wykonawcze.
Marcinlbn24 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 1 minutę temu, Muskel1 napisał(a): VCDS-> Sterownik 17 (zegary)-> testy wykonawcze. Zrobiłem i co moze być? 20250130_201122.mp4
Marcinlbn24 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Teraz, Muskel1 napisał(a): Wykonywałeś też pełny auto-scan? Tak i nic nie na błędów z modułu konfitur i wskaźników cisza
Marcinlbn24 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 5 minut temu, Muskel1 napisał(a): Wykonywałeś też pełny auto-scan? Takie coś było ale po adłoczenou aku I zegary wyciągałem ale skasowałem i nie ma już a zegary nie działają
Marcinlbn24 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 1 minutę temu, Muskel1 napisał(a): Wygląda jakby zegary miały usterkę. Wczoraj normalnie działało a dziś tak hmm... czyli wymiana zegarów ? Czy naprawa ?
Muskel1 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Wyciągnij zegary na parę minut. Czasami te kontakty w tych obu wtyczkach z tyłu zegarów nie łączą.
Marcinlbn24 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 1 minutę temu, Muskel1 napisał(a): Wyciągnij zegary na parę minut. Czasami te kontakty w tych obu wtyczkach z tyłu zegarów nie łączą. Właśnie wyciąłem zegary na ok 30 minut i nic nie wiem ale może trzeba psiknać wtyczki kontaktem ?
Marcinlbn24 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Teraz, Muskel1 napisał(a): Możesz ale wątpię aby pomogło. Ok czyli zegary do naprawy lub wymiana ? A po teście mówisz że usterka zegarów ? Ale palą się na teście fakt że miga fis itp
Muskel1 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Trudno powiedzieć jednoznacznie jaka jest tego przyczyna. Albo naprawa albo wymiana.
Marcinlbn24 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 2 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Trudno powiedzieć jednoznacznie jaka jest tego przyczyna. Albo naprawa albo wymiana. A jak zrobiłem test zegarów to tam coś wyszło nie ok ?
Rekomendowane odpowiedzi