silnik Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Robił ktoś mapę itp w Poniatowej u kolegi Daron7. Jeżeli tak prosił bym o opinię.
pablo15005 Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Robił ktoś mapę itp w Poniatowej u kolegi Daron7. Jeżeli tak prosił bym o opinię. Ja robiłem i polecam, żadnych problemów z autem po programie
silnik Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Dużo mocy Ci przybyło, czuć różnice?
pablo15005 Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Dużo mocy Ci przybyło, czuć różnice? W serii miałem coś koło 120hp. Po programie 150hp i 350 NM. Auto fajnie jedzie czuć pierdyknięcie momentu Edytowane 1 Listopada 2014 przez pablo15005
silnik Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Dużo mocy Ci przybyło, czuć różnice? W serii miałem coś koło 120hp. Po programie 150hp i 350 NM. Auto fajnie jedzie czuć pierdyknięcie momentu Jadę we wtorek do nich. Głównie to chodzi mi o zmianę mapy startowej (ciężej pali na ciepłym) ale i moc też potrzebna Dam znać co i jak
POWER-KRIS Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Wstaw nowy rozrusznik i będzie palił na ciepłym jak nowy. Po co orac soft przy winie rozrusznika?
silnik Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Rozrusznik i akumulator w pożądku, temat już przerabiałem dogłębnie. Ne jest to kręcenie kilka sekund tylko ułamki sekundy więcej niż na zimnym, ale denerwuje. Wszystko zawarte jest w cenie to i to poprawią.
Galetto Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Rozrusznik i akumulator w pożądku, temat już przerabiałem dogłębnie. Ne jest to kręcenie kilka sekund tylko ułamki sekundy więcej niż na zimnym, ale denerwuje. Wszystko zawarte jest w cenie to i to poprawią. Jedz bez wahania do Darka z Poniatowej takie TDI-ki to robi z zamkniętymi oczami...
pablo15005 Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Rozrusznik i akumulator w pożądku, temat już przerabiałem dogłębnie. Ne jest to kręcenie kilka sekund tylko ułamki sekundy więcej niż na zimnym, ale denerwuje. Wszystko zawarte jest w cenie to i to poprawią. Jedz bez wahania do Darka z Poniatowej takie TDI-ki to robi z zamkniętymi oczami... No chłopak ma niesamowite pojęcie, pierwszy raz byłem na programie ale jego wiedza normalnie szok, jakby posługiwał się kalkulatorem na kompie bez żadnego zastanowienia zawahania itp. Człowiek wie czym się zajmuje i z czym to się je. Edytowane 1 Listopada 2014 przez pablo15005
silnik Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Rozrusznik i akumulator w pożądku, temat już przerabiałem dogłębnie. Ne jest to kręcenie kilka sekund tylko ułamki sekundy więcej niż na zimnym, ale denerwuje. Wszystko zawarte jest w cenie to i to poprawią. Jedz bez wahania do Darka z Poniatowej takie TDI-ki to robi z zamkniętymi oczami... No chłopak ma niesamowite pojęcie, pierwszy raz byłem na programie ale jego wiedza normalnie szok, jakby posługiwał się kalkulatorem na kompie bez żadnego zastanowienia zawahania itp. Człowiek wie czym się zajmuje i z czym to się je. Potwierdzam i polecam Darka (Daron7) Program zrobiony, autko fajnie lata
opti Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 W W-wie lub bliskich okolicach, kogo byście polecili do ogarnięcia "benzyny" ?
gregor10 Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 MR-Motors nie robi 1.8T które nie idą po kablu. Jak nie znajdziesz nikogo to zapraszam do mnie , robię każde 1.8T jakie tylko jeździ
matek55 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zastanawiam sie nad chipem w Tune - UP Gdańsk tunerem jest Roob . Polecacie ?
wrclaguna Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zastanawiam sie nad chipem w Tune - UP Gdańsk tunerem jest Roob . Polecacie ? Było piedylion razy.........wystraczy poszukac i poczytać
ame-tuning Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zastanawiam sie nad chipem w Tune - UP Gdańsk tunerem jest Roob . Polecacie ? robert ogarnie ci furę koncertowo ...będziesz zadowolony
gregor10 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zastanawiam sie nad chipem w Tune - UP Gdańsk tunerem jest Roob . Polecacie ? Nie ma co się zastanawiać tylko jechać i robić, Rob ogarnie Ci tego AVF-a TipTop z zamkniętymi oczami.
opti Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 MR-Motors nie robi 1.8T które nie idą po kablu. Jak nie znajdziesz nikogo to zapraszam do mnie , robię każde 1.8T jakie tylko jeździ Dzięki dlaczego jesteś tak daleko.... , a o kreatorze mocy ktoś może powiedzieć dobre słowo (czy nie bardzo) ?
sebek Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 MR-Motors nie robi 1.8T które nie idą po kablu. Jak nie znajdziesz nikogo to zapraszam do mnie , robię każde 1.8T jakie tylko jeździ Dzięki dlaczego jesteś tak daleko.... , a o kreatorze mocy ktoś może powiedzieć dobre słowo (czy nie bardzo) ? Kiedy ja się rozglądałem to o kreatorach same kiepskie opinie slyszalem
lukanio83 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 szukam kogoś w radomiu i okolicach, warszawa też wchodzi w grę, daleko nie jest , poradzicie kogoś , jaki to koszt do 1.9 tdi AFV ?
Rekomendowane odpowiedzi