Duds Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 210kg zwycięzca ten sam wynik z tą różnicą, że był o 11kg lżejszy niż ja ładnie ja nawet połowy nie haratnę Ciężko pracuje na to Przy mojej wadze to i tak fajerwerków nie ma... Teraz miałem trening ukierunkowany pod "martwy" dlatego już jest dwójka z przodu Trójbój mam za 3msc to myślę, że jeszcze ok.15kg dorzucę do każdej konkurencji Między amatorami to mogę coś powalczyć, bo gdyby zawodnicy pro startowali w takich małych imprezach to nie było by po co się rozgrzewać nawet Dla przykładu- P.Wróblewski wyciąga 345kg P.S. Przeciętny zdrowy człowiek z jakąś tam aktywnością wyrywa jakieś 80-90kg Ile już trenujesz?
Spartan_Wroc. Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 4lata dieta/regeneracja wszystko jest od początku
Duds Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 4lata dieta/regeneracja wszystko jest od początku Ja właśnie chcę coś zacząć na poważnie. Powiedziałem, że po maturze się biorę. Jakieś wskazówki dla początkującego? Może być na PW
Spartan_Wroc. Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 hmm... pierwsze tygodnie poświęć na wypracowanie techniki małe obciążenia, dużo powtórzeń dokładnie wykonywanych...z czasem technika wejdzie w krew śpij dużo i nie ćwicz z dnia na dzień jeśli nie chcesz od razu rygorystycznej diety to przynajmniej jedz regularnie 5-6 posiłków i omijaj słodycze/kolorowe-gazowane napoje co 3 miesiące rób przerwę na regenerację 7dni ---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ---------- aha i po każdej regeneracji zmiana planu treningowego, żeby mięśnie się nie przyzwyczajały inaczej stagnacja gwarantowana
Duds Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Chłopaki jak ktoś A4 szuka to macie fajną we Wrocku i tanio Oferta - Audi A4 - Witam!!! Mam do sprzedania Audi A4 lift po tuningu optycznym i mechanicznym ( zawieszenie), kolor seledynowy metalik (perła), auto ma
szczuraz Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2012 kolor prawie jak spartana Ile tam haratnołeś ? 210kg stary to ty lewarka w aucie nie musisz wozić Ja dzisiaj haratnąłem 7 piw i właśnie zjechałem z rynku do domu. Byli lepsi odemnie ale dopiero zaczynam trenować
kaju Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 kolor prawie jak spartana Ile tam haratnołeś ? 210kg stary to ty lewarka w aucie nie musisz wozić Ja dzisiaj haratnąłem 7 piw i właśnie zjechałem z rynku do domu. Byli lepsi odemnie ale dopiero zaczynam trenować
emay Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Chłopaki jak ktoś A4 szuka to macie fajną we Wrocku i tanio Oferta - Audi A4 - Witam!!! Mam do sprzedania Audi A4 lift po tuningu optycznym i mechanicznym ( zawieszenie), kolor seledynowy metalik (perła), auto ma To sie nadaje na zime do odśnieżania.
Spartan_Wroc. Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 kolor prawie jak spartana Ile tam haratnołeś ? 210kg stary to ty lewarka w aucie nie musisz wozić Ja dzisiaj haratnąłem 7 piw i właśnie zjechałem z rynku do domu. Byli lepsi odemnie ale dopiero zaczynam trenować :polew: P.S. Nie da rady bez lewarka, nie ma jak dobrze chwycić
Hardjack Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Potrzebuje namiary do jakiegoś ogarniętego mechanika z Wrocławia lub okolic który by mi naprawił silnik, bo złe rzeczy się z nim dzieją. VAG prawie nic nie pokazuje a motor ma objawy jak w tym wątku: http://a4-klub.pl/silniki-benzynowe-30/nowe-wtryski-237584/
qrczak91 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Potrzebuje namiary do jakiegoś ogarniętego mechanika z Wrocławia lub okolic który by mi naprawił silnik, bo złe rzeczy się z nim dzieją. VAG prawie nic nie pokazuje a motor ma objawy jak w tym wątku: http://a4-klub.pl/silniki-benzynowe-30/nowe-wtryski-237584/ podjedź na spota, pokaż chłopakom, może coś wymyślą. masz 1.8T czy bez T?
szczuraz Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2012 zwykły ADR taki jak u Ciebie tyle że na starszym sterowniku
hornet Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Niniejszym rozpoczynam chłodzenie organizmu płynem zwanym piwem. Nikt i nic mnie już nie wyciągnie na miasto !!!! 32oC w cieniu... .pogięło tą pogodę czy jak... dobrze że zapas piwa zrobiony jak na wojnę
emay Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 zakośili mi kolejne auto sprzed nosa. ---------- Post dopisany at 16:28 ---------- Poprzedni post napisany at 16:28 ---------- widocznie nie jest mi pisane auto
hornet Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 zakośili mi kolejne auto sprzed nosa. ---------- Post dopisany at 16:28 ---------- Poprzedni post napisany at 16:28 ---------- widocznie nie jest mi pisane auto Czaisz się jak szczerbaty na suchary... Sprawa jest. Potrzebny mi taki mały samochodowy wiatrak do zapalniczki... muszę przerobić go i zamontować u młodego w łóżeczku. Jak u kogoś zalega niech da znać ile za niego. Ewentualnie gdzie takie ustrojstwo kupię i zasilacz do tego ???
Spartan_Wroc. Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 zakośili mi kolejne auto sprzed nosa. ---------- Post dopisany at 16:28 ---------- Poprzedni post napisany at 16:28 ---------- widocznie nie jest mi pisane auto Czaisz się jak szczerbaty na suchary... Sprawa jest. Potrzebny mi taki mały samochodowy wiatrak do zapalniczki... muszę przerobić go i zamontować u młodego w łóżeczku. Jak u kogoś zalega niech da znać ile za niego. Ewentualnie gdzie takie ustrojstwo kupię i zasilacz do tego ??? Ja mam taką farelkę samochodową która przestała grzać ale wiatrak chodzi i dmucha
qrczak91 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Panowie, potrzebuję kontakt do tłumikarza, który sprawdzi, czy nie mam zatkanego katalizatora w Astrze. Ktoś może kogoś polecić??
ryszard1961 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 wiatrak na zapalniczkę widziałem dzisiaj w lidlu na ul.Królewieckiej
Nelson Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Panowie, potrzebuję kontakt do tłumikarza, który sprawdzi, czy nie mam zatkanego katalizatora w Astrze. Ktoś może kogoś polecić?? Krakowska 127
Spartan_Wroc. Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Panowie mam zagadkę U szwagra w primerze 1.6 (100ps) '97r przyszarpuje przy ok.1700rpm... wyżej już się wkręca ładnie. Parę klaczy też chyba zdechło Dodam, że filtry, przewody, świece itp wymieniane na bieżąco co roku, kopułka również, przepływka sprawna i czysta. Na kompie brak błędów. Macie jakieś pomysły? Bo ja już złożyłem broń
Rekomendowane odpowiedzi