szczuraz Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Opublikowano 30 Maja 2014 szukaj przy kabinowym. wyjmij filtr i spraqwdz jego odpływ
Lolek Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 szukaj przy kabinowym. wyjmij filtr i spraqwdz jego odpływ a który to jest odpływ gdzie się znajduje?
chopin Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 siema, Pany pytanie zagadka, po ostatniej ulewie zauważyłem że dywan przód pasażer jest mokry - w zasadzie w ch..j wody jest, tylko tam. Skąd mogło ciec? odpływy na podszybiu drożne, mogło pod obudową filtra kabinowego zaciekać? czy tam jest uszczelka?---------- Post dopisany at 13:16 ---------- Poprzedni post napisany at 13:14 ---------- cytuję ojca: "jednak chcę z tym nowym grillem"i weź tu przekonaj staruszka:facepalm: skoro chce to niech kupi, ty nie będziesz tym jeździł, a jak pojeździ to się przekona dlaczego mu odradzałeś lolo dobrze by bylo od razu sprawdzić modul komfortu czy czasem nie dostanie gdzies wody zeby później nie bylo njeprzyjemnych niespodzianek
Lolek Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 siema, Pany pytanie zagadka, po ostatniej ulewie zauważyłem że dywan przód pasażer jest mokry - w zasadzie w ch..j wody jest, tylko tam. Skąd mogło ciec? odpływy na podszybiu drożne, mogło pod obudową filtra kabinowego zaciekać? czy tam jest uszczelka?---------- Post dopisany at 13:16 ---------- Poprzedni post napisany at 13:14 ---------- cytuję ojca: "jednak chcę z tym nowym grillem"i weź tu przekonaj staruszka:facepalm: skoro chce to niech kupi, ty nie będziesz tym jeździł, a jak pojeździ to się przekona dlaczego mu odradzałeś lolo dobrze by bylo od razu sprawdzić modul komfortu czy czasem nie dostanie gdzies wody zeby później nie bylo njeprzyjemnych niespodzianek w sensie co sprawdzić, jak i gdzie
Lolek Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 dobra już wiem co i jak mam działać, tylko muszę czekać aż pogonie b6 z garażu
nitroo Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Nie uruchamiaj mnie To wystaw, dłub, a potem wstaw, albo poczekaj, to w poniedziałek razem podłubiemy u Ciebie
Nelson Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 siema, Pany pytanie zagadka, po ostatniej ulewie zauważyłem że dywan przód pasażer jest mokry - w zasadzie w ch..j wody jest, tylko tam. Skąd mogło ciec? odpływy na podszybiu drożne, mogło pod obudową filtra kabinowego zaciekać? czy tam jest uszczelka?---------- Post dopisany at 13:16 ---------- Poprzedni post napisany at 13:14 ---------- cytuję ojca: "jednak chcę z tym nowym grillem"i weź tu przekonaj staruszka:facepalm: skoro chce to niech kupi, ty nie będziesz tym jeździł, a jak pojeździ to się przekona dlaczego mu odradzałeś Winne są odpływy pod akumulatorem. Woda zbiera się w podszybie i przelewa do środka:wink:
Wr0clawianin Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Panowie odnośnie mojego spalania warto podjechać do ecu projekt na diagnostykę? i ewentualnie późniejsze usunięcie DPF-a oraz zrobienie chipa?
olinek2 Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Co do spalania to warto by kompa podłączyć i posprawdzać. Możemy podejrzeć co tam się dzieje, ale to w drugiej połowie czerwca, bliżej końcówki
Damiandix Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Czy oślepłem czy "ogłoszenia dolnośląskie" wcięło ?
Gość cwiara Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Sory za usterki. Usuwałem przez tapatalka post i wcieło cały wątek Już naprawiłem.
banan87 Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 OFICJALNIE: Octavia sprzedana:decayed: pani kupiła dla siebie, ostateczna cena 9900zł, więc jak za ten rocznik naprawdę dobrze wzięliśmy teraz ojciec za karę, że nie chce b6, będzie jeździł Fiestką dziadka mk4, bez klimy, wspomagania, całe 50km, doceni luksusy b6:wink:
Budzik01 Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Panowie jest ktoś z O-cy co posiada wyjmaki do RNS'a ?
kaju Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Panowie jest ktoś z O-cy co posiada wyjmaki do RNS'a ? karte od bankomatu jak masz starą to potnij
Budzik01 Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 myślałem o czymś takim a tarty stare takie do budek telefonicznych nadadzą się ? No i pytanie ska dorwać szablon
kaju Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 myślałem o czymś takim a tarty stare takie do budek telefonicznych nadadzą się ? No i pytanie ska dorwać szablon trza by było zobaczyć, czy wejdzie
Budzik01 Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 ona jest mniejwiecej tej samej grunbości, no ale dalej potrzebny szablon wymiary czy cuś
roae Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 dorabiałem se wyjmaki z karty, utnij pasek żeby wszedł w szpare, koniec zetnij pod kątem 45stopni i gitara
Rekomendowane odpowiedzi