Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 2.0 190@230 KM by manuelos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty i te twoje zmiany :whistling:

Opublikowano
2 godziny temu, marcin_o23 napisał:

Ty i te twoje zmiany :whistling:

Przynajmniej są normalne. Nie zagrażają  bezpieczeństwu mojemu i innych.:cygaro:

Opublikowano
9 minut temu, NelsonPL napisał:

Przynajmniej są normalne. Nie zagrażają  bezpieczeństwu mojemu i innych.:cygaro:

a przyciemnienie tylnych szyb jakie zagrożenie powoduje?

Opublikowano
17 minut temu, NelsonPL napisał:

na razie jeździsz z uszkodzoną wiązką ABS, od dłuższego czasu, do tego to twoje rozklekotane zawieszenie woła o pomstę do nieba, to dopiero niebezpieczne 

Opublikowano
1 minutę temu, marcin_o23 napisał:

na razie jeździsz z uszkodzoną wiązką ABS, od dłuższego czasu, do tego to twoje rozklekotane zawieszenie woła o pomstę do nieba, to dopiero niebezpieczne 

Tak się składa że zawieszenie jest idealne.

Wymienione wszystkie wahacze, zero luzów itp

Nie wspomnę o ceramicznych hamulcach.:P

Opublikowano
12 minut temu, Malec napisał:

a przyciemnienie tylnych szyb jakie zagrożenie powoduje?

Ogranicza widoczność kierowcy.:cygaro:

Opublikowano
23 minuty temu, NelsonPL napisał:

Co tam masz ceramicznego?

Opublikowano

Pewnie klocki ATE "ceramiczne"

Opublikowano
3 minuty temu, pelonek1 napisał:

Co tam masz ceramicznego?

Smar do prowadnic :grin:

z góry przepraszam kolegę za zaśmiecanie jego tematu. 

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, NelsonPL napisał:

Ogranicza widoczność kierowcy.:cygaro:

A jeździłeś kiedyś samochodem bez tylnych szyb ? Takim to dopiero niebezpiecznie :naughty:

Opublikowano
14 godzin temu, NelsonPL napisał:

Tak się składa że zawieszenie jest idealne.

Wymienione wszystkie wahacze, zero luzów itp

Heh ceramiczne to jak kolega napisał może kłoski albo smar a nie tarcze . Komplet ceramicznych hamulców warte więcej niż twoja całą Audi jakbyś brał z tego twojego ASO.

Ale wiązka ABS niesprawna to nie jest zagrazanie bezpieczeństwa . PojedziesZ w deszczu i będzie awaryjne hamowanie to zobaczysz co się stanie 

Opublikowano
W dniu 27.07.2022 o 07:54, Muskel1 napisał:

Najpierw cwanuakują a później jak im ktoś w d..ę wjedzie to srają w pory przed rzeczoznawcą i policją i w pośpiechu zdzierają folię z lamp :facepalm::whistling:

Sorry za OT kolego:hi:

Jeżeli miałeś taką sytuację to mi napisz na pw, jeżeli nie to nie opowiadaj głupot. W razie zdarzenia poszkodowany musi wykazać że oklejone lampy były bezpośrednią przyczyną wypadku, a to jest ciężkie do udowodnienia - to tak w skrócie.

Opublikowano
Teraz, Awra napisał:

Jeżeli miałeś taką sytuację to mi napisz na pw, jeżeli nie to nie opowiadaj głupot. W razie zdarzenia poszkodowany musi wykazać że oklejone lampy były bezpośrednią przyczyną wypadku, a to jest ciężkie do udowodnienia - to tak w skrócie.

Nie chce mi się szukać a jest tu nawet na tym forum przypadek, że wjechali gościowi w tył i był posrany bo zanim zdążył zdrapać folie, wykonano zdjęcia zdarzenia. Pytał na forum czy będą tego jakieś konsekwencje.  Nie są to więc głupoty tylko fakt z życia wzięty. Poszukaj sobie na forum. 

Opublikowano
45 minut temu, Muskel1 napisał:

Nie chce mi się szukać a jest tu nawet na tym forum przypadek, że wjechali gościowi w tył i był posrany bo zanim zdążył zdrapać folie, wykonano zdjęcia zdarzenia. Pytał na forum czy będą tego jakieś konsekwencje.  Nie są to więc głupoty tylko fakt z życia wzięty. Poszukaj sobie na forum. 

Dokładnie.

