G.ARY Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 To pewnie dlatego ze gadalas przez telefon w samochodzie nie uzywajac zestawu glosnomowiacego i to naprzeciwko komisariatu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mokom69 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 A ja dzis od rana wzialem się pilnie za suszenie podłgi w Audi i dopiero skończyłem musze przyznac ze ciezka to praca i niezycze nikomu od cholery dlubaniny. Ale za to nowe doświadczenie:) więc jak ktoś potrzebuje pomocy w wysuszaniu duwanikow to jestem juz prawie eksertem i chetnie pomoge
tomaszu Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 mokom, kola zamowilem i bede mial najpozniej w piatek wiec juz w tym tygodniu bede mogl Ci juz dac te felgi...
mokom69 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 mokom, kola zamowilem i bede mial najpozniej w piatek wiec juz w tym tygodniu bede mogl Ci juz dac te felgi... super juz sie doczekac nie moge a myślałem ze będą :bicz: bozapomniałeś albo co
Dawid22 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Ja też jestem jak najbardziej za spocikiem stanę na kreseczke z Brynia
Dawid22 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Spokojnie, pojedziemy zobaczymy, wszystko jest możliwe
tomaszu Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 O prosze Dawid, widze ze juz sobie zrobiles tuninga. Mokom, jak dobrze pojdzie to felgi bede ci mogl oddac juz jutro. W najgorszym przypadku w piątek. Co do spotu - OF KORS!
Dawid22 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 A zrobiłem ale już mi mało tej mocy
Dawid22 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Jak to się mówi: "apetyt rośnie w miarę jedzenia"
mokom69 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 o kurde to sie porobilo na spotach zaczną się wyścigi tomaszust super by bylo jak jutro by sie udalo zalatwic wszystko:) bo piatek mam zawalony z deczka
tomaszu Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 mokom, mysle ze wieczorkiem do Ciebie zadzwonie i bedziesz mogl przyjechac, ew. spotkamy sie w Radomiu. Napisz mi tylko czy bedziesz chcial mi tez zabrac sruby do tych kół? No bo okazalo sie, ze nie ma w komplecie przy tych, ktore zamowilem no i zostaje bez śrub, a do jutra to cięzko bedzie mi cos skombinowac.. Tak czy siak to jutro bede dzwonił. Dawid, Ty piracie. Ino nie szalej teraz.. A Ty w ogole masz , bo nie pamietam? Czy to o to chodzilo Bryni, ze moze z Toba nie wygrac na kresce?
mokom69 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 no w sumie to ja mam sruby wiec moze obejscsie bez nich:) najwyzej z ceny opuscisz :grin: :tongue: zreszta jutro sie dogadamy:)
Gość Michał Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Witam wszystkich,kiedy robimy jakiegoś szybkiego spota ?,w sobote bedę już w R-miu. A wogóle co tak malutko osób u nas, gdzie sie podziała cała reszta składu???
gofer Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Kurcze ale fajnie wszyscy mają wakacje a ja jeszcze nie ale już niedługo niedługo
Gość Michał Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Brynia w PL będę w sobotę wieczorem jesli oczywiście "łajba" dopłynie bez przygód , a do kiedy? hmm,myslę że następna delegacja jesienią, teraz trzeba będzie jakieś wczasy zorganizować na "biegu"
gofer Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 A potem Ty będziesz lezał bykiem do października, a ja będe zapi..... w pracy No Brynia nie wiem jak na razie mam nagraną robotę na wakacje ale nie wiadomo czy wypali ale jak by wypaliło to bardzo bym się cieszył
G.ARY Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 No to moze by wreszcie jakas date na spota ustalic co
G.ARY Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 HEJ ludzie cos zlego dieje sie z nasza paka ;(
Rekomendowane odpowiedzi