Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio trasa kosztowała mnie 700 + koszty paliwa :gwizdanie:

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zobaczymy czy po zlocie jeszcze będziecie mnie chcieli, jak tak, to wtedy zrobię podpis pełnoprawnie bez ukrywania się :evil::evil2:

a jedziesz sama czy nie?! Jak sama to będziemy Cię chcieli :gwizdanie: może nawet na wyrąb lasu Cie zabierzemy z Michałem :polew:

Zabieram towarzysza, ale on raczej zostanie z Ukciem, jak już wczoraj wspominałam chłopcy się świetnie dogadują, kiedy my jesteśmy gdzieś indziej. :kox:

Opublikowano

Zobaczymy czy po zlocie jeszcze będziecie mnie chcieli, jak tak, to wtedy zrobię podpis pełnoprawnie bez ukrywania się :evil::evil2:

a jedziesz sama czy nie?! Jak sama to będziemy Cię chcieli :gwizdanie: może nawet na wyrąb lasu Cie zabierzemy z Michałem :polew:

Zabieram towarzysza, ale on raczej zostanie z Ukciem, jak już wczoraj wspominałam chłopcy się świetnie dogadują, kiedy my jesteśmy gdzieś indziej. :kox:

tylko Ukcio z moim drzewem zostają w Radomiu :gwizdanie: :gwizdanie:

Ostatnio trasa kosztowała mnie 700 + koszty paliwa :gwizdanie:

e to widać że nie masz Paszportu Pol* ani nie znasz Piaska;/

Opublikowano

A już tym bardziej Króla Oziksa. :kox:

Opublikowano

A już tym bardziej Króla Oziksa. :kox:

No jak by powiedział że mnie zna i jest ode mnie i jedzie do mnie to by go tam przećwiczyli wystawili notę jak w tańcu z klubowiczami i by puścili wolno :polew: :polew:[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 12:46_________________________________________________lecę na budowę :)

Gość Michał
Opublikowano

Piaska to całkiem niedawno widziałem jak pucował swoje bmw u nas na orlenie,się chłopaczyna starał :decayed:

Opublikowano

No jak by powiedział że mnie zna i jest ode mnie i jedzie do mnie to by go tam przećwiczyli wystawili notę jak w tańcu z klubowiczami i by puścili wolno :polew: :polew:

No to musiałeś tam nieźle prześwidrować szefów policji. :dziura:

:D

Opublikowano

No jak by powiedział że mnie zna i jest ode mnie i jedzie do mnie to by go tam przećwiczyli wystawili notę jak w tańcu z klubowiczami i by puścili wolno :polew: :polew:

No to musiałeś tam nieźle prześwidrować szefów policji. :dziura:

:D

pinkim ich pewnie postraszyl :decayed:

Opublikowano

Myślę, że na straszeniu się nie skończyło... :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Myślę, że na straszeniu się nie skończyło... :gwizdanie: :decayed:

Ojciec Pinkiego brał czynny udział w tej akcji!! Niestety poległ na polu bitwy ale już niebawem przybył jego syn Pinki Jr. który walczy po dziś dzień :kox: :kox:

Opublikowano

A co powiecie na połaczenie sil i zrobienie jakiegos wiekszego spota np. w Wawie? Mam na mysli wszystkich z radomskiego i warszawskiego. A moze nawet cos wiecej..

Pozdr dla Bryni i oZiXa ;p

Opublikowano

A co powiecie na połaczenie sil i zrobienie jakiegos wiekszego spota np. w Wawie? Mam na mysli wszystkich z radomskiego i warszawskiego. A moze nawet cos wiecej..

Pozdr dla Bryni i oZiXa ;p

Czy my się znamy :mysli: :mysli: ?? Pomysł gitara ale miejsce można znaleźć jakieś inne... no chyba że weekend :P Chociaż ja w wawie mieszkam więc mi pasi :good:[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 16:04_________________________________________________

My mamy spota co piątek, wieć zapraszamy Wawę bardzo serdecznie :>

Do Was czasem ktos z naszych we wtorki wpada :naughty:

Dzieki za pozdrowienia :> :> :>

Wuju, czy to Ty dzisiaj w Radomiu na Wojska Polskiego ok 13-stej?

wuju ze scyzorykami sie wozi na tygodniu :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 16:04_________________________________________________dobra wracam do ogarniania bo tak to nigdy nie skończę :kox: Pozdrawiam Brynię :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed:

Gość Michał
Opublikowano

Jak wszyscy to i ja-

Bryniu pozdrawiam Cię :decayed:

Opublikowano

zawsze się liczyliśmy :good:- teraz nasza "marka" rośnie w siłę :> :good:

Opublikowano

coraz więcej obcych do nas wpada chyba zaczynamy się liczyć na forum :naughty: :naughty:

To przecież dzięki Tobie. :naughty:[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 16:59_________________________________________________

Ile razy byłeś na warszawskich spotach i kogo tam znasz?? :naughty::decayed:

Opublikowano

Wuju, czy to Ty dzisiaj w Radomiu na Wojska Polskiego ok 13-stej?

nie ja :wink4:

wuju ze scyzorykami sie wozi na tygodniu :gwizdanie:

tak jak król powiedział, w kielcach jestem przeważnie na tygodniu :gwizdanie:

ale żebym sie z nimi wozil :no:

niunia stoi pod blokiem bo do szkoły mam bliżej z buta :kox:

Opublikowano

Ozix, gratuluję! :oklaski:

b4bbec684f2ca506.jpg

Teraz nadajesz się na Króla. :naughty:

Opublikowano

JEST 5 MIEJSC WOLNYCH NA ZLOT LETNI W PILE 10-12 lipiec !!!

:naughty:

Opublikowano

No ale my wszyscy jedziemy. No chyba że do zlotu jeszcze ktoś się pojawi na spotach radomskich. :decayed: