mokom69 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 nie chyba nic sie nie dzieje ale jakos nikt nic nie pisze smutno sie robi
Gość Michał Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 jonny, w weekend pojadę do was na myjnię to pogadamy. Słyszałem o przygodach w Magdeburgu,hehe ale miałes jazdę mokom69, mijaliśmy się dzis na Limanowskiego
gofer Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 No ja zjeżdżam już jutro do domku więc przez weekend będę na pewno w domu więc może coś się skroi w weekend to się załapię mam nadzieję że nie na ostatni spocik w karierze "TATUSIOWEGO" AUDI
mokom69 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 mokom69, mijaliśmy się dzis na Limanowskiego trzeba bylo trąbić :> :> małe spotkanko na mikescie by sie zrobilo a co do spocika to ja jestem za ale godzinki niezapodam bo i soota i niedziela bede w lublinie wiec moge sie tylko dostosowac do was
gofer Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 A co wy na to jak by w Piątek coś zrobić zorganizować jakiegoś małego spota??
mokom69 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 jesli mowisz o tym piatku to za malo czasu na organizacje bo jutro juz czwartek:D ale jak by sie udalo to ja w piatek od godziny 18 jestem wolny wiec mi od 18 pasuje :>
gofer Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Kurcze to słabiutko no w sumie z tym czasem to racja za szybko by to były no nic ale może następnym razem da radę coś zorganizować
tomaszu Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 HEJ HEJ, TU RADIO ZET!! Dawno mnie tu nie bylo, a to dlatego, ze pisze prace licencjacka i mam delikatnie mówiac zapierdul. Do ponedzialku musze oddac oprawioną prace, a jeszcze prawie 2 rozdzialy mam do napisania. W zwiazku z tym ja na najblizszy weekend to nawet nie ma szans, zebym sie pisal, ale juz nastepny to jak najbardziej. Znowu zapalimy kiełbache i musztarde... Pozdrowienia dla Was od Ani, ktora wlasnie przy mnie stoi.
mokom69 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Tomaszust aaa dziekujemy za pozdrowienia :) i oby sie udało na czas oddać prace yo
tomaszu Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 mokom, no co jest? Zdjecia miales wrzucic. Brynia, ty tez. :bicz3:
mokom69 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Tomaszust wszystko wrzuce tylko że teraz nie mam aparatu bo kobitka do Grecji mi zabrała. i musze poczekać aż wróci a wtedy wszystko wrzuce:)
G.ARY Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 HEj ludzie nie wybiera sie ktos przypadkiem 12 lipca do KRYNICY MORSKIEJ bo ja wtedy lece z rodzinka, albo chociaz moze w okolice KRYNICY
mokom69 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 GARY jeśli chodzi o mnie to nie bo w tym roku postanowilem ruszyć na południe Polski :> góry góry góry
tomaszu Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 NOOO!!! Oddałem dzis prace i dokumenty. Spóźniony, ale dobrze jest. W poniedziałek obrona, a pozniej to juz mozemy spocic i spocic... Oczywiscie koniecznie z kiełbasą i musztardą! :>
mokom69 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Opublikowano 29 Czerwca 2007 dzis zaliczyłem mechanike i jestem happy jeszcze tylko egzamin i tez bede mógł spocic z kiełbaskami hihi tylko obyśmy dali rade się spotkać do 12 lpca bo póżniej juz mnie nie bedzie [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2007, 00:59 _________________________________________________haloooo róbmy spota ludzie jesteście????
gofer Opublikowano 29 Czerwca 2007 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Róbmy spota właśnie róbmy coś bo widzę, że coś nam ekipa upada .. sporo ludzi się nie wiem wykruszyło albo bardzo zajętych jest.. ja jestem otwarty na wszelkie propozycje jak na razie mam wolne cały czas.. więc możemy
tomaszu Opublikowano 30 Czerwca 2007 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Noo, tak jak mowilem - 2-go lipca, tj. w poniedzialek mam obrone i po obronie moze jakis piatek albo sobota, albo jak kto woli to i na tygodniu moze byc.. No.
mokom69 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Opublikowano 30 Czerwca 2007 mi tez pasuje na tygodniu ale biorac pod uwage ludzi praujacych to moze piatek albo sobota max bo od niedzieli juz mnie nie ma:(
tomaszu Opublikowano 30 Czerwca 2007 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Róbmy coś na tygodniu, a najwyżej zrobimy powtórkę z rozrywki w weekend - oczywiście już z kiełbasą i musztardą! Co powiecie na środę?
Rekomendowane odpowiedzi