Też słyszałem o takich przypadkach.:cygaro:

Tuningują, oklejają, a potem płaczą jak przyjdzie co do czego.:P:polew:

Nie raz słyszałem ile to dowodów rejestracyjnych zatrzymano na zlotach gdzie były organizowane nielegalne wyścigi.

Tak samo jest z odblokowaniem możliwości oglądania filmów w samochodzie.

Oklejanie świateł by auto wyglądało lepiej-bezpieczeństwo schodzi na drugi plan.:cygaro:

Nigdy tego typu rzeczy mi się w autach nie podobały. Przyciemnianie szyb, oklejanie świateł, obniżanie auta, naklejanie naklejek  itp

W moim ULTRA czegoś takiego nigdy nie będzie.:cygaro::a4fan:

Edytowane przez NelsonPL

Opublikowano
1 godzinę temu, Muskel1 napisał:

Swoje zdanie opierasz na tym co ktoś na forum napisał, no ok ja nie mam zamiaru z tym walczyć znam temat od strony rzeczoznawcy i tyle. 

"Kiedyś na płocie jeden napisał "D*PA", inny uwierzył i chciał pogłaskać, weszła mu drzazga" tak widzę temat zawierzania wszystkiemu co się przeczyta. 

Koniec zaśmiecania wątku.

A nie jeszcze nelson, wiadomo brawo dla Ciebie i Twojego ultra

Opublikowano
W dniu 28.07.2022 o 12:15, NelsonPL napisał:

Dokładnie.

Też słyszałem o takich przypadkach.:cygaro:

Tuningują, oklejają, a potem płaczą jak przyjdzie co do czego.:P:polew:

Nie raz słyszałem ile to dowodów rejestracyjnych zatrzymano na zlotach gdzie były organizowane nielegalne wyścigi.

Tak samo jest z odblokowaniem możliwości oglądania filmów w samochodzie.

Oklejanie świateł by auto wyglądało lepiej-bezpieczeństwo schodzi na drugi plan.:cygaro:

Nigdy tego typu rzeczy mi się w autach nie podobały. Przyciemnianie szyb, oklejanie świateł, obniżanie auta, naklejanie naklejek  itp

W moim ULTRA czegoś takiego nigdy nie będzie.:cygaro::a4fan:

Ja miałem boczne przednie szyby oklejone , fajnie to wyglądało jak na amerykańskich filmach gangsterskich ale przeglądu mi nie podbili musiałem zrywać folie. A teraz mi qwa grzeje strasznie słonce ze chyba powrócę do folii przyciemniającej , Do tylnich lamp sie nie przyczepili bo są brązowawe a nie czarne 

Opublikowano

Bo jest zakaz przyciemniania przednich bocznych szyb, one w razie wypadku muszą się zbić, folia by to uniemożliwiła.

Opublikowano

To nie ma nic wspólnego r rozbijaniem szby tylko z ograniczoną  widocznością. Tylko z tego powodu nie wolno:wink:

Opublikowano
2 godziny temu, Muskel1 napisał:

To nie ma nic wspólnego r rozbijaniem szby tylko z ograniczoną  widocznością. Tylko z tego powodu nie wolno:wink:

Dokładnie....

Typowe myślenie nie jednego.

Auto będzie lepiej wyglądać, okleję lampy i szyby, zamontuje chińskie spojlery itd itp :whistling:

A potem wypadek i płacz. :facepalm:

Gorzej jak ktoś przez takiego kierowcę zginie.:cygaro:

Dla takich nie liczy się widoczność w nocy, we mgle, deszczu i ostrym słońcu. :kawa:

Ważne, że fura lepiej wygląda (tylko dla nich -dla mnie to wiocha tuning):)

Edytowane przez NelsonPL

Opublikowano
1 minutę temu, NelsonPL napisał:

Dokładnie....

Typowe myślenie nie jednego.

Auto będzie lepiej wyglądać, okleję lampy i szyby, zamontuje chińskie spojlery itd itp :whistling:

A potem wypadek i płacz. :facepalm:

Gorzej jak ktoś przez takiego kierowcę zginie.:cygaro:

Dla takich nie liczy się widoczność w nocy, we mgle.

Ważne, że lepiej wygląda (tylko dla nich -dla mnie to wiocha tuning)

Mnie boczne przyciemnione szyby w niczym nie przeszkadzały w nocy we mgle wszystko widziałem dla mnie to jest po to żeby milicjant mógł zaglądać przez boczną szybę