odzim Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 jak gwizdze to oki a nie ze olej puszcza , na twojej starej nie gwizdalo i ja musiales czyscic a potem wymienic
Musashi Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 uszkodziły się kiedy mechanik czyścił turbo a miał wszystko tylko wyczyścić to niech mechanik, zaplaci przynajmniej za regenerowane turbo [br]Dopisany: 19 Maj 2009, 08:50_________________________________________________ wyczytałem na forum opinie ze jak turbina gwiżdże to puszcza olej, co sadzicie o tej opinii? co do logów to niestety nie mam jak zrobić nieprawda, ze puszczajaca turbina gwizdze, powodem gwizdania sa wlasnie uszkodzone lopatki wirnika badz strony wydechowej badz ssacej
studentzse Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Opublikowano 19 Maja 2009 to już teraz panowie nic nie wiem;/ niby nowe turbo a ma mieć uszkodzone łopatki wirnika? już nie wiem kto ma racje
odzim Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 powodem gwizdania sa wlasnie uszkodzone lopatki wirnika badz strony wydechowej badz ssacej tez niekoniecznie ,na odleglośc nie da sie stwierdzic czy to normalny swist rozpedzajacej sie turbinki , czy moze gwizd konczacego sie lozyskowania, jak zrobisz logi to ci powiem czy turbo ok
odzim Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 niestety nie mam VAG kupic kabelek 60 pln i sciagnąc vag com 3.11
piotrsob1 Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Może przy okazji wyczyścił ci z wnętrzności kata ?
studentzse Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Opublikowano 19 Maja 2009 nie mam pojęcia co on tam zrobił, ale mam już dość "mechaników"
miro_x Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Podaj chociaż kto Ci taki super serwis zrobił żebyśmy w regionie go unikali..
adadur Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 nie mam pojęcia co on tam zrobił, ale mam już dość "mechaników" Czy to ten sam mechanik naprawiał ci turbo??? tragedia Odeślij turbine tutaj: http://www.turbo.cdi.pl/ a do mechanika podjedz niech zwraca kasę lub partycypuje w kosztach
studentzse Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Opublikowano 29 Maja 2009 panowie dziś z ciekawości ściągnąłem wąż od turbiny(ten gruby który idzie do części zimnej) i zauważyłem bardzo niewielkie ślady oleju. czy to jest normalne?
odzim Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 panowie dziś z ciekawości ściągnąłem wąż od turbiny(ten gruby który idzie do części zimnej) i zauważyłem bardzo niewielkie ślady oleju. czy to jest normalne? tak z odmy idzie
mlodyy Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 jesli niunia ma kopa to jest dobrze turbo moze gwizdac ja ma nowa turbinke ostatnio czyscilem kierownice zadnego luzu itp i terz gwirzdze wiec sie nie martw tylko jak bedziesz mial okazje podlacz vag i dawaj na forum
studentzse Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Opublikowano 30 Maja 2009 wielkie dzięki panowie, chylę czoła przed wasza wiedza na temat AUDI a logi zapodam jak kupie VAG, tylko na razie cienko z funduszami.
Rekomendowane odpowiedzi