Bilder Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 W dniu 5.03.2023 o 20:10, dawkon13 napisał(a): co dokładnie zmieniłeś w klapie i o jakich numerach części żeby znaleźć? sam mam sedana i się zastanawiam nad czymś takim Robię dalej zawiasy Jak coś zapraszam na priv powiem co i jak ? W dniu 21.02.2023 o 17:28, Misieqq7 napisał(a): dzisiaj zakupiłem w dobrej cenie 17 z a5, szukałem ładnych 18 ale te 17 mi się podobają i cena naprawdę dobra:) Felgi sztos, miałem a4 b6 na nich dla mnie najładniejsze były :D:D Wklęsłe robiły robotę i to odsadzenie. 1
Misieqq7 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Dawno mnie tu nie było ale działam troszkę. Wewnątrz wpadła kiera z b7, do tego tunel środkowy z ładowarką usb i osłona pod kierownicę z b7, kolor fis, zregenerowana klapka schowka, nowy mieszek plus klapka podłokietnika, zregenerowane rączki drzwi i przyciski w ładnym stanie, plus cup holder uk tylko odpadł front:D następnym krokiem w środku będą fotele półskóry takie jak miałem w b7 albo speed bo wczoraj jechałem z kolegą i jest mega rozniaca z tymi moimi taboretami:D oraz dołoże tempomat:)
Misieqq7 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2023 5 godzin temu, dawkon13 napisał(a): Schowek też malowałeś? Rączki kupiłem. Na forum a schowek malował mi kolega
sahipp Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 kurcze schowek wygląda super.... zdradzisz tajemnicę jak to malował, czym? ta guma rozumiem zdrapana ?
Lukasz_mk2 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Też chętnie bym poczytaj czym/jak był malowany schowek. Możesz wrzucić jakieś zdjęcie z bliska?
Xasko Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Czołem, żadna tajennica się za tym nie kryje. Starą powłoką ściągnięta preparatem do usuwania powłok lakierniczych firmy dragon. Wszystko starannie usunięte, następnie podkład do plastików firmy boll 2-3 warstwy wedle uznania. Wierzchnia warstwa to również boll czarny do zderzaków. Konkrety na fotkach 1 1
Mukade93 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Ja odswiezylem schowek polytrolem
Lukasz_mk2 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 @Mukade93czy Twój schowek jest jaśniejszy od reszty elementów deski, czy tylko zdjęcie tak wyszło?? @Xaskomasz jakieś zdjęcie zamontowanego schowka, takie na którym można by porównać schowek z elementami sąsiednimi?? Generalnie i tak wam gratuluję - zrobiliście świetna robotę.??
Mukade93 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 3 godziny temu, Lukasz_mk2 napisał(a): @Mukade93czy Twój schowek jest jaśniejszy od reszty elementów deski, czy tylko zdjęcie tak wyszło?? @Xaskomasz jakieś zdjęcie zamontowanego schowka, takie na którym można by porównać schowek z elementami sąsiednimi?? Generalnie i tak wam gratuluję - zrobiliście świetna robotę.?? Było jaśniejsze bo schowek z 03 roku w boczek 11
Misieqq7 Opublikowano 25 Maja 2023 Autor Opublikowano 25 Maja 2023 Miedzowy wjechał:D miałem żółte i czerwone więc czas na inny kolor Jako że w c7 podobało mi się podświetlanie przestrzeni nóg i schowków to wpadł taki mały mod, narazie zrobione schowki, delikatne Ledy podłączone pod oświetlenie przełącznika szyb.. 1
Xasko Opublikowano 27 Maja 2023 Opublikowano 27 Maja 2023 W dniu 27.04.2023 o 08:44, Lukasz_mk2 napisał(a): @Mukade93czy Twój schowek jest jaśniejszy od reszty elementów deski, czy tylko zdjęcie tak wyszło?? @Xaskomasz jakieś zdjęcie zamontowanego schowka, takie na którym można by porównać schowek z elementami sąsiednimi?? Generalnie i tak wam gratuluję - zrobiliście świetna robotę.?? Drobna różnica jeśli chodzi o odcień widoczna tylko przy otwarciu drzwi. Ogólnie trzeba szukać różnicy normalny Kowalski nic nie zauważy ?
Misieqq7 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2023 Witam, od zakupu b6 coś tam działam, wpadły listwy progowe i drzwiowe w kolor, lotka na klapę, folia delikatna na lampy tył, dwie końcówki wydechu 90, nakładka zderzaka na dwie rurki, wymieniłem 3 sztuki drzwi w kolor bo ruda wyszła:) blendy lusterek z diodami led, na montaż czekają hamulce 320mm. zrobiłem polerkę i położyłem wosk soft:) dodatkowo oświetlenie wnętrza. Dodatkowo wpadły ledy w kierunek jako dzienne , przycisk otwierania klapy bagażnika z kabiny. Niebawem kolejne mody 20230424_124447.mp4 Mała zapowiedź.. graty już czekają tylko lakierować:D przedni zderzak przerobiony na s line także zewnętrzne s line już niebawem, pytanie czy mając zewnętrzny pakiet s line występują emblematy na listwach tylnych drzwi ?
Michal2427 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Dokładka z przodu oryginał czy zamiennik?
Misieqq7 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2023 3 godziny temu, Michal2427 napisał(a): Dokładka z przodu oryginał czy zamiennik? Zamiennik
Michal2427 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Opublikowano 22 Czerwca 2023 2 godziny temu, Misieqq7 napisał(a): Zamiennik I jak to pasuje? Da radę to pięknie zamontować?
Ivanek Opublikowano 22 Czerwca 2023 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Ja mam sline exterior package for england (PQC) i nie miałem żadnego emblematu sline, zawieszenie 1BE, dokładki sline, sportowa kierownica i mieszek biegów
Misieqq7 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2023 W dniu 22.06.2023 o 04:59, Michal2427 napisał(a): I jak to pasuje? Da radę to pięknie zamontować? Powiem Ci ze da rady , jak postępujesz zgodnie z instrukcją przycięcie to bez problemu:) efekt dopiero będzie po lakierowaniu W dniu 22.06.2023 o 10:16, Ivanek napisał(a): Ja mam sline exterior package for england (PQC) i nie miałem żadnego emblematu sline, zawieszenie 1BE, dokładki sline, sportowa kierownica i mieszek biegów Dlatego pytam bo większość widzę że ma na tylnych listwach drzwi znaczek. Chce zrobić zewnętrzny s line jak ori dlatego pytam:)
Ivanek Opublikowano 22 Czerwca 2023 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Godzinę temu, Misieqq7 napisał(a): Dlatego pytam bo większość widzę że ma na tylnych listwach drzwi znaczek. Chce zrobić zewnętrzny s line jak ori dlatego pytam:) Dodatkowo również nie miałem i nie mam listew progowych po otwarciu drzwi z napisem sline, zwykłe mam. Może edycja na Anglię była inna i to nie wchodziło w skład
Rekomendowane odpowiedzi