Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie może sprawdzonego fachowca od regeneracji skrzyń biegów?

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

@qrczak91 Miał kogoś sprawdzonego. Zapytaj na PW.

Opublikowano

Panowie, lata/latał ktoś na żarnikach Vertex od chłopaków z auto-marketu? Jutro muszę na cito kupić komplet, a na razie kasy na Night-Breakery brak.

Opublikowano
  • Autor

Bierz w ciemno.

Opublikowano
  • Autor

Wesołych i spokojnych świąt.

Edytowane przez szczuraz

Opublikowano

Panowie pilne - ma ktoś tu w okolicach Zasiedmiowęglogrodu (Walbrzycha) auto z RNS-E i sprawnym laserem ? Moja nie czyta DVD z mapą, inne płyty bez problemu. Czyściłem laser-nie pomogło. Chciałbym wsadzić płytę zeby wykluczyć jej wadę.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Jak czyściłeś laser? płytą czyszczącą czy rozbierałeś?

U mnie też nie czytało płyty z mapą ale wyjąłem rnse rozkręciłem obudowę przeczyściłem laser wacikiem z izopropanolem i działa jak należy.

Jakby chodziło o Wrocław to mogę się polecić na sprawdzenie płytki

Opublikowano

Cześć, mam sprawę a właściwie prośbę.

Cały weekend walczyłem z tylnymi czujnikami parkowania i niestety niewiele zdziałałem.

Kupiłem nowy sterownik ale dalej jest brak jakiejkolwiek reakcji ze strony układu. Dokładnie cały problem opisałem w tym wątku: 

I tutaj moja prośba, czy byłby ktoś z okolic Wrocławia gotowy udostępnić mi auto z tylnymi czujnikami parkowania.

Chciałbym sprawdzić czy mój sterownik i głośniczek są sprawne żeby uniknąć zamawiania ich bez potrzeby.

Wiadomo że się jakoś odwdzięczę. Jakby co to posiadam VAGa 17.1.3 i kabel z obsługą aut do 2017. 

Ewentualnie kupię sterownik do tylnych czujników i głośniczek. Jednak muszą one być w 100% sprawne, najchętniej sam sprawdziłbym ich działanie przed wymontowaniem.

Opublikowano
Jak czyściłeś laser? płytą czyszczącą czy rozbierałeś?
U mnie też nie czytało płyty z mapą ale wyjąłem rnse rozkręciłem obudowę przeczyściłem laser wacikiem z izopropanolem i działa jak należy.

Rozbierałem i czyściłem spirytusem, 4 patyczki na zmianę na mokro i sucho i były brudne, dopiero ostatni w miare Ok. Izopropanol lepiej doczyści? Płyty z muzyka czyta bez zająknięcia, ale DVD rozpędza i po chwili hamuje, komunikat o braku możliwości odczytu. Płytę brałem od H4mm3Ra

Opublikowano
Cześć, mam sprawę a właściwie prośbę.
Cały weekend walczyłem z tylnymi czujnikami parkowania i niestety niewiele zdziałałem.
Kupiłem nowy sterownik ale dalej jest brak jakiejkolwiek reakcji ze strony układu. Dokładnie cały problem opisałem w tym wątku: 
I tutaj moja prośba, czy byłby ktoś z okolic Wrocławia gotowy udostępnić mi auto z tylnymi czujnikami parkowania.
Chciałbym sprawdzić czy mój sterownik i głośniczek są sprawne żeby uniknąć zamawiania ich bez potrzeby.
Wiadomo że się jakoś odwdzięczę. Jakby co to posiadam VAGa 17.1.3 i kabel z obsługą aut do 2017. 
Ewentualnie kupię sterownik do tylnych czujników i głośniczek. Jednak muszą one być w 100% sprawne, najchętniej sam sprawdziłbym ich działanie przed wymontowaniem.

Cześć. Wrocław Psie Pole jeśli Ci odpowiada akurat mam boki rozebrane w bagażniku bo zmieniałem zderzak więc wszystko na widelcu.
Opublikowano
Cześć. Wrocław Psie Pole jeśli Ci odpowiada akurat mam boki rozebrane w bagażniku bo zmieniałem zderzak więc wszystko na widelcu.
Super, pasuje!
Kiedy Ci odpowiada żebym mógł wpaść? Ja teraz mam wolne więc mi pasuje w sumie cały czas.
Odezwij się na PW

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
49 minut temu, HOLMATRO napisał:

Rozbierałem i czyściłem spirytusem, 4 patyczki na zmianę na mokro i sucho i były brudne, dopiero ostatni w miare Ok. Izopropanol lepiej doczyści? Płyty z muzyka czyta bez zająknięcia, ale DVD rozpędza i po chwili hamuje, komunikat o braku możliwości odczytu. Płytę brałem od H4mm3Ra

U mnie była dokładnie taka sama sytuacja, płytę rowniez miałem od tego samego kolegi, tylko u mnie po czyszczeniu płytę już czyta 

Opublikowano
  • Autor
19 godzin temu, Toskańczyk napisał:

Podejmiesz się czyszczenia laseru w RNS-D ?

Opublikowano
32 minuty temu, szczuraz napisał:

Podejmiesz się czyszczenia laseru w RNS-D ?

Naprawy u kogoś niestety bym się nie podjął, u siebie laser w RNS-E czyściłem amatorskim sposobem jak kolega wyżej,

Rozebrałem blaszaną obudowę i laser był praktycznie na wierzchu, więc IPA plus patyczek z wacikiem i działa już z rok.

Próbowałeś tak czyścić?

Opublikowano

Możecie polecić mi kogoś kto zajmuje się montażem podsufitek i najlepiej taką średnią cenę takiej usługi.

A4 B6 Avant bez szyberdachu.

Opublikowano
57 minut temu, Fikass napisał:

Możecie polecić mi kogoś kto zajmuje się montażem podsufitek i najlepiej taką średnią cenę takiej usługi.

Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale raczej chodzi Ci o tapicera. Od siebie polecam http://www.tapicer-samochodowy.com/

Profi robota.

Opublikowano
  • Autor
5 godzin temu, Toskańczyk napisał:

Próbowałeś tak czyścić?

Nie tykałem na razie. Generalnie jestem za delegowaniem obowiązków jeżeli chodzi o elektronikę. :decayed:

Opublikowano
5 godzin temu, Fikass napisał:

Montaż? Dawaj do mnie z tym

Opublikowano
  • Autor

I Myyyyyk! Pierwszy w nowym roku. :decayed:

Opublikowano

To dzisiaj coś sie szykuje?