Dawid22 Opublikowano 15 Września 2007 Opublikowano 15 Września 2007 Ja to mogę nawet dzisiaj podjechać
tomaszu Opublikowano 16 Września 2007 Opublikowano 16 Września 2007 Heej, w koncu nie wiem czy wybiera sie ktos dzisiaj na parking??
Dawid22 Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 Halo halo co się dzieje z ekipą radomską?
Gość Michał Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 No własnie,coś tutaj pusto ostatnio
gofer Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 No nic zero nic się nie dzieje nawet nasza Brynia cosik się nie odzywa . A tak a propo moje Audi idzie pod młotek cena wywoławcza to 50tys. Niestety już nie długo mogę się cieszyć jazdą
krzyniek Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 Brynia jak to gdzies napisała "nieczasowa jest ostatnio"
janusz-audi Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 PROPOZYCJA: ZLOCIK 13.10.2007 sobota ok.godz.17. Kto jest chetny? Panowie ja nikogo z was nie widziałem a co gorsza waszych AUDI-czek. Moja czerwona strzała.
Gość Michał Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 Wstepnie moge sie zdeklarowac, aczkolwiek nie obiecuję bo weekendy mam ostatnio w rozjazdach
Krycha Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Czy Radom coś ciekawego teraz organizuje?
tomaszu Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Ale nasz wątek zamarł. Ja też jestem nieczasowy ostatnio. Jedynie moze mi pasowac ktoras niedziela, np. za tydzien...
Gość Michał Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Ale nasz wątek zamarł. Ja też jestem nieczasowy ostatnio. Jedynie moze mi pasowac ktoras niedziela, np. za tydzien... Tomek,widziałem Cię dzisiaj na Paderewskiego ok godz.15.30
Norbi Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 No dzieciaki coś słabo wam to zbieranie na spoty idzie :bicz3: Brynia ogarniaj towarzystwo
gofer Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Ja w tą niedziele to jest 21 będę w Radomiu więc prawdopodobnie wpadnę na spocika a gdzie w którym miejscu będzie ???
Gość Michał Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Ja w tą niedziele to jest 21 będę w Radomiu więc prawdopodobnie wpadnę na spocika a gdzie w którym miejscu będzie ??? Parking Billa/Obi Gofer, audik jeszcze nie sprzedany?
gofer Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 no jeszcze nie bo drugą furę którą starszy jeździł do roboty rozwaliłem i dlatego narazie audi jest potrzebny
Gość Michał Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 no jeszcze nie bo drugą furę którą starszy jeździł do roboty rozwaliłem i dlatego narazie audi jest potrzebny Co się stało,coś nie poszło? Mam nadzieje żeś cały i zdrów
gofer Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 tak tak cały i zdrowy. Byłem we Wrocławiu, jechałem na uczelnie i jakaś babka chciała wypuścić karetkę no i troszkę ostro hamowałem, ja wyhamowałem ale koleś za mną już nie i we mnie a ja w babkę w kolesia jeszcze jeden koleś i ja jeszcze raz w babkę i tak się skończył żywot zeżartej przez rdzę Asterki... :) w sumie to dobrze bo nikt by za nią mi nie dał 5tys a tak ubezpieczenie 3tys i 2tys koleś wziął na części. W niedziele mam nadzieję że zbierzemy się większą grupą.. pozdrawiam i do zobaczenia
G.ARY Opublikowano 17 Października 2007 Opublikowano 17 Października 2007 Czesc wszystkim dawno mnie tu nie było ale to z braku czasu. Ostatnio urodziła mi sie córeczka i to juz moje drugie dziecko wiec czasu mam dwa razy mniej niz miałem a do tego jeszcze praca. Widze ze troche smutno sie sie zrobiło na naszym forum nawet wszechbylska BRYNIA jakos mniej sie odzywa ze nie wspomne o reszcie mam nadzieje ze kiedys sie zbierzemy jakos spora grupka i pogadamy troche. POZDRAWIAM :th:
Gość Michał Opublikowano 17 Października 2007 Opublikowano 17 Października 2007 Ostatnio urodziła mi sie córeczka i to juz moje drugie dziecko wiec czasu mam dwa razy mniej niz miałem a do tego jeszcze praca. G.ARY wielkie gratulacje!!! Niech "Mała" sie zdrowo chowa , a na niedzielnego spota jak możesz to dawaj,najlepiej z kierowcą
Rekomendowane odpowiedzi