hornet Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 To widzimy się dzisiaj o 17 albo parę minut po...
Wiscoo Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Witam Wrocławiaków. Mam pytanie - czy jest we Wrocławiu jakiś posiadacz B5 1.8T Quattro? Chcę kupić takie auto, ale najpierw chciałbym parę słów zamienić z posiadaczem takowego bolidu. Z góry dzięki i pozdrawiam, W.
hornet Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Witam Wrocławiaków.Mam pytanie - czy jest we Wrocławiu jakiś posiadacz B5 1.8T Quattro? Chcę kupić takie auto, ale najpierw chciałbym parę słów zamienić z posiadaczem takowego bolidu. Z góry dzięki i pozdrawiam, W. Btalion B5 będzie najlepszym rozwiązaniem http://a4-klub.pl/b5-battalion-176/b5-battalion-87847/
hornet Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Potwierdzenia nie mogę znaleść błotnik ma wrócić do sprzedającego albo kasa za błotnik.
kaju Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Potwierdzenia nie mogę znaleść Ja potwierdzenie za przelew dostałem wczoraj na maila, jeśli nie znajdziesz potwierdzenia wysyłki, to oznacza, że nie wysłałeś, no to wtedy po prostu oddaj te pieniądze i sprawa się zakończy polubownie. Ja jeszcze mam potwierdzenia klamotów, które wysyłałem rok temu - dla swojego świętego spokoju, nawet jak otrzymam wiadomość od kupującego, że paczka doszła i jest wszystko OK.
emay Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Mustang GT dzisiaj na placu strzegomskim w lapę wjechał a takie pikne auto było.
hornet Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Mustang GT dzisiaj na placu strzegomskim w lapę wjechał a takie pikne auto było. Wrocław: Ford mustang uderzył w słup na pl. Strzegomskim (ZDJĘCIA) - Gazetawroclawska.pl
Wiscoo Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Dzień dobry, sprzedam bezwypadkowego Forda Mustanga. Dla własnej satysfakcji przód założony od nowszego rocznika - stać mnie było. Ale teraz sprzedaję, bo chcę kupić Vipera.
Nelson Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Tak to jest jak się pajacowi da mocne RWD:wink: Na szczęście u mnie skończyło się na jednej uszczelce na pompie, koszt 50 zł Podokręcałem wszystko węże do dolotu, teraz to szatan w przebraniu rodzinnego kombi:grin:
banan87 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Witajcie, szukam jakiegoś ogarniętego lakiernika we Wro, mam zderzak tylny do pomalowania (zmieniam na PDC), macie jakieś namiary? Thx
hornet Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ja to widzę, że na spota to nikt nie trafia ale jak jest sprawa to wiedzą gdzie napisać...
chopin Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 uderz do chłopaków na ulicy rakowej, to jest na przeciwko korony, ja tam lakierowałem b5 zderzak przód , i w porównaniu z tym co zrobili później partacze z warszawy z tylnym to niebo a ziemia.
banan87 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ja to widzę, że na spota to nikt nie trafia ale jak jest sprawa to wiedzą gdzie napisać... No cóż... Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie;) Przynajmniej debiut mam za sobą i ramki klubowe na pokładzie Postanawiam się poprawić i więcej nie grzeszyć, a Ciebie Hornecie proszę o wybaczenie i pojednanie mnie z jakimś lakiernikiem
emay Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Chłopaki silniki 3.2 FSI są godne uwagi ? Czy nie warto ?
clinque Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Chłopaki silniki 3.2 FSI są godne uwagi ? Czy nie warto ? Ogolnie jest problem z rozrzadem i zbiera sie syf w kanalach dolotowych ło tak: i przez to nie trzymaja serii...Kolega mial 3.2 w gulfie, zeswapowal na 3.6 i teraz glownym problemem jest sprzeglo, znaczy bylo bo za 3 razem wrzucil sachsa race Ale dzwiek rozpierd*la na lopatki
Rekomendowane odpowiedzi