a4avant Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Witam serdecznie? Gdzie jest nalepsze miejsce na zamontowanie gasnicy?
PeryA4 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 podlaczam sie do pytania, ja osobiscie woze w bagazniku ale wydaje mi sie ze powinna byc gdzies bardziej w zasiegu reki
wester Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 moze pod siedzeniem pasazera (z przodu przy siedzeniu)....?
kred Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 ja woze w kole zapasowym w bagazu.pod siedzeniami raczej z miejscem jest klopot, a autko w zasadzie zawsze pali sie z przodu wiec miejsce jak najbardziej wskazane :biggrin:
mrog Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Ja ma w bagazniku z lewej strony, tam gdzie było miejsce na narzędzia i lewarek, który wylądował w kole zapasowym.
ZABA Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 u mnie jest z prawej strony pasazera przy nodze pionowo na zaczepie
fierywolf Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Powiem tak policjant wam sie nie doczepi gdzie macie jeśli: 1. macie wogóle ( a gaśnica powina być łatwo dostepna) 2. legalizacja no ta głupia naklejka 3. czy wogóle ktoś umie użyć poprawnei gaśnice bo to nie jest tak łatwo jak wszyscy myślą ( mówie z praktyki)
Simon Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Ja zamontowałem jak proponuje Audi na rysunkach wyposażenia dodatkowego w ETCE czyli na mocowaniu pod siedzeniem kierowcy (z przodu) może mało elegancko wygląda wtedy wnętrze ale lubię ori rozwiązania...
szamot Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Pod fotelem kierowcy? Co będzie jak gaśnica się poluzuje i wpadnie pod pedały - a tu trzeba zahamowac co wtedy.
Simon Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 To co to za gaśnica ja mam z VW raczej się nie luzuje....no i mówię tak Audi wymyśliło jest takie mocowanie tam nawet...
woj-o Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 musze jakąs kupić wreszcie. Ale fakt mocowania brakuje w aucie na nią. - chyba wyląduje w szmatach w boczku bagażnika, żeby za bardzo nie latała
wojtek26 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 U mnie jest w boczku w bagażniku przy zbiorniczku na spryskiwacz szyby tył
Cilek Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 U mnie jest w boczku w bagażniku umnie też - oby nigdy nie była potrzebna..
Sorni Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Ja musze kupić ale jak to zrobie to jej miejsce bedzie tylko i wyłącznie w bagażniku :biggrin:
mega13 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Ja tez mam ją w boczku nad pojemnikiem spryskiwacza ale powiem szczerze że troszke ją słychać, może ktoś wrzucić zdjęcie jak ma przymocowaną pod siedzeniem albo z boku przy siedzeniu pasażera??
schiller Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 rowniez i u mnie tam siedzi. probowalem ja zamocowac pod siedzieniem pasazera ale to nie wyszlo. nie ma tam mozliwosci dorzego przykrecenia trza by bylo jakas blaszke dorabiac ale na to nie mam czasu,.
a4avant Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2007 A ja mam wysuwane polki spod siedzen wie ten patent odpada:(
Rekomendowane odpowiedzi