lewy_jelcz Opublikowano 20 Czerwca 2008 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Co mam na myśli? Z tego co czytałem to mało ludzi jest w niedziele na tych spocikach i tak pytam czy coś większego się szykuje żeby większą ekipę zebrać . A umawiacie się na jakąś konkretną godzinę czy każdy przyjeżdza kiedy chce?
NIUNIAA4 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Co mam na myśli? Z tego co czytałem to mało ludzi jest w niedziele na tych spocikach i tak pytam czy coś większego się szykuje żeby większą ekipę zebrać . A umawiacie się na jakąś konkretną godzinę czy każdy przyjeżdza kiedy chce? co Ty chrzanisz? Kto Ci takich glupot nagadał? dziekuje ze niektorzy tez i mnie tutaj zauwazaja
wojtas-audi Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Spocik jest przewaznie o 18, a malo ludzi ??? Tzn ile ?? Zawsze jest kilka samochodow , wiece nie uwazam ze jest malo ??
hornet Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Siema ludziska, Mam romans do Was. Szukam namiarów na firmy: !. Zajmujące się transportem drogowym i to ciężkim (TIR-y)chodzi mi o woj. dolnośląskie jak również całą Polskę. 2. Wszelekigo rodzaju maszyny budowlane ( koparki, spychy, etc) 3. Drobniejszy sprzęt taki jak wózki widłowe, etc. Nie interesują mnie samochody osobowe, maszyny specjalne typu sprzęt medyczny, oraz wszelkiego rodzaju maszyny biurowe. Teraz info po co mi te kontakty LEASING - już chyba nie muszę więcej pisać :gwizdanie: Jeżeli ktos posiada jakieś kontakt proszę o pw. dzięki
hornet Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Chodzi Ci tylko o transport? Wszystko co duże jeździ i da się leasingować
khmok Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 elo. chyba bede sie musial tam do Was w takim razie wybrac pod ten moscik ale musze przyznac ze sie tam dobrze ukryliscie ,mieszkam nie daleko ale nie slyszlem wczesniej o tych spocikach
DW_Guzman Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 W wakacje spocik wciąż aktualny, bo chciałbym przyjechać pierwszy raz a tu widzę od czerwca cisza głucha....
zielony04 Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 W wakacje spocik wciąż aktualny, bo chciałbym przyjechać pierwszy raz Ja też
ThE_ViRuS Opublikowano 26 Lipca 2008 Opublikowano 26 Lipca 2008 No wiecie , wakacje . To duzo osób wyjechało nad morze. W tą niedziele bede, mozliwe ze Grzesiek tez, znaczy sie Alien. Zadzwonie jutro do niego, sadze ze przyjedzie. Ktos jeszcze sie pisze na niedziele ?
carnivore1 Opublikowano 26 Lipca 2008 Opublikowano 26 Lipca 2008 A to moze i ja wpadne bo jutro na nocke do roboty...
hornet Opublikowano 26 Lipca 2008 Opublikowano 26 Lipca 2008 Siema - jestem we wrocku więc może jutro uda mi się do Was podjechać. Wypatrujcie focusa :gwizdanie: :gwizdanie:
Qwestor Opublikowano 27 Lipca 2008 Opublikowano 27 Lipca 2008 Może tam za niedługo podjadę Ciekawe czy ktoś będzie
hornet Opublikowano 27 Lipca 2008 Opublikowano 27 Lipca 2008 Nie dotarłem ponieważ wypiłem alkohol i już nie wsiadałem do autka. Było coś ciekawego czy frekfencja marna ?
Qwestor Opublikowano 27 Lipca 2008 Opublikowano 27 Lipca 2008 Mnie się też nie udało dotrzeć Przyczyna jw. :gwizdanie:
NIUNIAA4 Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 a byli ludzie byli 2 x 100 C4 1 x A6 C4 1 x A4 B6 1 x A4 B5 było jeszcze jakies OOOO ale nie wiem kto to był i co to za model byl gdyz zajełam sie diagnostyka A4 kolezanki bo ma taki sam problem jak ja miałam Przyjechaliśmy kolo 19 wiec moze jeszcze ktos był wczesniej zawsze warto przyjechac do Nas na spota bez względu na frekwencję
dagon Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 oooooooo super Nie wiedzialem, ze jest cos takiego. Mam B6 .. mieszkam niedaleko mostu milenijnego (na popowicach).. no i mam zamiar sie pojawic.. Nawiasem mowiac, pozdrawiam wszystkich Wroclawian.
ThE_ViRuS Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 NIUNIA juz Ci mówie co to było te ooooo bo własnie ja byłem bardzo zainteresowany tym autkiem bo takie jak moje, czyli audi A4 B6 , czyli podsumując było: 2 x 100 C4 1 x A6 C4 2 x A4 B6 + 1 jeszcze, ale dojechał dopiero o 20.30 jak juz ja tylko zostałem na spocie 1 x A4 B5 Za tydzien zapowiadam sie na 100% co z tym grillem wogóle za tydzien ?
NIUNIAA4 Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 Za tydzien zapowiadam sie na 100% co z tym grillem wogóle za tydzien ? dziekuję za informacje Jestem w pracy w niedziele do 21 ;( wiec mnie niet ale jakbyscie sie nudzili na spocie to zapraszam do empika na rynku na kawusie a jest pyszka, kto nie wierzy niech sie spyta ludzi z AKP oni znaja jej smak a tak poza tym to dzisiaj o 17 zapraszam na basen na Wejherowskiej, wstęp 4 PLN i do 18:45 bedziemy siedziec
Rekomendowane odpowiedzi