Suli Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Ostatnio trasa kosztowała mnie 700 + koszty paliwa :gwizdanie:
Kaśka Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Zobaczymy czy po zlocie jeszcze będziecie mnie chcieli, jak tak, to wtedy zrobię podpis pełnoprawnie bez ukrywania się a jedziesz sama czy nie?! Jak sama to będziemy Cię chcieli :gwizdanie: może nawet na wyrąb lasu Cie zabierzemy z Michałem Zabieram towarzysza, ale on raczej zostanie z Ukciem, jak już wczoraj wspominałam chłopcy się świetnie dogadują, kiedy my jesteśmy gdzieś indziej.
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Zobaczymy czy po zlocie jeszcze będziecie mnie chcieli, jak tak, to wtedy zrobię podpis pełnoprawnie bez ukrywania się a jedziesz sama czy nie?! Jak sama to będziemy Cię chcieli :gwizdanie: może nawet na wyrąb lasu Cie zabierzemy z Michałem Zabieram towarzysza, ale on raczej zostanie z Ukciem, jak już wczoraj wspominałam chłopcy się świetnie dogadują, kiedy my jesteśmy gdzieś indziej. tylko Ukcio z moim drzewem zostają w Radomiu :gwizdanie: :gwizdanie: Ostatnio trasa kosztowała mnie 700 + koszty paliwa :gwizdanie: e to widać że nie masz Paszportu Pol* ani nie znasz Piaska;/
tomaszu Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 e to widać że nie masz Paszportu Pol* ani nie znasz Piaska;/ A już tym bardziej Króla Oziksa.
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 e to widać że nie masz Paszportu Pol* ani nie znasz Piaska;/ A już tym bardziej Króla Oziksa. No jak by powiedział że mnie zna i jest ode mnie i jedzie do mnie to by go tam przećwiczyli wystawili notę jak w tańcu z klubowiczami i by puścili wolno :polew:[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 12:46_________________________________________________lecę na budowę
Gość Michał Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 e to widać że nie masz Paszportu Pol* ani nie znasz Piaska;/ Piaska to całkiem niedawno widziałem jak pucował swoje bmw u nas na orlenie,się chłopaczyna starał
tomaszu Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 No jak by powiedział że mnie zna i jest ode mnie i jedzie do mnie to by go tam przećwiczyli wystawili notę jak w tańcu z klubowiczami i by puścili wolno :polew: No to musiałeś tam nieźle prześwidrować szefów policji.
wuju Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 No jak by powiedział że mnie zna i jest ode mnie i jedzie do mnie to by go tam przećwiczyli wystawili notę jak w tańcu z klubowiczami i by puścili wolno :polew: No to musiałeś tam nieźle prześwidrować szefów policji. pinkim ich pewnie postraszyl
tomaszu Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 pinkim ich pewnie postraszyl Myślę, że na straszeniu się nie skończyło... :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 pinkim ich pewnie postraszyl Myślę, że na straszeniu się nie skończyło... :gwizdanie: Ojciec Pinkiego brał czynny udział w tej akcji!! Niestety poległ na polu bitwy ale już niebawem przybył jego syn Pinki Jr. który walczy po dziś dzień :kox:
MoorPH Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 A co powiecie na połaczenie sil i zrobienie jakiegos wiekszego spota np. w Wawie? Mam na mysli wszystkich z radomskiego i warszawskiego. A moze nawet cos wiecej.. Pozdr dla Bryni i oZiXa ;p
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 A co powiecie na połaczenie sil i zrobienie jakiegos wiekszego spota np. w Wawie? Mam na mysli wszystkich z radomskiego i warszawskiego. A moze nawet cos wiecej.. Pozdr dla Bryni i oZiXa ;p Czy my się znamy :mysli: ?? Pomysł gitara ale miejsce można znaleźć jakieś inne... no chyba że weekend Chociaż ja w wawie mieszkam więc mi pasi [br]Dopisany: 27 Maj 2009, 16:04_________________________________________________ My mamy spota co piątek, wieć zapraszamy Wawę bardzo serdecznie :> Do Was czasem ktos z naszych we wtorki wpada Dzieki za pozdrowienia :> :> :> Wuju, czy to Ty dzisiaj w Radomiu na Wojska Polskiego ok 13-stej? wuju ze scyzorykami sie wozi na tygodniu :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 16:04_________________________________________________dobra wracam do ogarniania bo tak to nigdy nie skończę Pozdrawiam Brynię :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Jak wszyscy to i ja- Bryniu pozdrawiam Cię
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 coraz więcej obcych do nas wpada chyba zaczynamy się liczyć na forum :naughty:
mcm Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Opublikowano 27 Maja 2009 zawsze się liczyliśmy - teraz nasza "marka" rośnie w siłę :>
tomaszu Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 coraz więcej obcych do nas wpada chyba zaczynamy się liczyć na forum :naughty: To przecież dzięki Tobie. [br]Dopisany: 27 Maj 2009, 16:59_________________________________________________ A co powiecie na połaczenie sil i zrobienie jakiegos wiekszego spota np. w Wawie? Mam na mysli wszystkich z radomskiego i warszawskiego. A moze nawet cos wiecej.. Ile razy byłeś na warszawskich spotach i kogo tam znasz??
wuju Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Wuju, czy to Ty dzisiaj w Radomiu na Wojska Polskiego ok 13-stej? nie ja wuju ze scyzorykami sie wozi na tygodniu :gwizdanie: tak jak król powiedział, w kielcach jestem przeważnie na tygodniu :gwizdanie: ale żebym sie z nimi wozil niunia stoi pod blokiem bo do szkoły mam bliżej z buta
tomaszu Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Ozix, gratuluję! :oklaski: Teraz nadajesz się na Króla.
Madas Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 JEST 5 MIEJSC WOLNYCH NA ZLOT LETNI W PILE 10-12 lipiec !!!
tomaszu Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 No ale my wszyscy jedziemy. No chyba że do zlotu jeszcze ktoś się pojawi na spotach radomskich.
Rekomendowane odpowiedzi