keżor Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 wiem, że stoi jak koza , no ale trudno , wybrałem komfort nowy zderzak czeka na lakier , także z przodu strzępy starego jeszcze :gwizdanie: fotki robił Czester jak wpadnie do przodu zderzak i grill z RSa to chyba nie będzie źle ?
maja-m Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Lampy tylne kozak tylko prawa rurka w wydechu troche krzywo albo mi sie wydaje Masz racje wydaje Ci się keżor no coś ty nie zmieniaj zderzaka ten jest mega A tak serio przód RS będzio miodzio ale widziałem tu na forum taki kolor z ciemnym dachem fajnie wygląda a do Ciebie by pasowało
keżor Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 Lampy tylne kozak tylko prawa rurka w wydechu troche krzywo albo mi sie wydaje Masz racje wydaje Ci się keżor no coś ty nie zmieniaj zderzaka ten jest mega A tak serio przód RS będzio miodzio ale widziałem tu na forum taki kolor z ciemnym dachem fajnie wygląda a do Ciebie by pasowało no a do rurek z FMICa i do FMICa sie nie przyczepił że krzywo czarny dach będzie i czarne lusterka będą , no i czarne środki reflektórów jak już sie odważe (albo pośle Moskalowi ) ale to jak oddam wkońcu auto do lakiernika :gwizdanie: teraz ten przedni zderzak wygląda jak w peżo 407 kupe
Tzieland Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 kezor auto masz posadzone na gwincie
slepy Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 wiem, że stoi jak koza , no ale trudno , wybrałem komfort nowy zderzak czeka na lakier , także z przodu strzępy starego jeszcze :gwizdanie: fotki robił Czester jak wpadnie do przodu zderzak i grill z RSa to chyba nie będzie źle ? siedzi chyba tak, jak u mnie teraz , za***iście ta porszawa w czerni wygląda, jak założysz jeszcze pakiet RS to już całkiem , cofam moje słowa w których pisałem że na 17 bedzie kicha
bakuś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Lampy tylne kozak tylko prawa rurka w wydechu troche krzywo albo mi sie wydaje ja ci dam krzywo! ja to robiłem więc jest idealnie! :tongue4: Keżor, fajnie wygląda na tych kołach mimo, że to 17 tylko. Ale za cholere nie pasują mi tam dekielki z audi ...
slepy Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 no dekielki koopa, od prosiaka musza byc
keżor Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 Lampy tylne kozak tylko prawa rurka w wydechu troche krzywo albo mi sie wydaje ja ci dam krzywo! ja to robiłem więc jest idealnie! :tongue4: Keżor, fajnie wygląda na tych kołach mimo, że to 17 tylko. Ale za cholere nie pasują mi tam dekielki z audi ... no ten wydech jest za wysoko , coś sie ponaciągało i mi stuka w dokładke , a jak sie przyjżałem to odrobine przytopiło już , ale za daleko mam , żeby do Ciebie jechać na przespawanie tego , także musze kajś tu podjechać ... nie wiem czemu sie przesuneło :/ jak wyjeżdżałem od Ciebie to było idealnie :gwizdanie:a co do dekielków , to weź mi znajdź czarne dekle z porsche do felg RH , to jesteś kozak :gwizdanie: cofam moje słowa w których pisałem że na 17 bedzie kicha no cipeczki mają 9" , także to robi całą robote kezor auto masz posadzone na gwincie nom , gwint RH , skręcony na połowe wysokości na jakąś impreze samochodową skręce sobie go na sam dół i sie przylansuje może i sprawdze ile jeszcze mm zostało w razie co [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 21:53_________________________________________________http://www.allegro.pl/item1069215849_naklejka_porsche_rh_bbs_rs_rc_rm_na_dekielek_60mm.html może takie coś ? czy będzie lypa ?
slepy Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Lampy tylne kozak tylko prawa rurka w wydechu troche krzywo albo mi sie wydaje ja ci dam krzywo! ja to robiłem więc jest idealnie! :tongue4: Keżor, fajnie wygląda na tych kołach mimo, że to 17 tylko. Ale za cholere nie pasują mi tam dekielki z audi ... no ten wydech jest za wysoko , coś sie ponaciągało i mi stuka w dokładke , a jak sie przyjżałem to odrobine przytopiło już , ale za daleko mam , żeby do Ciebie jechać na przespawanie tego , także musze kajś tu podjechać ... nie wiem czemu sie przesuneło :/ jak wyjeżdżałem od Ciebie to było idealnie :gwizdanie:a co do dekielków , to weź mi znajdź czarne dekle z porsche do felg RH , to jesteś kozak :gwizdanie: cofam moje słowa w których pisałem że na 17 bedzie kicha no cipeczki mają 9" , także to robie całą robote kezor auto masz posadzone na gwincie nom , gwint RH , skręcony na połowe wysokości na jakąś impreze samochodową skręce sobie go na sam dół i sie przylansuje może i sprawdze ile jeszcze mm zostało w razie co no u mnie tez stoi w połowie gwintu , i na nastepny sezon bede sie zblizal do Twojej szerokości
bakuś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Może przygrzmociłeś wydechem w coś? Odnośnie dekielków: sam właśnie chciałem zaproponować naklejki, ale szukałbym 3d - tzn te wypukłe, choć te co pokazałeś taniutkie są więc można z ciekawości spróbować.
slepy Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Kezor bierz te naklejki co wkleiłeś, bedzie dobrze
Tzieland Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 kezor juz lepiej zaklej czyms bez zadnego emblematu, tzn cala czarna naklejka, bo te od porsze tez beda dziwnie wygladac na audi
bakuś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 kezor juz lepiej zaklej czyms bez zadnego emblematu, tzn cala czarna naklejka, bo te od porsze tez beda dziwnie wygladac na audi a tam... pierrrrdoly opowiadasz
slepy Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 kezor juz lepiej zaklej czyms bez zadnego emblematu, tzn cala czarna naklejka, bo te od porsze tez beda dziwnie wygladac na audi a tam... pierrrrdoly opowiadasz własnie ze bedzie
Tzieland Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 niech zamowi i zalozy te od prosiaka to ocenimy
keżor Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 albo w katowicach jak sie jedzie na mikolow po prawej stronie. Gawrońscy kilometr od mojego domu :gwizdanie: a nie ma kedy zajechać a dekle zostawie tak jak są, naklejka mi sie jakoś nie widzi , dekli czarnych z porsche nie ma , także będzie OOOO i c**j :cwaniak1:
slepy Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 albo w katowicach jak sie jedzie na mikolow po prawej stronie. Gawrońscy kilometr od mojego domu :gwizdanie: a nie ma kedy zajechać a dekle zostawie tak jak są, naklejka mi sie jakoś nie widzi , dekli czarnych z porsche nie ma , także będzie OOOO i ch***j :cwaniak1: Twardy jest skubany
Iverson Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 dekli czarnych z porsche nie ma jak to nie ma ??!!
keżor Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2010 Ty masz fele RH ? czyli otwór pewnie ten sam masz jakiś namiar na takie dekle ?
Rekomendowane odpowiedzi