Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dobrzy chiptunerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie , TUNE UP lub Turbo elita GDAŃSK jakieś opinie warto oddać im auto ??

TUNE UP zawsze i wszędzie, z tego co słyszałem Robert właśnie nabył nowe rolki :)

Elita softy z tego co wiem zleca podwykonawcy ale to nie znaczy że coś partolą, nie znam, nie korzystałem (filmy mnie leczą) ale opinie mają dobrą

Dla mnie Robert to uczciwość i profesjonalizm, Elita to krzyk młodości..

Edytowane przez marcin4x4

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 588,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czy ktoś zna tę firmę tuningową?

http://www.dyna-mite.pl/o-nas/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam szukam jakiegoś bardzo dobrego chiptunera do PB+LPG(KME) w mazowieckim lub lubelskim, większość fachowców zajmuje się tylko dieslem lub PB. Bardzo do gustu przypadł mi gregor10, ale ten człowiek jest 400km ode mnie, dlatego może jest tutaj w okolic ktoś równie poważny ?

Opublikowano

Zależy skąd dokładnie jesteś.. Jest paru dobrych ale gdzie najbliżej to nie wiem (brak miejscowości zamieszkania).

Opublikowano

Siedlce woj. mazowieckie

Opublikowano

http://chiptuning.poznan.pl/index.htmktoś tu robił i może polecić? Miałem robić w TuneForce ale zawołali taką cenę, że mi kapcie spadły

Opublikowano

Witam szukam jakiegoś bardzo dobrego chiptunera do PB+LPG(KME) w mazowieckim lub lubelskim, większość fachowców zajmuje się tylko dieslem lub PB. Bardzo do gustu przypadł mi gregor10, ale ten człowiek jest 400km ode mnie, dlatego może jest tutaj w okolic ktoś równie poważny ?

https://m.facebook.com/Wwe-Tuning-965484956801511/
Opublikowano

Panowie jesli szukacie kogos sprawdzonego w okolicach Łodzi (rzut beretem bo autostradka do turku i juz jestescie) czy ogolnie z rejonu Wielkopolska polecam zaklad genowefagarage.pl ktory miesci sie na trasie Turek - Konin na starej drodze nr 2 (miejscowosc Genowefa) ich strona: http://genowefagarage.pl/

stroilem u chlopakow swoje auto, gdzie bylo poddane dosc sporym modyfikacja i nie bylo latwo a jednak dali rade jestem zadowolony :) wiedze maja ogromna przez wieloletnie doswiadczenie z najrozniejszymi autami, maja swoj warsztat, swiadcza duzo uslug - chiptuning, swapy, wydechy, intercoolery ogolnie chlopaki orkiestra , na stronie mozna sobie przejrzec ich projekty :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy istnieje jakiś DZIAŁAJĄCY kontakt do gregor10?

E-mail milczy, telefon milczy.

Opublikowano

Grzesiek albo wstaje dopiero albo się na drugi bok przewraca:) po południu próbuj.
Opublikowano

Grzesiek albo wstaje dopiero albo się na drugi bok przewraca:) po południu próbuj.

Próbowałem o różnych godzinach i ni jak nie idzie się dodzwonić, ale dzięki za info.

Udało się w końcu przez PW.

Edytowane przez scq

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie jakieś opinie o BRK-Tuning Inowrocła VS. TDI-RACING Brodnica ??? czy lepiej kawałek dalej do Otwocka sie wybrac do Spankiego. Autko to B6 1,9tdi AVF

Opublikowano

Jak ktoś szuka na Śląsku to polecam naszego forumowego kolegę JAROL-a z Zabrza. Naprawde przykłada się do tego co robi.

Opublikowano

Gdybym miał wybierać marcin1203 to pojechałbym do spanky bylem osobiście u niego i mogę polecić, a miałem trochę kilometrów do zrobienia z Bytomia

Opublikowano

Dzięki, napewno rozważe opcje się wybrać do Otwocka do Spanky. bo jakoś mało opinii na temat BRK-Tuning Inowrocła czy TDI-RACING Brodnica.

Opublikowano

Witam

Ja do BRK się zraziłem po tym jak nie ogarnęli mi mojego auta w trakcie swapu był problemy z pompą paliwa ( miałem 2.0 TFSI teraz 1.8 T ) silnik w aucie wszystko podłączone tylko z ta pompą był problemy mieli wystroić( bo większe wtryski wpadły przy okazji i parę innych pierdół ) i chipa zrobić NIE OGARNĘLI !!

Fakt nie wzięli ani grosza ale nie potrzeby przestój był ....

Teraz jak odsapnę finansowo na CHIPA jadę do Strefa Tuningu , Soft Caru lub V Tech pomorze ( przy okazji maja rolki 4x4 )

A co do Brodnicy o ile dobrze kojarzę bo słyszałem ,że ten koleś robi tylko CHIPY i seryjnych motorów jak masz turbo lub coś zmienione na większe to nie ruszy ( o ile to ten bo może jest więcej firm w mieści )

Pozdrawiam

Edytowane przez bartekzks

Opublikowano

lol... tego się nawet nie chce komentować.

Opublikowano

coś w okolicach Łodzi polecacie :) ?

Opublikowano

G-Lab

https://www.facebook.com/glabpl

btw.

U mnie BRK podejście drugie dzisiaj od rana walczą puki co tel nie dzwoni .....

Edytowane przez bartekzks

Opublikowano

RS tuning

http://www.rs-tuning.pl/

Niedaleko Żywca , polecam

Robiłem u nich A4 B7 2.0 BRD ( Usuniecie dpf z kompa i mechanicznie , chip)

U mnie koszt wyniósł 1100zł komplet z hamownią i dpf , ogolnie za całość .

Samochód postawiłem o 11 a o 18 odebrałem ( tego samego dnia )

na termin czekałem tydzień :) samochód po całym zabiegu odżył :)