oZiX Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 ja zaczynam prace od 7 wczodzę do pracy 7;15 :gwizdanie: i ładnie się witam z Wami jak nikt nie opowiada co mu się sniło, to ja też nie powiem mi dziś się śniło że znalazłem złotą rybkę i spełniła moje czy życzenia
oZiX Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Dzień dobry siema! [br]Dopisany: 21 Maj 2009, 08:47_________________________________________________ Dzień dobry Dobry i to bardzo :> :> :>[br]Dopisany: 21 Maj 2009, 08:45_________________________________________________ ja zaczynam prace od 7 wczodzę do pracy 7;15 :gwizdanie: i ładnie się witam z Wami jak nikt nie opowiada co mu się sniło, to ja też nie powiem mi dziś się śniło że znalazłem złotą rybkę i spełniła moje czy życzenia mnie tam sie nie muszą snic złote rybki i tak mi sie ostatnio wszystko spełnia tfu tfu, żeby nie zapeszyć ;D aha czyli rozumiem że jest gites ;D fajnie Ci ale to git;D Im lepiej u Ciebie tym spoty lepsze
mcm Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Opublikowano 21 Maja 2009 BRY BRYNIU ranny dziku :decayed: chyba poranny, bo ranny to dziwnie brzmi DZIŃDYBRY
tomaszu Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Halo, Poświęciłem się i przeczytałem Wasze wypociny.. wuju, gratuluję przystąpienia do RFS. :th: mokom, nie pijemy w piątek, bo ileż można. reszta, jesteście zajebiści. :> Idę na spóźnione sniadanie. Do później.
oZiX Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Halo, Poświęciłem się i przeczytałem Wasze wypociny.. wuju, gratuluję przystąpienia do RFS. :th: mokom, nie pijemy w piątek, bo ileż można. reszta, jesteście zajebiści. :> Idę na spóźnione sniadanie. Do później. Ty też
wuju Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 bry jak wy możecie tak wcześnie wstawać wuju, gratuluję przystąpienia do RFS. :th:
Gość Michał Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 bry jak wy możecie tak wcześnie wstawać wuju, gratuluję przystąpienia do RFS. :th: bo wiesz..kto rano wstaje.... resztę sobie dopowiedz
oZiX Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 bry jak wy możecie tak wcześnie wstawać wuju, gratuluję przystąpienia do RFS. :th: Bo my Ciężko pracujemy żeby nasze kochane państwo miało co jeść! JAk byłem w Twoim wieku to też spałem całymi dniami!!
wuju Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 bo wiesz..kto rano wstaje.... resztę sobie dopowiedz ja wstaje w poludnie i tez jest za***iście
tomaszu Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 jak wy możecie tak wcześnie wstawać No wiesz, jakbym studiował w Kielcach to też bym późno wstawał, ale że studiuję u Skłodowskiej w Lublinie to muszę wstawać raniutko. Chociaż dziś to przespałem wschód słońca i później już nie mogłem się zwlec z wyrka, bo słońce mnie zaczęło rozklejać.. :doh1: Po zimnym prysznicu temperatura mojego organizmu* wróciła do normy. _________________________________________________ *) Jestem przekonany, że przeczytaliście "orgazmu"...
wuju Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 no Kielce bunkrów nie ma :gwizdanie: ale tez jest za***iście
oZiX Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 jak wy możecie tak wcześnie wstawać No wiesz, jakbym studiował w Kielcach to też bym późno wstawał, ale że studiuję u Skłodowskiej w Lublinie to muszę wstawać raniutko. Chociaż dziś to przespałem wschód słońca i później już nie mogłem się zwlec z wyrka, bo słońce mnie zaczęło rozklejać.. :doh1: Po zimnym prysznicu temperatura mojego organizmu* wróciła do normy. _________________________________________________ *) Jestem przekonany, że przeczytaliście "orgazmu"... zawiodę Cię po wczorajszym wieczorze przeczytałem organizmu :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Maj 2009, 11:45_________________________________________________ no Kielce bunkrów nie ma :gwizdanie: ale tez jest za***iście taaa aż się scyzoryk w ręku otwiera :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 taaa aż się scyzoryk w ręku otwiera :gwizdanie: Nie mów takich rzeczy, bo zainspirowany studiami wuja postanowiłem prześledzić wątek kielecki i zapowiedziałem im nalot z Radomia. http://www.a4-klub.pl/smf/swietokrzyskie/odp_spociki_w_kielcach-t17637.0.html;new[br]Dopisany: 21 Maj 2009, 11:56_________________________________________________ zawiodę Cię po wczorajszym wieczorze przeczytałem organizmu :gwizdanie: A co wczorajszy wieczór ma do tego?? Twój partner był u Ciebie na noc?
tomaszu Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 ja przeczytałam ,,orgazmu" tzn że ze mna wszystko OK ?????? Jak najbardziej Bryniu. :th: Nawet ja tak przeczytałem jak czytałem cały tekst w poszukiwaniu błędów.
Gość Michał Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Ja przeczytałem organizmu...chyba jestem chory...
wuju Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 zawiodę Cię po wczorajszym wieczorze przeczytałem organizmu :gwizdanie: A co wczorajszy wieczór ma do tego?? Twój partner był u Ciebie na noc? Ja przeczytałem organizmu...chyba jestem chory... dobra dobra
tomaszu Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Mam propozycję na następnego spota po grilu u Kovala: Może wyskoczymy wszyscy na basen? Np. do wuja do Kozienic na rułe. Później możemy się posilić, np. w TEXASie.
Rekomendowane odpowiedzi