Gość Murzyn Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 Brynia dziku jeden.... cos sie iedobrego dzieje - depresja malutka po poPozkowym objechaniu??
Gość rob Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 Tomaszust jak będzie w Radomiu to się pojawie Murzynku jest depresja i po poźkowym killu i kupa roboty w pracy i małe dziecko które przez 3 dni miało 39 stopni gorączki ( ale juz ok) i ,, ciche dni" w domu i kochanek mnie nie chce i wszystko się ........ Jak tak dalej pójdzie to będziesz robił 2 osobne projekty na dwa domy, tylko mniejsze nie ma jak pozytywne nastawienie do życia
Gość Murzyn Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 "Brynka" głowa do góry! Wszyscy jestesmy z Toba Dobrze, ze z dzieckiem wszysko ok! Lukaszowi zawsze mozemy zrobic "maly spocik" i przypomniec mu kto jezdzi skoda ....a wogole to jesien niedaleko... liscie spadaja...z kochankiem tez sobie poradzimy
Gość Murzyn Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 tylko nie rudo!! rude sa falszywe..... to ja juz wole pogadac z prezesem, coby na moda Cie przyjal
tomaszu Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 Brynia, w takim razie chcesz czy nie to ja zostaje na niedziele w Radomiu. Inni mysle, ze tez zostaną. Zapalimy kiełbaskie, łykniemy jake piwko i moze Ci sie humorek deczko poprawi. W kupie raźniej. A męża to zabierz jak dasz rade.
tomaszu Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 tylko nie rudo!! rude sa falszywe Oj to prawda, ostatnio sie o tym przekonałem. No ale to tylko oryginały takie są.
tomaszu Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 Brynia. Jak powiesz wprost, ze Radom tez Ci nie pasuje to pojedziemy do tego KR.
Gość Murzyn Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 HUGO zrób cos!! mamy jeszcze 2 adminów Nie chcemy rudej Bryni!!
mokom69 Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 W takim razie i ja zostaje w końcu to nasza mała adomska paczka i tzreba sie trzymać razem a do Krakowa jeszcze nie raz sie trafi
Gość rob Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 Brynia. Jak powiesz wprost, ze Radom tez Ci nie pasuje to pojedziemy do tego KR. Brynia mów
Gość rob Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 Brynia. Jak powiesz wprost, ze Radom tez Ci nie pasuje to pojedziemy do tego KR. Ale ja widze że w Kr-wie się super impra szykuje i będzie dużo ludzi, więc bez sensu żebyście nie pojechali. święte słowa
tomaszu Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 Nieważne. Chcesz czy nie to ja zostaje, tym bardziej, ze i tak srednio mi pasuje jechac do KR. Palimy grila w wyznaczonym miejscu. Kto może to zapraszam, kto nie to sie mowi trudno i spotkamy sie innym razem. Koniec tematu.
mokom69 Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 Ok więc i ja zostaje:) tomaszust wiec tak jak sie umawialismy o 15 na parkingu tak??
tomaszu Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 Tak jest panie kierowniku. Start o 15:00. Obecnośc obowiazkowa. Brynia, mam nadzieje, ze w tym momencie nie krzyżujemy Ci planów...
tomaszu Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 Kurde Brynia, bo i my sie zakochamy, no i co to bedzie. [br]Dopisany: 16 Maj 2007, 21:34 _________________________________________________Tak sie ostatnio zastanawiałem, ze mało nas na forum z Radomia, a po miescie sporo jeździ. Trzeba sie jakos zareklamowac. Na spocie to obgadamy. Mysle, ze wskazane bedzie zrobic jakies ulotki i wrzucac za wycieraczki. Co Wy na to?
tomaszu Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 No własnie myslalem o tych kaledarzykach, ale dałas mi tylko 2. Masz tego więcej?
tomaszu Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 Elegancko. Bede mógl reklamowac na miescie. Dobra, wychodze juz z tego forum, bo ostatnio non stop tu siedze, a robota zając - ucieknie.. Tzn. znając życie to sie tu jeszcze pojawie dzisiaj...
mokom69 Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 o prosze jakie romantyczne wyznania hihi juz sie niemoge niedzielki doczekac:D teraz to tylko modlic sie o pogode
tomaszu Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Waliło troche pierunami, łamało drzewy, to może już teraz bedzie ładna pogoda. Może byc nawet zimno byle tylko nie padało.
Rekomendowane odpowiedzi