Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spolszczenia do Navi DX w zegarach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i w koncu jaki efekt ? Mozna w koncu wgrac to polskie menu to a4 b6, zarówno do nawigacji w zegarach jak i do navigation plus ? Wiecie kto sie tym zajmuje i ile liczy sobie za taki zabieg ?

Opublikowano

Można,wszystko śmiga jak powinno.U mnie 15min i spolszczenie ogarnięte.Instrukcja wyżej.Jak chcesz więcej info na pw.Pozdrawiam

Opublikowano

ale na dobra sprawe nie ma tam wytlumaczonego na pebie jak to wgrac i ktory plik co robi, bo sa udostepnione 2 pliki, jeden nazywa sie "profilek_cd" a drugi "Audi.Menu.PL.www.peb.pl" i ktory z nich do czego sluzy i jak je wgrac

Opublikowano
ale na dobra sprawe nie ma tam wytlumaczonego na pebie jak to wgrac i ktory plik co robi, bo sa udostepnione 2 pliki, jeden nazywa sie "profilek_cd" a drugi "Audi.Menu.PL.www.peb.pl" i ktory z nich do czego sluzy i jak je wgrac

coś chyba żle szukasz to jest link do chomika musisz wybrać jaką navi masz a o instrukcję napisz do kolegi z forum o niku takim samym jak na chomiku

Opublikowano

na forum nie ma uzytkownika o nicku czarny588

Opublikowano

nie wiem co się z nim stało nie też tego wątku a był na kilka stron chyba został wykasowany nie pamiętam dokładnie jak po kolei to się robiło a nie chcę w ciemno podpowiadać może ktoś z forum pamięta była duża grupa osób którym się ta operacja udała

Opublikowano

wiec jak klubowicze, wie ktos jak tą operacje wykonac ?

Opublikowano

---------- Post dopisany 26-05-2012 at 11:45 ---------- Poprzedni post napisany 25-05-2012 at 16:56 ----------

A więc Panowie i Panie instrukcja do nawigacji DX działa. Właśnie dziś wgrałem meni PL do fisa tylko czas dłuższy (inst.ok.10min.) mi zajęło 18min. ale pewnie jest to zależne od oprogramowania. Życzę powodzenia.: smiley:

Opublikowano
Hej. Znalazłem coś takiego i może to się przyda komuś z forum.

INSTRUKCJA WGRANIA SPOLSZCZENIA RNS D Z OBRAZKAMI.mht - Audi - hippis2 - Chomikuj.pl

---------- Post dopisany 26-05-2012 at 11:45 ---------- Poprzedni post napisany 25-05-2012 at 16:56 ----------

A więc Panowie i Panie instrukcja do nawigacji DX działa. Właśnie dziś wgrałem meni PL do fisa tylko czas dłuższy (inst.ok.10min.) mi zajęło 18min. ale pewnie jest to zależne od oprogramowania. Życzę powodzenia.: smiley:

w porównaniu do mnie to i tak miałeś szybko mnie się wgrywało ponad 30min :decayed:

Opublikowano
witam,

ostatnio zauważyłem, że pojawiły się na allegro spolszczenia do navi dx w zegarach. Czy ktoś już robił taki zabieg, bądź ma taki soft? Z góry dziękuję za odpowiedz.

Ja robilem spolszczenie NAVI w zegarach. Mam zbedna plytke wiec jak trzeba to za kilka dukatów moge ja przeslac...wszystko sprawdzone-jak chcesz to moge Ci fotki podeslac. Calosc operacji jakies 25 min trwa - wkladasz plytke...wciskasz 2 przyciski i robi sie update nawki, restart, wypluwa cd i masz po polackiemu :)

Tu w punktach:

polszczenie nawigacji Audi DX (FIS)

Opis: Polskie menu do nawigacji Audi typu wyświetlacz FIS w systemie DX.

Przeznaczone do samochodów a2 a3 a4 a6 a8.

INSTRUKCJA:

Po pobraniu pliku (*rar) należy go rozpakować i nagrać obraz płyty (*iso) na nośniku CD.

Płytę tak nagraną należy włożyć do czytnika navi w bagażniku i załadować soft.

waga pliku przed kompresją: 129 MB

Wersja: tylko nawigacje w systemie DX na ekranie komputera między zegarami

DZIAŁA:

Dla BNS 4.x - start - to kombinacja klawiszy "return" i "info" - następnie - sw update, start, pokazało sie in progress, po sekundzie wskoczył ekran ze statystykami spalania, płyta dalej sie kręci w napędzie ... tak to powinno wyglądać i trwa ok 10 min - W TYM CZASIE NIE WYCIĄGAĆ PŁYTY - WYGLĄDA JAKBY NIC SIĘ NIE DZIAŁO !!!. Później wyskakuje komunikat po polsku, aby włożyć mapę DX

Opublikowano

Właśnie spolszczyłem navi między zegarami. Użyłem pliku od kolegi krejzik i wszystko działa :thumbup1: .

Opublikowano

a czy jest osoba ktora np na gg mogłaby krok po kroku wytlumaczyc, jak sprawdzic jaka mam wersje softu itp, co po kolei sprawdzic a potem robic ? Co prawda samochodu nie mam jeszcze, bede mial w przyszlym tygodniu bo sie ciagnie z niemiec

Opublikowano

Potwierdzam spolszczenie działa, ściągałem z chomikuj do swojej nawigacji miedzy zegarami audi a4 b6, wgrało nie ok 10 min, aby uruchomić proces wgrywania trzeba nacisnąć return a potem info i wybrać download....................itd

Opublikowano

Szybka operacja :)

Opublikowano

Panowie, nagrałem w prędkości x8 Mapy , a wczesniej soft PL do FIS i wszystko śmiga. Ważne jest aby użyć clone cd do nagrywania razem z profilem. Na początku nagrałem parę płyt innym programem i nie działało. Gdy nagrałem clonem - płyta CD Sony - wszystko poszło i śmiga. Poniżej link do podobnego tematu z menu PL FIS i mapami DX.

http://a4-klub.pl/nawigacja-car-audio-cb-radio-17/nowe-mapy-dx-polska-czechy-2012-2013-a-243910/index9.html

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...