nedwed Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 i w koncu jaki efekt ? Mozna w koncu wgrac to polskie menu to a4 b6, zarówno do nawigacji w zegarach jak i do navigation plus ? Wiecie kto sie tym zajmuje i ile liczy sobie za taki zabieg ?
marcinos80 Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 Można,wszystko śmiga jak powinno.U mnie 15min i spolszczenie ogarnięte.Instrukcja wyżej.Jak chcesz więcej info na pw.Pozdrawiam
nedwed Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 ale na dobra sprawe nie ma tam wytlumaczonego na pebie jak to wgrac i ktory plik co robi, bo sa udostepnione 2 pliki, jeden nazywa sie "profilek_cd" a drugi "Audi.Menu.PL.www.peb.pl" i ktory z nich do czego sluzy i jak je wgrac
Góral65 Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 ale na dobra sprawe nie ma tam wytlumaczonego na pebie jak to wgrac i ktory plik co robi, bo sa udostepnione 2 pliki, jeden nazywa sie "profilek_cd" a drugi "Audi.Menu.PL.www.peb.pl" i ktory z nich do czego sluzy i jak je wgrac coś chyba żle szukasz to jest link do chomika musisz wybrać jaką navi masz a o instrukcję napisz do kolegi z forum o niku takim samym jak na chomiku
nedwed Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 na forum nie ma uzytkownika o nicku czarny588
Góral65 Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 nie wiem co się z nim stało nie też tego wątku a był na kilka stron chyba został wykasowany nie pamiętam dokładnie jak po kolei to się robiło a nie chcę w ciemno podpowiadać może ktoś z forum pamięta była duża grupa osób którym się ta operacja udała
nedwed Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 wiec jak klubowicze, wie ktos jak tą operacje wykonac ?
Tikas Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 ---------- Post dopisany 26-05-2012 at 11:45 ---------- Poprzedni post napisany 25-05-2012 at 16:56 ---------- A więc Panowie i Panie instrukcja do nawigacji DX działa. Właśnie dziś wgrałem meni PL do fisa tylko czas dłuższy (inst.ok.10min.) mi zajęło 18min. ale pewnie jest to zależne od oprogramowania. Życzę powodzenia.: smiley:
Góral65 Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 Hej. Znalazłem coś takiego i może to się przyda komuś z forum.INSTRUKCJA WGRANIA SPOLSZCZENIA RNS D Z OBRAZKAMI.mht - Audi - hippis2 - Chomikuj.pl ---------- Post dopisany 26-05-2012 at 11:45 ---------- Poprzedni post napisany 25-05-2012 at 16:56 ---------- A więc Panowie i Panie instrukcja do nawigacji DX działa. Właśnie dziś wgrałem meni PL do fisa tylko czas dłuższy (inst.ok.10min.) mi zajęło 18min. ale pewnie jest to zależne od oprogramowania. Życzę powodzenia.: smiley: w porównaniu do mnie to i tak miałeś szybko mnie się wgrywało ponad 30min
krejzik Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Jeżeli ktoś potrzebuje sprawdzonego spolszczenia do navi DX między zegarami lub Navi RNS-E to niech skoczy do mojego chomika Spolszczenia navi Audi - krejzikos - Chomikuj.pl
simon__75 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 witam,ostatnio zauważyłem, że pojawiły się na allegro spolszczenia do navi dx w zegarach. Czy ktoś już robił taki zabieg, bądź ma taki soft? Z góry dziękuję za odpowiedz. Ja robilem spolszczenie NAVI w zegarach. Mam zbedna plytke wiec jak trzeba to za kilka dukatów moge ja przeslac...wszystko sprawdzone-jak chcesz to moge Ci fotki podeslac. Calosc operacji jakies 25 min trwa - wkladasz plytke...wciskasz 2 przyciski i robi sie update nawki, restart, wypluwa cd i masz po polackiemu Tu w punktach: polszczenie nawigacji Audi DX (FIS) Opis: Polskie menu do nawigacji Audi typu wyświetlacz FIS w systemie DX. Przeznaczone do samochodów a2 a3 a4 a6 a8. INSTRUKCJA: Po pobraniu pliku (*rar) należy go rozpakować i nagrać obraz płyty (*iso) na nośniku CD. Płytę tak nagraną należy włożyć do czytnika navi w bagażniku i załadować soft. waga pliku przed kompresją: 129 MB Wersja: tylko nawigacje w systemie DX na ekranie komputera między zegarami DZIAŁA: Dla BNS 4.x - start - to kombinacja klawiszy "return" i "info" - następnie - sw update, start, pokazało sie in progress, po sekundzie wskoczył ekran ze statystykami spalania, płyta dalej sie kręci w napędzie ... tak to powinno wyglądać i trwa ok 10 min - W TYM CZASIE NIE WYCIĄGAĆ PŁYTY - WYGLĄDA JAKBY NIC SIĘ NIE DZIAŁO !!!. Później wyskakuje komunikat po polsku, aby włożyć mapę DX
Pretor Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Właśnie spolszczyłem navi między zegarami. Użyłem pliku od kolegi krejzik i wszystko działa .
krejzik Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Ciesze się,że mogłem pomóc.Szkoda tylko,że mnie nie ma kto pomóc w spolszczeniu navi MMI 2G.
jarek_ns Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Krejzik a czytałem ten temat wrc robił według tego i smiga http://a4-klub.pl/showthread.php?t=233040 Sent from my iPhone using Tapatalk
krejzik Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Krejzik a czytałem ten temat wrc robił według tego i smigahttp://a4-klub.pl/showthread.php?t=233040 Szkoda,że tego nie potwierdził gdy z nim pisałem,dlatego szukam jeszcze kogoś kto sprawdził to spolszczenie z tego chomika.
nedwed Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 a czy jest osoba ktora np na gg mogłaby krok po kroku wytlumaczyc, jak sprawdzic jaka mam wersje softu itp, co po kolei sprawdzic a potem robic ? Co prawda samochodu nie mam jeszcze, bede mial w przyszlym tygodniu bo sie ciagnie z niemiec
polgalka Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 Potwierdzam spolszczenie działa, ściągałem z chomikuj do swojej nawigacji miedzy zegarami audi a4 b6, wgrało nie ok 10 min, aby uruchomić proces wgrywania trzeba nacisnąć return a potem info i wybrać download....................itd
kozi78 Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 15 minut roboty i spolszczenie wgrane , śmiga bez problemu
lezy1 Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Panowie, nagrałem w prędkości x8 Mapy , a wczesniej soft PL do FIS i wszystko śmiga. Ważne jest aby użyć clone cd do nagrywania razem z profilem. Na początku nagrałem parę płyt innym programem i nie działało. Gdy nagrałem clonem - płyta CD Sony - wszystko poszło i śmiga. Poniżej link do podobnego tematu z menu PL FIS i mapami DX. http://a4-klub.pl/nawigacja-car-audio-cb-radio-17/nowe-mapy-dx-polska-czechy-2012-2013-a-243910/index9.html
Rekomendowane odpowiedzi