oca69 Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 i ja zajrzałem Jest ogień , ale fajnie się czyta . Taka lekturka na noc
szczuraz Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Opublikowano 18 Lutego 2014 kaju po tym co zobaczyłem na mailu.... HołLi szit łot da fak co to k**wa jest ?! BTW mam drugą część. Spodziewaj się maila.
Lolek Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 i ja zajrzałem Jest ogień , ale fajnie się czyta . Taka lekturka na noc haha nie mogę też zajrzałem, mocny jest 90-120 w zakrętach ale chyba takich jak gumka od majtek, że jak nie wyrobi to się uciągają
kaju Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 kaju po tym co zobaczyłem na mailu.... HołLi szit łot da fak co to k**wa jest ?! BTW mam drugą część. Spodziewaj się maila. ja musiałem pieluche zmienić
arre Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 i ja zajrzałem Jest ogień , ale fajnie się czyta . Taka lekturka na noc haha nie mogę też zajrzałem, mocny jest 90-120 w zakrętach ale chyba takich jak gumka od majtek, że jak nie wyrobi to się uciągają pamietaj ze te 90-120 w zakretach po sniegu z zona ktora za pilota robi a mojej bylej a6 150km w serii na miescie dogonic krawatem nie mogl
szczuraz Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Opublikowano 18 Lutego 2014 znam takich pilotów... "Zwolnij k**wa pozabijasz nas no k**wa zwolnij!" tak mniej więcej brzmi opis trasy
arre Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 znam takich pilotów... "Zwolnij k**wa pozabijasz nas no k**wa zwolnij!" tak mniej więcej brzmi opis trasy najlepsze jest to ze wylapal drzewo podczas tych rajdow... zaraz znajde temat bo bylo na forum
chopin Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Kaju Kaju spieprzył z kraju i codziennie jest na haju, z prawej strony kręci kołem- tęskni za Polskim rosołem :polew: a gdzie przepraszam : autorem tekstu i piosenki jest Chopin ?
szczuraz Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Opublikowano 18 Lutego 2014 stary już nie... przejąłem ten tekst... teraz musisz to zaśpiewać
chopin Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 stary już nie... przejąłem ten tekst... teraz musisz to zaśpiewać szczurek widze że informacje masz nie na czasie przecie ja właśnie ten tekst ułożyłem i go zaśpiewałem i nawet zagrałem
Gość cwiara Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 stary już nie... przejąłem ten tekst... teraz musisz to zaśpiewać szczurek widze że informacje masz nie na czasie przecie ja właśnie ten tekst ułożyłem i go zaśpiewałem i nawet zagrałem Chyba Ty nie na czasie? Luknij w batalion :grin:
kaju Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 znam takich pilotów... "Zwolnij k**wa pozabijasz nas no k**wa zwolnij!" tak mniej więcej brzmi opis trasy zabijasz mnie dzisiaj Kaju Kaju spieprzył z kraju i codziennie jest na haju, z prawej strony kręci kołem- tęskni za Polskim rosołem :polew: a gdzie przepraszam : autorem tekstu i piosenki jest Chopin ? stary już nie... przejąłem ten tekst... teraz musisz to zaśpiewać ooooo to to to... zajrzyj w battalion, załapiesz bakcyla stary już nie... przejąłem ten tekst... teraz musisz to zaśpiewać szczurek widze że informacje masz nie na czasie przecie ja właśnie ten tekst ułożyłem i go zaśpiewałem i nawet zagrałem zajrzyj w battalion, jest druga zwrotka do odegrania
saiqard Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Gdzie we Wro najlepiej kupić żarniki do bixeonów??
goldi Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 ten sklep jest na rogu jak dobrze pamiętam prze sklepem elektronicznym
Nelson Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Panowie sytuacja niezwykle dynamiczna. Zauważyłem, że mam ukręconą gumę od przegubu wewnętrznego w skrzyni. Oczywiście mowa o czarnej suce. Skoro skrzynia się zblokowała podczas uderzenia, o czym świadczy ukręcona guma na przegubie. Mógł jednocześnie przeskoczyć rozrząd? Jutro przyjeżdża rzeczoznawca już na 3cie oględziny i mam mentlik w głowie.
szczuraz Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Opublikowano 19 Lutego 2014 Patrząc po tym jak wylapales to na 90% tak
Lolek Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 qr** jaki jestem zjebany po pracy a jeszcze czeka mnie kurs tanca wieczorem:facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi