carnivore1 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 a jednak AKP sie skusilo, to dobrze, czym wiecej tym lepiej, mnie dzisiaj nie bedzie bo w pracy... ale pomysl gokartow na bielanach mi sie zdecydowanie podoba :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 [br /] *ZLOT OGÓLNOPOLSKI*[br /]*POEZJA ZLOTOWA* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziknumerouno Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zdjęcia z ostatniego spotu. http://pixmania.vm6.pl/gallery/imagesList/1240591424/136/spot-pod-mostem/ tak a propos ,może w tą niedziele pośmigamy na kartach na Bielanach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PERSHINGUS Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Mariusz, dzięki za foto oczywiście wiadomo które najładniejsze :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz71 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 no ja tez dziekuje za foto:]PERSHINGUS nie przesadzaj ze twoja zobacz na te moje Plastik fele:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziknumerouno Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Panowie nie kłóćcie się,spójrzcie na zdjęcie grupowe,która niunia czyt."suka" lol jest w środku?Czarna perła he he.Jeśli ktoś chce zdjęcia w oryginale,to dawać maila,sorry ale te adresy z kartki gdzieś zaginęły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavak Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Witam, mam pytanie, jest we Wrocławiu ktoś(firma? elektryk? itp.) który jest w stane naprawić zanikające linie FIS'a?? Wiecie może ?? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Zapraszam wszystkich chętnych do zakupu flagi klubowej >>>KLIK<<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz71 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Mozna prosic o zdjecia z ostatniego spotu :hi:17.05.2009 ogólnie piłkarzyki temat hehehehe prosze o linka z tego dzieki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
christ-off Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Prosze bardzo ;] http://picasaweb.google.pl/niewolnikkruka/Spot170509# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz71 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 :good: :good: :good: Dziekuje Bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcar Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 panowie kto we wroclawiu serwisuje klimatyzacje (dobrze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Nowa kolekcja odzieży klubowej >> WIOSNA - LATO 2009 << Serdecznie Wszystkich zapraszam na zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubeł Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 panowie kto we wroclawiu serwisuje klimatyzacje (dobrze) Klimakar na Grota Roweckiego 129. Po prostu profesjonaliści: http://www.klima-kar.wroclaw.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcar Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 dzieki.sprawdze ich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 siemanko chłopaki;) jedzie moze ktos jutro w strone Zielonej góry?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 ZOSTAŁO 5 MIEJSC NA ZLOT W PILE ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 zapraszam do zakupu , nowa seria nowa edycja http://www.a4-klub.pl/smf/logo_wersja_chromowana_metalowa_lakierowana_dwukolorowa-t56021.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
khmok Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Witam. mam pytanko i prośbę. Jestem z Wrocławia. Mam a4 97r. 110PS quattro i cały czas mam wrażenie ,że brakuje jej mocy. soft jest oryginalny pod AFN (świeżo wgrany). nie wiem czy moje wrażenie braku mocy wynika z tego ze to właśnie quattro czy faktycznie mam jakiś problem z przyspieszeniem. 1,2 i 3 bieg w miare dobrze ciągnie ,ale na 4 i 5 przyspiesza jak poczciwy polonez szukam kogoś kto mogłby mi pomóc robiąc np. logi. czekam na jakąś informacje. z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Jezeli masz VAG'a i lapka to mozesz sam zrobic logi i wrzucic do odpowiedniego dzialu na forum. Najlepiej przeczytaj FAQ tamtego dzialu zanim wrzucisz swoje logi. Na bank znajdzie sie ktos kto Ci pomoze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi