wuju Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 wstyd sie przyznać.. ale nie pamiętam kiedy ostatnio tam byłem albo na pieczonoego kota do yoko
tomaszu Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Jest też plan, żeby pojechać do KIELC. http://www.a4-klub.pl/smf/swietokrzyskie/odp_spociki_w_kielcach-t17637.0.html;new To wszystko kwestia ustawienia kolejności w naszym grafiku.
tomaszu Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 * ktoś przeczytał bzyknąć? Jeszcze lepiej - ja przeczytałem "z Kielcami można się bzyknąć".
oZiX Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 * ktoś przeczytał bzyknąć? Jeszcze lepiej - ja przeczytałem "z Kielcami można się bzyknąć". :polew: :polew: :polew: wszystkim tylko jedno w głowie :gwizdanie: ja bym co oszamał
tomaszu Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 na basen NIE JADĘ A właściwie to czemu nie?? Przecież Ty się nie masz czego wstydzić. Też bym coś oszamał, ale to najlepiej wieczorem... Póki co idę na kanapki. "Głosuj na listę 8, będziesz jadł kanapki z łososiem".
oZiX Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 * ktoś przeczytał bzyknąć? Jeszcze lepiej - ja przeczytałem "z Kielcami można się bzyknąć". :polew: :polew: :polew: wszystkim tylko jedno w głowie :gwizdanie: ja bym co oszamał to oszam jakies ,,ciacho" ...........mniam............mniam....... no już parę zjadłem po pracy jadę do straży miejskiej :gwizdanie:
wuju Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 po pracy jadę do straży miejskiej :gwizdanie: pokaz im tygrysie 4 strony dziennie i będzie 400 do czerwca
oZiX Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 po pracy jadę do straży miejskiej :gwizdanie: pokaz im tygrysie 4 strony dziennie i będzie 400 do czerwca zbiję ich :gwizdanie: albo postraszę ich Tobą!! a jak to nie pomoże to sięgnę po różowego przyjaciela :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Maj 2009, 13:49_________________________________________________ Ja na basen bym się bzyknął to ja do tej wody nie wchodzę :gwizdanie:
wuju Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 wuju po powrocie z Ułęży 400 poleci :> robcie zdjecia bo mi sie nie uda pojechac Ja na basen bym się bzyknął ja na basenie
oZiX Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Ja na basen bym się bzyknął nawet nie skomentuje, co tu wyczytałam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: dajesz dajesz bo jestem ciekaw
mcm Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Opublikowano 21 Maja 2009 Ja na basen bym się bzyknął chyba "na basenie bym się bzyknął"
oZiX Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 nie chce mi się już pracować czas na przerwę ;d
oZiX Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 dzisiaj to ja ma ,,przerwe" od rana jakoś mi się pracowac nie chce .............. a Tomek tu jeszcze od rana z jakiśmi ,,orgazmami" wyskakuje i weź tu się na robocie skoncentruj szkoda że nie pracujemy w jednym pokoju... Chociażby w jednej firmie
Gość Michał Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Ja na basen bym się bzyknął chyba "na basenie bym się bzyknął" Szkoda że to Ty napisałes a nie ktos inny, bo bym zmienił na " na basenie bym Cie bzyknał"
Gość Michał Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 dajesz dajesz Bryńka wyrzuć to z siebie
oZiX Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 :polew: :polew: :polew: NIC!!!! już dzisiaj nie piszę, bo mi sie wszystko jednoznacznie kojarzy :gwizdanie: ale pitolisz pisz to polecą strony a my się zaśmiejemy w pracy :kox:
wuju Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 radom squad erotomanów z fantazja jadę do domu.. jakiś mini spot koło 17 w radomiu?
Gość Michał Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 nie mam zamiaru na budowe zaraz jadę, muszę się skoncentrować bo szafki mam powiesić, żyrandol jakiś Buuuahahaha..skoncentrowac.. ty juz kombinuj transport żeby się przeprowadzać
tomaszu Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 jadę do domu.. jakiś mini spot koło 17 w radomiu? Kol mi bejbe na komóra, można zaliczyć jakiego spota, bo akurat jadę na miasto. Ale UWAGA, bez bzykania.
Rekomendowane odpowiedzi