SoMeS Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 to tylko Ci się wydawało... bo niestety moje ukochane ledy nie przeżyły kontaktu z barierką ;( jest już instalacja więc jak będę miał chwile to podjadę zamówić nowe co do spojlera.. dziury zawsze możesz zalepić plasteliną
Dibo Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2009 co do spojlera.. dziury zawsze możesz zalepić plasteliną To już wolę ten spoiler
Armi Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Super auto Troszkę się na nim wzorowałem ze względu na kolor.Zanim wymieniłem lampy przednie i tylne spojrzałem jak wyglądają u Ciebie i teraz mam takie same :gwizdanie: Teraz czekam na to jak Twoja A4 będzie się prezentowała z grillem RS4 Odnośnie spojlera to moim zdaniem pasuje do auta bo masz zmieniony przedni zderzak. Gdybyś miał oryginalny zderzak i ten spojler to byłoby :oklaski: za wzorowy tuning.
soolek Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Szkoda, ze na zdjeciach nie widac dokladnie przedniego zderzaka. Zderzak przedni jest chyba fajny. Chyba, bo na fotkach kiepsko go widać. Nie wiem czy zauważyliście ale jak klikniecie na zdjęcie to mimo że otwiera się Wam w nowym oknie to jest nadal małe. Dopiero ponowne kliknięcie na otwarte w nowym oknie zdjęcie powoduje załadowanie w pełnym rozmiarze. Fotki mają rozmiar 1024x768 także zderzak w miarę widać Widzieliście, widzieliście. Już całkiem taka noga nie jestem w tych sprawach. Chyba mój pracowy komp coś nie domaga, albo śpiący byłem :>, bo kiepsko widziałem. Teraz się przyjrzalem i ... nie jest źle, ale bym tą siatkę na coś innego wymienił ... tylko na co
Dibo Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Co do siatki to nażywo nie wygląda tak źle. Trochę jak plaster miodu od RSa tylko że mniejsza. Zobaczymy jak będzie się komponowała z grillem RSowym. Ale mimo wszystko bym wymienił na plaster miodu.
slaweq Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Spojler i lampy tylne mi sie nie podobają Felga też nie w moim guście. Pokaż fotki środka bo na spocie jakoś nie miałem okazji obczaić
Dibo Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Spojler i lampy tylne mi sie nie podobają Felga też nie w moim guście. Pokaż fotki środka bo na spocie jakoś nie miałem okazji obczaić Już mi na to narzekałeś na spocie. Dziwi mnie tylko że obudów In Pro nie krytykujesz Wnętrze doszło eSowe także niedługo się pochwalę, tylko coś pstryknę Chyba że prędzej na spocie zobaczysz Co do felg to Ty wolisz "standardowe" a ja german style także faktycznie mamy inne gusta Slaweq a Te BBSy Ci podchodzą ? http://stuff.tungstentech.com/Cars/S4_Wheels/ramsey.jpg
slaweq Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Dziwi mnie tylko że obudów In Pro nie krytykujesz A widzisz..., moje niedopatrzenie
dsz33 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Spoko Autko Dibo tylko kilka ale... Spojler to już wiesz A co do zderzaka z przodu to jak założysz ori grill od RS to jednak pasowala by identyczna siateczka w zderzak. Bo widziałem tą na spocie to nie za bardzo wyglądała mi dobrze, ale moze sie dobrze nie przyjżałem Tak pozatym
slaweq Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Slaweq a Te BBSy Ci podchodzą ? http://stuff.tungstentech.com/Cars/S4_Wheels/ramsey.jpg No te są fajne, ale tylko 18 lub 19"
Dibo Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Slaweq ja myślę tylko o 19" bo 18" za chwilę będą za małe Ale to dopiero jak już w przyszłym roku.
SoMeS Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 no Dibo co racja to racja ja już też się zastanawiam "a może by tak 19'" :gwizdanie: ale najpierw czekam na zawias
dudi75 Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 Nie no kolo fajny furak ci wyszedl tez myslalem nad takim zderzakiem RS ale na allegro same laminaty a taki troszke kosztuje .I nawet pasuje ten spojler do tego zderzaczka zalozysz gril od RS i bedzie miodzio powodzenia w dalszych modach
LuCaS_gr44 Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 no fajny wózek na żywo lepiej zdecydowanie wygląda a ciekawy jestem jak wyglądają lusterka bo nie widziałem jeszcze
Dibo Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Opublikowano 4 Maja 2009 Pokaż fotki środka bo na spocie jakoś nie miałem okazji obczaić Mówisz i masz W pierwszym poście dodałem fotki środka
Dibo Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Opublikowano 4 Maja 2009 co to za koce grzewcze na stopy ? Maty jak w lusterkach A tak poważnie to dobra sprawa, nie brudzą się tak jak dywaniki i łatwo sie je czyści
Dibo Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Opublikowano 4 Maja 2009 Skora chyba z anglika, co? Nom, z anglika. Poznałeś po wytartym boczku na prawym fotelu ?
Rekomendowane odpowiedzi