Opublikowano 7 Listopada 20257 Lis Tak można aktywować Phone Apps (Carplay i AndroidAuto bezprzewodowo), ale wymaga to podniesienia softu w kilku pośredniczących modułach jak Conbox, Gateway itp Edytowane 7 Listopada 20257 Lis przez turzol
Opublikowano 7 Listopada 20257 Lis 53 minuty temu, turzol napisał(a): Tak można aktywować Phone Apps (Carplay i AndroidAuto bezprzewodowo), ale wymaga to podniesienia softu w kilku pośredniczących modułach jak Conbox, Gateway itp Do ogarnięcia zdalnie przez chińskiego VCDS? Czy kogoś polecasz w okolicach Warszawy i jakie to mogą być koszta? Dzięki
Opublikowano 9 Listopada 20259 Lis W dniu 7.11.2025 o 22:47, SobierajA4B9 napisał(a): Do ogarnięcia zdalnie przez chińskiego VCDS? Czy kogoś polecasz w okolicach Warszawy i jakie to mogą być koszta? Dzięki tak moge uruchomic i zaktualizowac całość zdlanie potrzebujesz kabel ENET (allegro) i laptop całość uruhcomie zdalnie po podłaczeniu , szybko sprwnie i z domu
Opublikowano 10 Listopada 202510 Lis Czy przy fabrycznym nagłośnieniu Bang&Olufsen można robić aktualizację czy trzeba jakieś kombinacje ? Obecnie mam 3248 ale chciałbym przejść na 3853 oczywiście po kolei podnosząc wersje. Samochód to audi A4 B9 Lift 2020
Opublikowano 10 Listopada 202510 Lis 9 godzin temu, Pjendrus napisał(a): Czy przy fabrycznym nagłośnieniu Bang&Olufsen można robić aktualizację czy trzeba jakieś kombinacje ? Obecnie mam 3248 ale chciałbym przejść na 3853 oczywiście po kolei podnosząc wersje. Samochód to audi A4 B9 Lift 2020 Śmiało, bez kombinacji.
Opublikowano 11 Listopada 202511 Lis 20 godzin temu, Pjendrus napisał(a): Czy przy fabrycznym nagłośnieniu Bang&Olufsen można robić aktualizację czy trzeba jakieś kombinacje ? Obecnie mam 3248 ale chciałbym przejść na 3853 oczywiście po kolei podnosząc wersje. Samochód to audi A4 B9 Lift 2020 Niema sensu ta aktualizacja nic nie wniesie , najlpiej odrazu 4853 w pakiecie z aktualizacja Conboxa oraz Gatwaya i licznika wtedy masz zestaw najnowszego oprogramowania z koncówki 2025 , wspiera ci bezprzewodowy android auto , wskazania android auto na liczniku , Nowy system Głosowy SDS
Opublikowano 11 Listopada 202511 Lis 37 minut temu, mcemsi napisał(a): Update do 4398/4853 wytnie mi odblokowaną nawigację? To już trzeba pytać u źródła
Opublikowano 14 Listopada 202514 Lis W dniu 11.11.2025 o 07:59, Deniro napisał(a): Niema sensu ta aktualizacja nic nie wniesie , najlpiej odrazu 4853 w pakiecie z aktualizacja Conboxa oraz Gatwaya i licznika wtedy masz zestaw najnowszego oprogramowania z koncówki 2025 , wspiera ci bezprzewodowy android auto , wskazania android auto na liczniku , Nowy system Głosowy SDS ogarniesz to zdalnie czy trzeba osobiście ?
Opublikowano 14 Listopada 202514 Lis 55 minut temu, Pjendrus napisał(a): ogarniesz to zdalnie czy trzeba osobiście ? można zdalnie , kup sobie kabelek tylko z allegro "ENET BMW" wpisz i laptop i tyle odezwij sie na priv
Opublikowano 23 Listopada 202523 Lis Witam. Jaką wersję mogę wgrać samemu żeby zaczął działać android auto? Ikonkę phone apps mam w menu ale nie wykrywa telefonów. Wystarczy mi połączenie kablem, nie musi działać bezprzewodowo.
Opublikowano 23 Listopada 202523 Lis 😱w temacie powyższe jest napisana wersja od której wymagana jest aktualizacja całego canboxa a tego już sam nie zrobisz Edytowane 23 Listopada 202523 Lis przez dziki24
Opublikowano 23 Listopada 202523 Lis Dzięki za info. Pozostaje szukać kogoś w okolicy kto ogarnie temat.
Opublikowano 24 Listopada 202524 Lis 14 godzin temu, mateusz16 napisał(a): Dzięki za info. Pozostaje szukać kogoś w okolicy kto ogarnie temat. mozemy zdalnie kub kabel enet
Opublikowano 28 Listopada 202528 Lis Mam wersję 4014 jak na foto. Gdzie znajdę coś nowszego ( wgrane w sierpniu 2025 ) mapy również. Auto USA 2023. Obecnie czasem mi rozłącza Apple car. Może w nowszej wersji to poprawili.
Opublikowano 28 Listopada 202528 Lis taka ciekawostka, dzisiaj odebrałem samochód usa, wracałem z Gdańska wireless android auto działał ponieważ po drugiej strony stawu używałem wcześniej. ale jakoś po godzinie w trakcie jazdy mmi mi rozłączyło telefon jakiś błąd wyskoczył że nie dozwolone jest korzystanie z wireless AA w moim regionie lol wtf nie wiem co się stało może przez mój tel car pobrał jakiś soft update czy coś albo się skapnął że nima go w USA i zablokował funkcję bezprzewodową. jak podłącze kabel USB to działa
Opublikowano 30 Listopada 202530 Lis 10 godzin temu, Areczek92 napisał(a): Czy aktualizacja do 3620 da coś ciekawego? Nic
Opublikowano 2 Grudnia 20252 Gru Kusi instalacja jednego z poniższych firmware z MIB Solution: Oryginalnie mam MHI3_ER_AU P4014 z bezprzewodowym AA i CP. Samochód z końcówki 2023 i ma SFD2, więc nie wiadomo czy w ogóle zacznie czytać pendrive z aktualizacją oprogramowania. Pytanie czy coś dojdzie nowego w wersji np. P4398 lub P4851 i czy można od razu przeskoczyć na najwyższą wersję? Ma może ktoś doświadczenie? Edytowane 2 Grudnia 20252 Gru przez OlekS Literówka
Opublikowano 2 Grudnia 20252 Gru niby będą strzałki Navi AA w zegarach, np od waze, bo na 4014 nima ktoś robił update czy nie?