rafalekx Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Oto moje autko Na początek mały opis (wyposażenie Pro Line Sport): - silnik 1,9 TDI (110 KM) + bonus - lekka ori gleba, zawias 1BE - foteliki takie jak trzeba (widać na fotkach) Q1D = sports front seats - kiera od S-ki - lampki przód: był Bosch jest Valeo soczewka - lampki tył: wymienione na 2 lift - alu 16'' ori (były) -> alu avuski S6 17'' szer. 8'' ET chyba 35 (są) - pełna elektryka: szyby (przód i tył), lustereczka + bajer z elektrycznym składaniem jak dla mnie fajna sprawa - radio: było coś brzydkiego jest chorus - tempomat - FIS - xenon + sprysk Czekam na opinie i Pozdrawiam! jesień 2006/wiosna 2007: Autko bez jakichkolwiek modyfikacji, zaraz po zakupie **************************************************************************************** Planowane zmiany :gwizdanie: Niżej przykładowe VT: Co zmieniłem: - #zrobione# alu: było 16'' ori 5 ramion, jest Avus S6 17'' et35 - #zrobione# oczka Valeo zespolone + xenon (było 6000K, jest 5000K) + spryski - #zrobione# ramka grilla w schwarz - #zrobione# lampy tył (2 lift) - #zrobione# wymiana starego brzydkiego radia (paskudne pomarańczowe podświetlenie ) na... ori chorusa I - #zrobione# budziki z polifta (>2000r.) FIS + manetka - #zrobione# tempomat - #zrobione# programik u Rogala - #zrobione# wzmacniacz + głośnik basowy w koło (nowa podłoga) - #zrobione# wskaźnik, podświetlany daszek/słoneczko VT 1 (robione w paincie ) VT 2 (podziękowania dla kolegi Kowi87 ) **************************************************************************************** lato 2008: Po wymianie lampek na zespolone Valeo + xenon (fotki robione na szybko komórką jeszcze bez xenonków ale za kilka dni sesja z xenonem i po umyciu autka) **************************************************************************************** lato 2008: Mała sesja po ostatnich zmianach (lampy, xenon, grill, radio ) **************************************************************************************** Foto na konkurs do kalendarza ładnie poprawione przez kolegę sokolnha **************************************************************************************** wiosna 2009: avuski S6 17'', szer. 8J, et 35 (chyba) (sorry za jakość niektórych fotek ale mam słabą cyfrówkę i brak statywu autko troszki brudne (alu też), po umyciu i polerce autka pojawią się nowe fotki) Nowe foteczki: **************************************************************************************** lato 2009 nowe graty: spryski i budziki FIS z polifta (> 2000r.) + ringi alu chrom (fotka budzików z neta ale moje identyczne, fota sprysków robiona komórką jeszcze bez zenka) **************************************************************************************** lato 2009, wizyta u Rogala i lampy tył (2 lift) przy okazji wyjazdu do stolicy na programik zakupione dość okazyjnie lampy 2 lift i manetka (fis i tempomat) z S4 :gwizdanie: (szkoda że nie widać że to z S4 ) Programik: seria: 117,8 KM 244,5 Nm mod: 134,3 KM 311,7 Nm wykresik + fotki z zabawy na torze na zakończenie lata VW&Audi, tor Lublin październik 2009, full service Od momentu kupna (czyli 3 lata) na budziku stuknęło 60 tys. km, trzeba było wymienić rozrząd i olej. Zaraz po kupnie był już raz wymieniany. Więc wybrałem się na wymianę, lista nowych gratów w silniku: - pasek rozrządu, rolka prowadząca, rolka napinająca - paski wieloklinowe (od klimy i ten długi), rolka prowadząca, napinacz z rolką - pompa wody - olej silnikowy, filtr powietrza - przy okazji wymieniony wentylator klimy (stary się zawieszał) - no i chłodnica zaczęła puszczać, więc została wymieniona **************************************************************************************** wiosna 2010, wzmacniacz, głośnik basowy Wzmacniacz carpower (schowany w boczku bagażnika), głośnik basowy 2cewkowy zabudowany w kole zapasowym. (brak foto) **************************************************************************************** listopad 2010, regeneracja odbłyśników lamp Wypalone odbłyśniczki soczewki wymienione na zregenerowane D2S, palniki D2S 5000K **************************************************************************************** luty 2011, wskaźnik, słoneczko podświetlany daszek/słoneczko od strony pasażerki Jak mi się zechce to od strony kierowcy też zrobię ale to później, dzisiaj mi się nie chciało I jakiś czas temu wskaźniczek w kratkę nawiewu Słabe foty robione kalkulatorem Takie mam spalanie - 1890 km na jednym baku: ============================================================================================ Auto sprzedane 02.06.2012...
