Nowak_zg Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 siema kezor fajnie ze pokazales znowu te auto czekam na to az zrobisz lampy na czarno bo kiedys zaczales ... pojawil sie tutorial i nic z tego nie wyszlo w sumie wiec pora dokonczyc dzielo pozatym fajna a4 .... tylko brak mi tutaj wykresu po modach pozdro
Ukasz699 Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Zabilbym za taki kolor.... Nie stras nie stras
SoMeS Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 a ja jestem ledami zachwycony :gwizdanie: bardziej niż moje mi się podobają.... Keżor dasz tego dotknąć w czwartek na spocie?
audia4s4 Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Te ciemne lampy fanie nawet wyglądają na srebrnym
Kowi87 Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Keżor korekte w końcu robiłeś Bo jestem ciekaw jak tam wyjdzie W zabudowie CA masz koło zapasowe ???
FAZY Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Mi się bardzo podoba ta A czwórka wprowadzone modyfikacje są jak najbardziej trafione ,oby tak dalej
keżor Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 no dzięki wszystkim za oceny lepsze lub gorsze to tak: -w zabudowie jest, a właściwie było koło zapasowe, bo wywaliłem zabudowe bo jakoś nie grało , jak coś to moge sprzedać tą podłoge z dziurą pod głośnik 30cm. (zapas 18" , to wejdzie większa skrzynia to może zagra ;] ) -jak ktoś uważa że te ledy lecą choinką to nie widział nigdy S6 na żywo , polecam zobaczyć Somes, możesz dotknąć , ale będe patrzyć czy ich nie wykręcasz także wiesz , Ajm woczing juuu -no czarne FK zespolone z ringami mi leżą w garażu , ale nie wiem czy je montować , czy założyć na chwile , pomalowac te i wtedy założyć black valeo tak to wygląda: - no i korekty jeszcze nie mam , ale niedługo pojade to napewno wrzuce wykresik
keżor Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 mnie się fura nie podoba ... mógłbyś rozwinąć ?
Cristoforo Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 mnie się fura nie podoba ... mógłbyś rozwinąć ? nie chce robić tu wojny ale kolega był zachwycony młodą damą a nie autem do oceny
Ukasz699 Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 no dzięki wszystkim za oceny lepsze lub gorsze to tak: -w zabudowie jest, a właściwie było koło zapasowe, bo wywaliłem zabudowe bo jakoś nie grało , jak coś to moge sprzedać tą podłoge z dziurą pod głośnik 30cm. (zapas 18" , to wejdzie większa skrzynia to może zagra ;] ) -jak ktoś uważa że te ledy lecą choinką to nie widział nigdy S6 na żywo , polecam zobaczyć Somes, możesz dotknąć , ale będe patrzyć czy ich nie wykręcasz także wiesz , Ajm woczing juuu -no czarne FK zespolone z ringami mi leżą w garażu , ale nie wiem czy je montować , czy założyć na chwile , pomalowac te i wtedy założyć black valeo tak to wygląda: - no i korekty jeszcze nie mam , ale niedługo pojade to napewno wrzuce wykresik Sluchaj a co ma Piernik do wiatraka ?? S6 to S6 a Ty zdaje mi sie ze masz B5.. :gwizdanie: Rzecz gustu naturalnie.. Tobie sie podoba mi osobiscie nie..
mcm Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 mnie się fura nie podoba ... mógłbyś rozwinąć ? nie chce robić tu wojny ale kolega był zachwycony młodą damą a nie autem do oceny lepiej tego ująć nie można :>
keżor Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 mnie się fura nie podoba ... mógłbyś rozwinąć ? nie chce robić tu wojny ale kolega był zachwycony młodą damą a nie autem do oceny lepiej tego ująć nie można :> ale to nie jest dział : moja dama :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 za duzo tych zdjec ale auto spoko, tylko schowaj tego fmica bo troche wiocha
Cristoforo Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 mnie się fura nie podoba ... mógłbyś rozwinąć ? nie chce robić tu wojny ale kolega był zachwycony młodą damą a nie autem do oceny lepiej tego ująć nie można :> ale to nie jest dział : moja dama :gwizdanie: ja nic nie mam do twojej damy a ni do twojego auta ale czy nie wystawiasz swojej damy na pokusy starych wyrezaczy na forum
Ukasz699 Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 mnie się fura nie podoba ... mógłbyś rozwinąć ? nie chce robić tu wojny ale kolega był zachwycony młodą damą a nie autem do oceny lepiej tego ująć nie można :> ale to nie jest dział : moja dama :gwizdanie: ja nic nie mam do twojej damy a ni do twojego auta ale czy nie wystawiasz swojej damy na pokusy starych wyrezaczy na forum Fju Fju to prawie jak molestowanie :gwizdanie: Pochwal sie Kolega ma czym wiec czemu nie
keżor Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 Cristoforo, ty to akurat se szukaj drzewnianej laski Wiek: 75 :gwizdanie:a poza tym nie widze w tych fotkach nic niemoralnego , po prostu dwie piękne Niunie
topor Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 mnie się fura nie podoba ... mógłbyś rozwinąć ? nie chce robić tu wojny ale kolega był zachwycony młodą damą a nie autem do oceny lepiej tego ująć nie można :> ale to nie jest dział : moja dama :gwizdanie: wiec po co fotki Tej niewiasty...?? pokazałes duuuzo fotek, nie wiadomo do czego nawiązac, ogolnie auto ładne, WIelki plus dla Ciebie ze zmieniłes lampy i xenon:> oraz za to ze Led to ori S6 a nie led na metry z gieldy samochodowej. Jezeli cos juz rezc to z jakas klasa. chyle czoła.
keżor Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 wiec po co fotki Tej niewiasty...?? no wiesz, było nie było , na fotkach jest także samochód i to są fotki z serii girl&car
ykk Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Ludzie ale o co wam chodzi..? Auto kiedys bylo, powrocilo. Przeszkadza wam kolezanka na zdjeciach..? Uwazam ze najlepszym kierunkiem bedzie srebrnoczarny
Rekomendowane odpowiedzi