oZiX Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 tylko dziś kobitka u mnie nocuje ... oZiU to zasłona dymna :?: oZiu nie psuj wszystkiego nie no przecież i tak wszyscy wiedzą że ja was KOcham Chłopaki!! No i troszki nawet Królową :> ale tak dla pozoru trzeba napisać :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Maj 2009, 15:51_________________________________________________cholera!! Na chwilę odłączyli forum i mi odbiło chyba jestem od was uzależniony!!!!!!! POMOCY!!! :wallbash: a może już przez nasze gadanie server nie wyrabia
tomaszu Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 tylko dziś kobitka u mnie nocuje ... oZiU to zasłona dymna :?: :polew: Oziu, mam jedno zdjęcie z początku imprezy z Tobą na pierwszym planie. Zdjęcie jest bardzo grzeczne. Mogę wkleić??
oZiX Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 tylko dziś kobitka u mnie nocuje ... oZiU to zasłona dymna :?: :polew: Oziu, mam jedno zdjęcie z początku imprezy z Tobą na pierwszym planie. Zdjęcie jest bardzo grzeczne. Mogę wkleić?? dajesz dajesz ;P
tomaszu Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Ozio przez pierwszą godzinę imprezy próbował pokazywać nam jedną z kilku swoich twarzy - na zdjęciu widzimy grzecznego chłopca. CHWILOWA CENZURA. ZDJĘCIE WKLEJĘ PÓŹNIEJ Zdjęcia z późniejszych godzin nie nadają się do publikacji.
oZiX Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 dajesz dajesz ;P To poczekaj... też Ci jedno wkleję dziś ale wieczorem :gwizdanie: bo muszę je znaleźć
tomaszu Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 też Ci jedno wkleję dziś ale wieczorem :gwizdanie: bo muszę je znaleźć Czy mogę najpierw poprosić na maila??
oZiX Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 też Ci jedno wkleję dziś ale wieczorem :gwizdanie: bo muszę je znaleźć Czy mogę najpierw poprosić na maila?? pomyślę
oZiX Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 w chwili obecnej mogę jedynie ofiarować Michała i trzy krowy Tomasza Biorę :> :> :> :> nie no przecież i tak wszyscy wiedzą że ja was KOcham Chłopaki!! No i troszki nawet Królową :> ale tak dla pozoru trzeba napisać :gwizdanie:[br]Dopisany: Przykre, ;( ;( ;( myslałam że Królową kochasz najbardziej Królową kocham najbardziej!! dlatego do niej prędko przyjadę!!
oZiX Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 w nawiązaniu do naszej rozmowy z piątki znalazłem parę zdjęć: Pierwsze Drugie Tomaszu <marzyciel> :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Maj 2009, 20:30_________________________________________________ Królową kocham najbardziej!! dlatego do niej prędko przyjadę!! to kiedy bedziesz, płot czeka :gwizdanie: mogę być we wtorek ale wtedy w muszę wieczorem wrócić do domu albo w piątek i na weekend zostać
oZiX Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Ozix no faktycznie :gwizdanie: sypialnia tak, że jak to Poziek mawia ,,same gacie spadają" W sobotę na ułęż przecież jedzimy :gwizdanie: czemu Ty nie jedziesz? no wiadomo dla Królowej wszystko co najlepsze a na ułęż jakoś mi się nie chce samemu ciągnąć auta ale jak karzesz to się zapiszę i pojadę [br]Dopisany: 17 Maj 2009, 20:44_________________________________________________ faktycznie ma ,ile to 9m2 nie to ze starego pokoju zwykle wyrko 220x240
odzim Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 pijecie coś? ja mam piwko typu ,,Reds" ja dzis swoje wypiłem kumpel z angolandi po roku przyjechal wiec mi na dzisiaj starczy jak chce jutro do pracy wstac
oZiX Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 no ok przekonaliście mnie jutro jak będę w pracy to się zarejestruje;))) Ja pije piwko [; tak pościel mega śliska :gwizdanie: kiedyś może spróbujemy :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 ale spróbujemy ????????? ze mną................... z odzimem........................ z nami na raz ..............?????????? bo nie ogarniam? :polew: alfabetycznie zaczynając od Ciebie :gwizdanie: a potem kolejarz i każdy z każdym :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 oZiX czy ja dobrze widze, po prawej na szafce leża jakies pluszaki? _________________________________________________ Ale łóżko daje radę
odzim Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 nie moge bo mi kompa w koncu zabierze ,to tak chyba na dzis ,bo pisałem ze z kuplem sie wdzialem i troche taka kara
oZiX Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 oZiX czy ja dobrze widze, po prawej na szafce leża jakies pluszaki? _________________________________________________ Ale łóżko daje radę masz coś przeciw moim pluszakom???[br]Dopisany: 17 Maj 2009, 21:26_________________________________________________ oZiX czy ja dobrze widze, po prawej na szafce leża jakies pluszaki? _________________________________________________ Ale łóżko daje radę masz coś przeciw moim pluszakom??? :bicz3: :bicz3: ale spróbujemy ????????? ze mną................... z odzimem........................ z nami na raz ..............?????????? bo nie ogarniam? :polew: alfabetycznie zaczynając od Ciebie :gwizdanie: a potem kolejarz i każdy z każdym :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: no to ładny hardcore lubisz ale że alfabetycznie :gwizdanie: no na to bym nie wpadła :gwizdanie: popłakałam się.............. z Tobą lubie wszystko!! i przepraszam że się znowu popłakałaś
odzim Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 mam laptopa i mam wifi i dlatego teraz pisze :>
Rekomendowane odpowiedzi