Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Heej, w koncu nie wiem czy wybiera sie ktos dzisiaj na parking??

Opublikowano

No nic zero nic się nie dzieje nawet nasza Brynia cosik się nie odzywa :( . A tak a propo moje Audi idzie pod młotek cena wywoławcza to 50tys. Niestety już nie długo mogę się cieszyć jazdą

Opublikowano

Brynia jak to gdzies napisała "nieczasowa jest ostatnio"

Opublikowano

PROPOZYCJA:

ZLOCIK 13.10.2007 sobota ok.godz.17. Kto jest chetny? Panowie ja nikogo z was nie widziałem a co gorsza waszych AUDI-czek. Moja czerwona strzała.

Opublikowano

Wstepnie moge sie zdeklarowac, aczkolwiek nie obiecuję bo weekendy mam ostatnio w rozjazdach ;)

Opublikowano

Czy Radom coś ciekawego teraz organizuje?

Opublikowano

Ale nasz wątek zamarł. Ja też jestem nieczasowy ostatnio. Jedynie moze mi pasowac ktoras niedziela, np. za tydzien...

Opublikowano

Ale nasz wątek zamarł. Ja też jestem nieczasowy ostatnio. Jedynie moze mi pasowac ktoras niedziela, np. za tydzien...

Tomek,widziałem Cię dzisiaj na Paderewskiego ok godz.15.30 ;)

Opublikowano

No dzieciaki coś słabo wam to zbieranie na spoty idzie :bicz3: Brynia ogarniaj towarzystwo :quattro:

Opublikowano

No to niech Radom ożyje :naughty:

Opublikowano

Ja w tą niedziele to jest 21 będę w Radomiu więc prawdopodobnie wpadnę na spocika a gdzie w którym miejscu będzie ???

Opublikowano

Ja w tą niedziele to jest 21 będę w Radomiu więc prawdopodobnie wpadnę na spocika a gdzie w którym miejscu będzie ???

Parking Billa/Obi ;)

Gofer, audik jeszcze nie sprzedany?

Opublikowano

no jeszcze nie bo drugą furę którą starszy jeździł do roboty rozwaliłem i dlatego narazie audi jest potrzebny

Co się stało,coś nie poszło? :shocked: Mam nadzieje żeś cały i zdrów ;)

Opublikowano

tak tak cały i zdrowy. Byłem we Wrocławiu, jechałem na uczelnie i jakaś babka chciała wypuścić karetkę no i troszkę ostro hamowałem, ja wyhamowałem ale koleś za mną już nie i we mnie a ja w babkę w kolesia jeszcze jeden koleś i ja jeszcze raz w babkę i tak się skończył żywot zeżartej przez rdzę Asterki... :):) w sumie to dobrze bo nikt by za nią mi nie dał 5tys a tak ubezpieczenie 3tys i 2tys koleś wziął na części. W niedziele mam nadzieję że zbierzemy się większą grupą.. pozdrawiam i do zobaczenia

Opublikowano

Czesc wszystkim dawno mnie tu nie było ale to z braku czasu. Ostatnio urodziła mi sie córeczka i to juz moje drugie dziecko wiec czasu mam dwa razy mniej niz miałem a do tego jeszcze praca. Widze ze troche smutno sie sie zrobiło na naszym forum nawet wszechbylska BRYNIA jakos mniej sie odzywa ze nie wspomne o reszcie mam nadzieje ze kiedys sie zbierzemy jakos spora grupka i pogadamy troche. POZDRAWIAM :th:

Opublikowano

Ostatnio urodziła mi sie córeczka i to juz moje drugie dziecko wiec czasu mam dwa razy mniej niz miałem a do tego jeszcze praca.

G.ARY wielkie gratulacje!!! Niech "Mała" sie zdrowo chowa ;) , a na niedzielnego spota jak możesz to dawaj,najlepiej z kierowcą :drunk: