Dawid22 Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Zboczyliśmy na cięzki temat Proponuje zmienić temat rozmów
mokom69 Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Jeśli juz o tym mowa to każdemu zdarza się i w mieście poszaleć niestety mi też
tomaszu Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Masz racje, juz wczesniej mialem to zaproponowac, ale siakos tak.. Ale tak jeszcze na zakonczenie: Ja staram sie wyznawac zasadę, że można jeździc pod prąd, bokiem, tyłem, jak się chce, byle nie za szybko. Oczywiście nie zawsze mi to wychodzi, w tym sensie, że lubie szybko jeździc, no ale jednak coraz częściej się kontroluje. Już nie jeżdżę tak jak kiedyś. Przy wyprzedzaniu jeśli dochodzi do takiej sytuacji, że zastanawiam się czy zdąże czy nie tzn., że lepiej nie jechac. No ale oczywiście to każdy musi przeżyc na własnej skórze. Trzeba się trzymac podstawowych zasad i bedzie dobrze. No. Dawid, miałem już wcześniej zapytac - robisz jakiś tjunik w swoim audyku? Mam na myśli chip tuning?[br]Dopisany: 17 Maj 2007, 23:17 _________________________________________________mokom, mnie też się niestety zdarza..
Dawid22 Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Chce jechać do Vtechu w Krakowie. Muszę zadzwonić któregoś dnia i się umówić na chipa
tomaszu Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Ech, zazdroszczę Ci. Ja zachorowałem właśnie na 1.8T. Może za jakieś 2 lata pozwolę sobie na zmiane auta. Mam nadzieję, że wtedy to już będzie B6, o ile nie B7. Dobra, lece spac, bo mi zara oczy wypłyną od tego monitora. Na razie.
mokom69 Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Dawid to musisz ponawijać z Brynią o tym V-techu Ona a tam wtyki hihi
Dawid22 Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 tomaszustżyczę Ci wymarzonego autka mokom69dzięki za podpowiedź
tomaszu Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 A gdzie sie kurcze podziały te te wszystkie zapiekanki.., gofry..? Czyżby nie chcieli zawitac na spocie? Nieładnie. Brynia, za to Ty ładnie wyedytowałaś pierwszego posta.
mokom69 Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 Pogoda na pewno nam spasuje kurde alo mogla by byc tez sobota ładna bo autko pasuje umyć zeby Tomaszust znów nie przyjechal najczystrzym :tongue:
G.ARY Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 Sluchajcie napisalem chyba bo na 100% to nie jestem pewien bo ja tez mam podobna sytuacje do BRYNI
tomaszu Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 mokom, a ja zrobie Was w balona i umyje auto na myjni w niedziele, przed samym przyjazdem, tak jak to zrobiłem ostatnio.
mokom69 Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 wiec widze ze nie moge inaczej jak w sobote robic polerke i w niedzielke tylko szmatka przejechać :D
tomaszu Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 Polerke powiadasz.. hmm, to i ja się nad tym zastanowię. Tylko szkoda lakieru.
gofer Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 Jestem jestem nie odzywam się bo sam nie wiem jak to będzie z tym Grillem bo wychodzi na to, że przyjeżdżam ale w niedziele prawdopodobnie już pociągiem o 12 będę spadał więc lipa delikatna niestety.... a to co takiego kurcze a jak sie robi taki latający znaczek
mokom69 Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 wiesz sprostuje polerke własnej roboty :grin:zeby się świeciło na inną szkoda kasy
mokom69 Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 No ja juz sobie autko wypucowałem ajjj żeby tylko do niedzieli utrzymać je w tym tanie
tomaszu Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 Ja to szczególnie wnętrze muszę doprowadzić do kultury, bo aż wstyd. Tyle makulatury mam na tylnej kanapie i mi to wszystko fruwa. Ale na niedzielny spocik będzie ładnie. Właśnie przed chwilą na CB zagadałem do jednego A4kowca i zaprosiłem go na forum, ale cuś siakiś taki nijaki był. No ale może...
mokom69 Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 ja tez dzis zagadałem z jednym (A4 bordowa na WBR rejestracjach) ale niestety zbył mnie chyba niepotrzebujenowych znajomych ani nawet A4 raczej go nie kręci poprostu ma bo ma a szkoda.
Rekomendowane odpowiedzi