Opublikowano 28 Listopada 202528 Lis Trzy lata temu zmieniałem rozrząd to ori uszczelka bez silikonu (mechanik dzwonił, żeby sprawdzić czy jest sucho i jest sucho. ).
Opublikowano 28 Listopada 202528 Lis Autor Ale prawda jest taka, że naprawdę jakość materiału ori a zamiennika uszczelki jest odczuwalna pod palcami.
Opublikowano 29 Listopada 202529 Lis Autor Ktoś się orientuję ile mm średnicy ma turbo na wyjściu k03?
Opublikowano 29 Listopada 202529 Lis 1 godzinę temu, Gorczyk napisał(a): Ktoś się orientuję ile mm średnicy ma turbo na wyjściu k03? K03-029? Zimna strona 50 mm, gorąca 45 mm.
Opublikowano 30 Listopada 202530 Lis 3 godziny temu, Gorczyk napisał(a): A wyjście do ic? Strona zimna
Opublikowano 30 Listopada 202530 Lis Autor To źle zamówiłem redukcję 🫣 chyba jednak trzeba zejść pod auto 😎
Opublikowano 10 Grudnia 202510 Gru Autor Redukcja juz założona i pasuje idealnie, w końcu 💪 A teraz pytanie do znawców. Chcę w najbliższym czasie wymienić laczniki i gumy stabilizatora przedniego. I mierzyłem stabilizator I ma 32 mm a dostępne gumy poliuretanowe to 29mm. Czy 32 mm stabilizator w quattro to normalna rzecz?
Opublikowano 30 Grudnia 202530 Gru 8 godzin temu, Gorczyk napisał(a): A tu może i zaskoczę ale polski produkt, Auto Radek. 💪 Nie ma problemów z doładowaniem?
Opublikowano 30 Grudnia 202530 Gru Autor Muszę przyznać, że jest poprawa co do doładowania i trzymania ciśnienia no dźwięk się nawet zmienił przy zmianie biegu. Wyprzedzę pytanie, nie mam blova tylko puszkę filtra z otworami.
Opublikowano 3 Stycznia3 Sty 3 godziny temu, george napisał(a): Osłona zbiorniczka spryskiwaczy i wspomagania podeszła bez przeróbek? u mnie bez problemu, jedynie dalem dluzsza srube co trzyma zbiorniczki 2 nakretki ktore skrecam bo jest tam ucho na tej oslonie
Opublikowano 3 Stycznia3 Sty Autor Ja musiałem ją trochę podciąć, ponieważ orurowanie to IC mam i przeszkadzało 💪
Opublikowano 13 Stycznia13 Sty Autor Wleciały spowrotem pomarańczowe migacze... 3 godziny walki ale udało sie bez ściągania zderzaka, który i tak na wiosnę będzie ściągany bo musze wymienić te elementy na których reguluje się zderzak no I trochę go podkleić bo poprzednik zostawił mi minę... No i kolejna uszczelka kapy zaworowej zamowiona bo pod tą pojawił sie olej, i nie wiem co źle zrobiłem cholera.... A na dniach ma dotrzeć do mnie komplet poliuretanow na stabilizator I zregenerowane łaczniki, ponieważ zaczęło coś już się odzywać na nierównościach. Edytowane 13 Stycznia13 Sty przez Gorczyk
Opublikowano 17 Stycznia17 Sty tuleje widze najtwardsze, jak z lacznikami jest, jak zadeklaruje sie wyslac im swoje to tylko ori przyjmuja?