Wihajster Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 fajny AFN -ik w Avancie i do tego srebrny
Gość spedyt Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Ładny avancik i ten bajer z domykaniem szyb mi się podoba
rafalekx Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Ładny avancik i ten bajer z domykaniem szyb mi się podoba To jest domykanie szyb z pilota i domykanie lusterek, ale już nie z pilota
Piotrek98igo Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 sreberka sie pieknie prezentuja :biggrin:
recor Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 ładny avancik no i silnik też ok TDI POWER :biggrin:
marinero Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Bardzo ladny avancik!! :biggrin:
Cuber Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Super furka.....graty!! zmień lampy przednie na te od wersji po II lifcie będzie rewelka wtedy
pre_pl Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 bardzo ładny avant, efektu dodaje super połączenie koloru wnętrza i lakieru
Slot Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 autko niczego sobie !! gratulowac :biggrin:
taktuś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Bardzo ładna, kolor taki jak mój i też avant i AFN :biggrin: jaki jest kod z wlepki dotyczący lekkiej ori gleby? bo też mam lekko zglebowany i nie wiem czy to ori a i te siedzenia- czy do nich też jest kod na wlepce? bo mam takie same ( tylko innym materiałem powleczone )
rafalekx Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2007 jaki jest kod z wlepki dotyczący lekkiej ori gleby? bo też mam lekko zglebowany i nie wiem czy to oria i te siedzenia- czy do nich też jest kod na wlepce? bo mam takie same ( tylko innym materiałem powleczone ) Są te kody u mnie to tak się nazywa: zawias - 1BE = sports suspension/shock absorption i fotele - Q1D = sports front seats, ale tam jest jeszcze jeden kod pod którym może się sporo ukrywać bo chyba to zależy od kraju z jakiego pochodzi autko moje jest z Włoch więc nazwali to tak - X4C = national sales program Italy A jeśli chodzi o zawias to ja mam na przodzie czerwone amorki i sprężynki z chyba zielonym i czerwonym paskiem, a na tył mam założone niebieskie amorki. Sprawdź... Może ten sam zestaw. Jak stawiam swoją obok innych A4 to moja jest dużo niżej niż seria, ale zimą trochę osłoną silnika zamiatam śnieg w koleinach
demoralizator Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Bardzo ładna niunia a na żywo jeszcze ładniejsza Pogratulować tylko!
Gość rob Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 ładny avancik na pięknych felach
Gość zdeniu Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 no piękne srebrne cudo jeszcze niedawno tez takie mialem
Smoczyca Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Piękna jest ... ogólnie nie mam przekonania do srebrnych autek, ale Twoje mi się bardzo podoba : )
rafalekx Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Dzięki za bardzo miłe wypowiedzi na temat mojego klekocika i proszę o więcej Mile widziane propozycje zmian. Pozdrawiam!
T-żółw Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 fajne fotele, felgi, kolorek no i avant Ladna seria, nieskazona tjuningiem :exclaim:
adrian2,6 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Ładny kolor felgami nadrabiaklekota pod maską. :biggrin: ...mam nadzieje ,że zobacze autko na żywo jutro na spocie w lublinie (tor kartingowy). pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi