SID Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Prace nad nowym projektem ruszyły ... z dawnego projektu prawie nic już nie zostanie http://www.a4-klub.pl/smf/b5_agb_audi_s4_by_sportmile-t24251.0.html Audi S4 B5 2,7 bi 430 KM - przed (taka "wyczesana była" aż żal było ) Modyfikacje : - body RS4, ori części tylko - zmodyfikowany przednie zderzak pod duży IC - lekka maska carbon - duży IC - blok, wał, głowice 2,8l mods pm-motorsport - kute tłoki ROODS. korby - turbo RS6, flansze, uszczelki mods by VAST - wtryski Siemens 630cc Short *tnx dla ESTD - osprzęt silnika RS4 - wtrysk metanolu - sprzęgło, docisk, koło zamach. mods pm-motorsport - skrzynia biegów, most tylni, zawieszenie RS4 - wzmocnione łapy, poduszki, stabilizatory itp - nowe zawieszenie gwint - wkrótce - nowy wydajniejszy układ wydechowy + kat *pm-motorsport - nowe kolektory wydechowe - podkładki pod kolektor ssący - turbo timer Apexi - G-TECH RR - zegary DEFI - duża chłodnica oleju - pompa paliwa Bosch 044 - hamulce Brembo 8-tłoczkowe 365x34mm, 335x22mm niebawem - duży wiatrak elektryczny - 2 x DV nowe - MBC - licznik RS4 V-max310 km/h (trzeba przeskalować na więcej - olej MOTUL - góra innych części i itp ... w planach 500 PS wykonanie www.pm-motorsport.pl części www.ESTD.pl Auto wczoraj bezpiecznie dowiozłem do celu pokonanie 250 km po polskich drogach z lawetą wymagało "wysiłku" ode mnie i nie przespanej nocy (kiedy zrobią nam te autostrady ?!!!) S4 Killer vs S4 SID auto wyjedzie skończone w Lipcu jeśli wszystko będzie dobrze szło w między czasie szukam felg 19'' i zawieszenia
marewel Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Szacun za projekt,tylko ta podpora walu Meyle jakas nie zawodowa.
A3 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Wczoraj widziałem auto na żywo w warsztacie wygląda naprawde elegancko, body ładnie zrobione wszystkie szpary równe hehe . Czekamy na moc :kox: :kox: PS. Gdzie dokładnie będzie wtryskiwany metanol?? będzie służył bardziej dla poprawy bezpieczeństwa silnika czy do osiągnięcia mocy??
wustyle Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 SID, ja to juz nie moge patrzec na to co wyprawiasz :slina: :shocked: Najchetniej poszedlbym do banku, wzial kredyt i zaczal podobny projekt. Szacunek
peter22 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Piekna robota daj znac jak juz bedzie po modach. Szacunek :hi:
SID Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2009 Szacun za projekt,tylko ta podpora walu Meyle jakas nie zawodowa. w quattro podpory się zużywają a zamienników nie kupisz a w audi luzem też nie kupisz wtrysk metanolu dla bezpieczeństwa a że mocy przybędzie to dodatkowy plus :>
pet3r Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 a mnie interesuje właśnie ta podpora wału - gdzie i za ile? coś mi w eSce stuka w napędzie to trza powymieniać generalnie projekt kox jak ja pier***ę a takie niedyskretne pytanie - masz kobietę?
SID Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2009 a mnie interesuje właśnie ta podpora wału - gdzie i za ile? coś mi w eSce stuka w napędzie to trza powymieniać generalnie projekt kox jak ja pier***ę a takie niedyskretne pytanie - masz kobietę? podpory ja mam jescze 3 szt kobiete mam
adams78 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Uff... Hamulcami możesz zatrzymać lokomotywę... :gwizdanie: a mnie interesuje właśnie ta podpora wału - gdzie i za ile? coś mi w eSce stuka w napędzie to trza powymieniać To chyba jedyna poważna usterka nękająca quattro. Też to mam i nie mam koncepcji jak naprawić Czy w różnych wersjach silnika występuje ta sama część? Np. w A4 i S4.
kosiniak Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 kup nowa w ASO, nie drutuj.........
slepy Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Sid masz zdjecia przodu z wykrojonym zderzakiem niezle to musi wyglądać
SID Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2009 tak ta sama podpora wystepuje w Audi A4 S4 RS4 80 90 S2 RS2 od kilkunastu lat - ponoć osobno jej w ASO nie kupi sie ja załatwiłem sobie ich całe wiaderko :> zderzak chwilowo nie wejdzie na ten IC co mam - spawany bedzie nowy wiekszy IC pod auto/zderzak
ktokolwiek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 No co tu dużo gadać, rewelacja..:-) Jak tylko wchodze na to forum od razu mi się ciśnienie podnosi żeby zrobić chodź w jednej trzeciej coś takiego u siebie, heh. Tylko kur..jak sie garażu nie ma i stawia auto pod blokiem (strzeżony parking) to sobie można modzić, hehe W każdym razie pozdrawiam i życze powodzenia w dalszej zabawie..:-)
GM Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Sid szacunek za projekt , trzymam kciuki za to dzieło
kosiniak Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Tylko kur..jak sie garażu nie ma nie dygaj, SiD tez sam nie robi
Rekomendowane odpowiedzi