carnivore1 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 no ja bylem chetny i wiem ze kolega gooralos tez chetny, tyle ze ja sie cos nie dogadalem z Wąskim, w sensie nie doczekalem sie konkretnej odpowiedzi, bo chcialem wziac sam, nie grupowo, zeby bylo szybciej... a teraz to juz po ptakach bo zmienilem cale zawieszenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Może któryś z kolegów/koleżanek będzie w pobliżu... http://www.a4-klub.pl/smf/i_zlot_olsztynsko_elblaski_nowa_kaletka_2526_kwietnia_2009_r-t69704.0.html zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brytol Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Witam Panowie, potrzebuje namiar na jakis fajny (czyt.ładny :>) parking podziemny we Wro, co by kilka konkretnych fotek autka cyknąć coś tego typu http://farm1.static.flickr.com/192/443463553_64c49139a5_o.jpg http://www.pistonheads.com/pics/news/19115/eliseSmall-L.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Witam serdecznie Przepraszam że przeszkadzam, ale jak zwykle mam kilka spraw Zbieram zamówienia na kolejną turę polarków męskich, jeżeli ktoś reflektuje to: >> KLIK << Pojawiły się również w ofercie t-shirty dziecięce: >> KLIK << A także damskie koszulki - nowy fason: >> KLIK << Zapraszam również do udziału w ankiecie - wybieramy nowy kolor męskich t-shirtów: >> KLIK << No i przy okazji Zbieram fotki na marzec w konkursie na najładniejsze zdjęcie A4 na forum: >> KLIK << Dziękuję za uwagę i pozdrawiam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 http://szkoda24.pl/ Odszkodowania..... znajoma........ powołujcie się na Audi A4 Klub ....Więcej nie trzeba chyba tłumaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DW_Guzman Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Nowy spotowicz od wczorajszej niedzieli mam się wpisać w celu identyfikacji srebrne a4 b5 avant, poniżej strona z fotkami. http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t41208.0.html;highlight=dw_guzman Pozdro i do zobaczyska za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carnivore1 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 witam kolege, a dalej szukasz chetnych na sesje a4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DW_Guzman Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Szukam zawsze ciekawych OOOO nie tylko a4 ale wszystko spod znaku (OOOO) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freon Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Freon :thumbdown: to nie prawda bo byłe :naughty: :naughty:m teraz piatek i płaciłem 7.5 za jasne i 8zzł za karmelowe:P kumpel zrobił ferment... ale jest już okej, 8.50 PLN no i można już na zewnątrz ten tego tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Freon :thumbdown: to nie prawda bo byłe :naughty: :naughty:m teraz piatek i płaciłem 7.5 za jasne i 8zzł za karmelowe:P kumpel zrobił ferment... ale jest już okej, 8.50 PLN no i można już na zewnątrz ten tego tam Ogródeczki już czynne, można chlać do oporu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppaziuu Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Witam .. .. Panowie może jakiś zlocik w Jelcz-Laskowice .. .. jest fajny stawik .. .. można zrobić grilla posiedzieć na świeżym powietrzu poopowiadać powymieniać się poglądami .. .. może przełożyć jeden wrocławski zlocik spod mostu milenijnego nad jeziorko .. .. zawsze to jakaś odmiana .. .. .. zapraszam Panowie .. posiadaczy wspaniałych czterech kółek .. dosłownie i w przenośni .. .. smiley hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PERSHINGUS Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 JA jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy_jelcz Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 dodam że plaża jest duża, czysta i blisko na stacje po % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carnivore1 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 pomysl nieglupi, ale jak grill to piwko, a jak piwko to drugi driver, a ja np. takiego nie mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppaziuu Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 hehe .. .. w ostatecznych przypadkach przenocują nas nasze niunie .. .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz01 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Jak coś to przecież nad stawkiem są altanki do wynajęcia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppaziuu Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 coraz lepsze pomysły .. .. to może biwak weekendowy zrobić .. .. grubszą afere jakąś .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
christ-off Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 zawsze można namiocik na plaży zrobić ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 dodam że plaża jest duża, czysta i blisko na stacje po % Czysta czysta wkoncu w poblizu jest cmentarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carnivore1 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 o prosze, kolega VIP z Wrocławia, moze kiedys sie spotkamy na jakims spocie? bo chyba jeszcze nie mielismy okazji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi