Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem zawiedziony i czuje się wyrolowany. Przyjechałem na miejsca spotkań i nic. Nikogo nie zastałem, czekałem od godz. 16.00 - 17.00. CO JEST :bicz: :bicz: :bicz:

Nie miałem dostępu do neta przez kilka dni, ale myślałem, że spot nadal aktualny

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Osz kurna, faktycznie dalismy lekką plame. :embarrassed: Mozna bylo przeciez przewidziec, ze ktos sie pojawi bez ostatecznego potwierdzenia na forum. Lipa jak brzoza. Dawid, obiecuje Ci, ze takie cos sie wiecej nie powtorzy. Wielkie przepraszam za to. Pozostaje mi tylko powiedziec, ze odbijemy sobie przy nastepnym spocie. :a4fan:

Opublikowano

Glowa do gory bedzie dobrze :afro:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2007, 12:59 _________________________________________________jest tu kto :sad:

Opublikowano

Nie G.ARY. Chyba sam zostałeś... :grin:

Opublikowano

Ja tez sie wygrzewam, ale w samochodzie - jak w piekarniku. Dobrze, ze chociaz klima jest. A dzis wyjezdzam pod stolice do konca tygodnia na niespodziewany urlopik. Zapraszam na grilla i piwo! :afro:

Jakby cos to moj nr jest w A4 Assistance. :grin:

Opublikowano

Bolobzyko nic sie nie odzywa nowa klubowa koleżanka też nic .. hmm ciekawe może kiedyś do archiwum ktoś wpadnie i zapyta się bola co się dzieje

Opublikowano

No u mnie to samo nauka nauka i nauka .. i dowiedziałem się strasznej rzeczy, że mój stary będzie sprzedawał AUDICZKE ...łaaa będę płakał .. muszę mu chyba :bicz: :bicz: zrobić :angry: :angry: :angry:

Opublikowano

Jasna d*pa! Gofer, musisz sie zapozyczycz i odkupic auto od Ojca. To co ludzie, robimy zrzute na Gofra..? :grin:

A tak w ogole to moze bys podal cene, moze byc na priv. Pytam z ciekawosci.. No chyba ze pomysl dopiero powstal i ceny jeszcze nima.

Opublikowano

no ceny jeszcze nie pomysł powstał jak wrócę do domu po sesji to mam się tym zająć a ja planowałem jak w wakacje zarobił bym coś kasy zakupić B5 dla siebie ..

Opublikowano

Aja widzialem BRYNIE na skrzyzowaniu 25-czerwca w sobote o 11-tej tylko ze ona mnie nie widziala a przeciez trabilem :foch: