Dbaluch Opublikowano 27 Czerwca 2022 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Witam kolegów, mam takie pytanie , mianowićie czy ktoś z kolegów ma jakieś doświadczenia z projektorami bi Led , np jakiej firmy, jaki model , jaka barwa , co myślicie o malowaniu środka na czarno ? Długo to wytrzyma ?
Dbaluch Opublikowano 27 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2022 Godzinę temu, Langista napisał: @kamil-vag Pisałem do niego i zero odzewu, nie wiem o co chodzi
MaTeo85 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Kamil jest pochłonięty budową domu i pewnie nie ma czasu na forum obecnie.
Dbaluch Opublikowano 27 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2022 6 godzin temu, MaTeo85 napisał: Kamil jest pochłonięty budową domu i pewnie nie ma czasu na forum obecnie. Jakiś inny namiar na niego masz.?
MaTeo85 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Opublikowano 27 Czerwca 2022 57 minut temu, Dbaluch napisał: Jakiś inny namiar na niego masz.? Niestety nie mam zgody na udostępnianie kontaktu więc nie pomogę, trzeba czekać aż znajdzie trochę czasu dla forum.
Dbaluch Opublikowano 27 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2022 21 minut temu, MaTeo85 napisał: Niestety nie mam zgody na udostępnianie kontaktu więc nie pomogę, trzeba czekać aż znajdzie trochę czasu dla forum. Rozumiem, dzięki za pomoc
george Opublikowano 27 Czerwca 2022 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Napisz na mail z podpisu, może w ten sposób szybciej nawiążesz kontakt.
Langista Opublikowano 27 Czerwca 2022 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Jest jeszcze jedna osoba na forum, co przerabia lampy, znajdzie go w niektórych tematach związanych z adapterami, jest chyba nawet cały DIY co i jak zrobić przy zmianie soczewek..
george Opublikowano 27 Czerwca 2022 Opublikowano 27 Czerwca 2022 (edytowane) 38 minut temu, Langista napisał: Jest jeszcze jedna osoba na forum, co przerabia lampy, znajdzie go w niektórych tematach związanych z adapterami, jest chyba nawet cały DIY co i jak zrobić przy zmianie soczewek.. Pila24 też wycofał się z interesu modyfikacji lamp, z kolei Kojak nie tyka B6. Edytowane 27 Czerwca 2022 przez george
Dbaluch Opublikowano 27 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2022 A nijaki Gwerty czy jakość tak ? Chyba w którymś temaćie się reklamował ale nie jestem pewien bo wtedy ten temat jeszcze mnie nie dotyczył
MaTeo85 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Godzinę temu, Dbaluch napisał: A nijaki Gwerty czy jakość tak ? Chyba w którymś temaćie się reklamował ale nie jestem pewien bo wtedy ten temat jeszcze mnie nie dotyczył Co do niego, to robiłem kiedyś u niego lampy zwykle z b6 przerobione na inną soczewkę ale pod h7. Samo świecenie było naprawdę Ok , ale jakość wykonania to tragedia, lampy to takie ulepy były. O ile przy zamkniętej masce było ok, to po otwarciu nie mogłem na nie patrzeć. Stąd zmiana na bixy które robił Kamil. Jakość wykonania i estetyka na najwyższym poziomie.
Langista Opublikowano 28 Czerwca 2022 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Też mam od Gwerty i wyglądają tak : Technicznie ok ale szkoda, że jak miał lampy rozklejone to zupełnie nie zwrócił uwagi na sypiąca się otulinę kabli i ja musiałem później gimnastykować dłonie i robić to na nowo..
DarekS4 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Ja bym może i polecił ale sami wiecie jakie przepraw były. Co nie zmienia faktu ze finalnie jest OK.
Dbaluch Opublikowano 28 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2022 Godzinę temu, Langista napisał: Też mam od Gwerty i wyglądają tak : Technicznie ok ale szkoda, że jak miał lampy rozklejone to zupełnie nie zwrócił uwagi na sypiąca się otulinę kabli i ja musiałem później gimnastykować dłonie i robić to na nowo.. Faktycznie trochę ulep wyszedł z tego. Klejenia , napewno boi się żeby nie parowały po jego rozkładaniu i dlatego tak jest to posklejane
Dbaluch Opublikowano 28 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2022 8 godzin temu, george napisał: Napisz na mail z podpisu, może w ten sposób szybciej nawiążesz kontakt. Chodzi Ci kolego o tą metodę kontaktu ?
george Opublikowano 28 Czerwca 2022 Opublikowano 28 Czerwca 2022 2 godziny temu, Dbaluch napisał: Faktycznie trochę ulep wyszedł z tego. Klejenia , napewno boi się żeby nie parowały po jego rozkładaniu i dlatego tak jest to posklejane Miałem bixenony przerobione z halogenów od gwertego też niestety parowały, klosze były średnie. Niemniej świecenie na bazie Hella Intemo i palnikami 4800 K od VW na plus. Z obecnymi lampami od Kamila nie ma problemów z parowaniem, a jak na seryjną soczewkę dają radę. 2 godziny temu, Dbaluch napisał: Chodzi Ci kolego o tą metodę kontaktu ? [email protected]
Dbaluch Opublikowano 28 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2022 Godzinę temu, george napisał: Miałem bixenony przerobione z halogenów od gwertego też niestety parowały, klosze były średnie. Niemniej świecenie na bazie Hella Intemo i palnikami 4800 K od VW na plus. Z obecnymi lampami od Kamila nie ma problemów z parowaniem, a jak na seryjną soczewkę dają radę. [email protected] Wielkie dzieki
Dbaluch Opublikowano 28 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2022 Ogólnie ro jakie projektory bi Led polecaćie ?
MaTeo85 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Ogólnie to ja nie jestem fanem ledów, u siebie mam bixy z palnikami d1s zrobione przez Kamila wygladaja jak nowki sztuki z tym że soczewka zmieniona na evox i jest naprawdę fajnie. Jestem mega zadowolony. 1
Rekomendowane odpowiedzi