Gość cwiara Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Jak to co... [emoji90] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Tapniete z HGW 2 +1 Ty i tak nawet w niedziele coraz rzadziej przyjezdzasz na spoty wiec nie wiem o co Ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Nie no, znowu zacząłem, bo w końcu się powyrabiałem ze wszystkim i ogarnąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclav Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 HO, HO, HO Powracam z zaświatów. Wróciłem do marki i od razu mi jakoś lepiej . Z czasem wiadomo jak jest, ale może w końcu wpadnę w sobotę . Pozdro zioomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Kto się zna porządnie na zawieszeniach gwintowanych i pomoże doradzić ? Kajaczek nie odbiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Kto się zna porządnie na zawieszeniach gwintowanych i pomoże doradzić ? Kajaczek nie odbiera nie odbieram bo nie dzwonisz 884998276 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Cz jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Kto się zna porządnie na zawieszeniach gwintowanych i pomoże doradzić ? Kajaczek nie odbiera A ile chce wydać na gwint do S4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Jak to co... [emoji90] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Tapniete z HGW 2 +1 [emoji106]1: Ty i tak nawet w niedziele coraz rzadziej przyjezdzasz na spoty wiec nie wiem o co Ci chodzi.Raz człowiek nie przyjechal i już wypomina [emoji6] Tapniete z HGW 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Nelson chce wydać jak najmniej a zeby bylo jak najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Nelson chce wydać jak najmniej a zeby bylo jak najlepiej jak budżetowo to fk, jak chcesz dobrze to AP/KW v2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Wlaśnie AP jest za 2400 zl a KW v2 4000 zl. Różnica jest spora... AP z odbojami da radę ? http://sidmotorsport.pl/pl/kv/1927-kw-zawieszenia-gwintowane.html http://sidmotorsport.pl/pl/zawieszenie/1601-ap-sportfahrwerke.html Edytowane 4 Grudnia 2014 przez emay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ap to jest to samo co kw v1 tyle, że świeższe zazwyczaj, jeśli chodzi o używki. Sam kupiłem teraz ap. wysłane z kalkulatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ap będzie dla Ciebie w sam raz ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) a jak uskok amora będzie mniejszy z AP od tego co mam teraz ? Szczuraz Ty tam patrzyłeś co mam chyba 1BA i sprężyny progresywne ? Zeby mi o rant błotnika nie tarło... Edytowane 4 Grudnia 2014 przez emay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Przecież skok amora sobie będziesz sobie regulował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Przecież skok amora sobie będziesz sobie regulował... To jak to jest? Na stronie jest napisane, że AP nie ma możliwości regulacji twardości amortyzatora. W KW v2 jest regulacja odbicia a w KW v3 regulacja odbicia i dobicia. Chyba, że uskok to nie twardość amora ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 przynajmniej teraz na spocie będzie można więcej porezać w soboty, Bo w niedziele czasem na galowo w laczkach i gajerze to nie za bardzo jest jak SI jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadula Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Wysłano z Gadułofonu[emoji23][emoji23] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Bry bry ryjki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi