spanky Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 ładnie ... tylko znaczek S4 bym zdjał bo zalatuje lekkim "sticker tuning" ... :twisted: p.s ile dałes za grill ....
Gość dino Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 tylko znaczek S4 bym zdjał bo zalatuje lekkim "sticker tuning" ... :twisted: popieram, nie róbmy pseudo S4 a bez znaczka bedzie i tak ładnie
Gik Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Super wyglada!! Mi wlasniie brak grila od S4 i przod mialbym kompletny... i dolaczam sie do p.s'a spanky, ile on kosztowal??
adrian2,6 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 grill sam w sobie wygląda b. dobrze- dodaje drapieżności Twojej A4.
Sorni Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Wporzo ale zrób tak jak koledzy piszą .
Szewczenko7 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 ładnie do tego soczewki i bedzie miod
martin a4 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 heheeh przod taki sam jak moj tylr ze mam bez znaczka s4, grilla.ja teraz poluje na ori valeo soczewki.
Boberro Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2007 nad znaczkiem sie zastanawiam może do niego jakieś zderzaki dobiore( S4) i bedzie pasiło, jak nie to chyba zdejmę znaczek, nad lampkami sie zastanawiam ale ciężko o ori Valeo a depo mnie nie przekonuje, zobaczymy heheeh przod taki sam jak moj tylr ze mam bez znaczka s4, grilla.ja teraz poluje na ori valeo soczewki. tył chyba też taki sam mamy ze stojakiem na browara ( spoiler ze światłem stopu original tjuning ałdi) [ Dodano: 05-04-2007, 19:48 ] zainteresowanym wysłałem na priva ile dałem za grill
pre_pl Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 no nie powiem, całkiem to fajnie wygląda Aż sam spojrzałem na allegro
T-żółw Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 fajny tylko znaczek S4 bym zdjał bo zalatuje lekkim "sticker tuning" ... :biggrin: walne fotke twojego tylu - klapy - na spocie i zapodamy na forum
soolek Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Grill'ek bardzo ładny A czy taki grill'ek jest/był może w ciemnych/czarnych kolorach, bo jak dla mnie za dużo chromu. Może jakąs fotkę ktoś ma?
Iverson Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Nice hehe , grill mam taki sam i jest piękny uważam!
Rekomendowane odpowiedzi