tomaszu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ale obecny avatar jest fajny, bo wygląda jna amatorski.
Kaśka Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Trzeba go uruchomić Ale ta dziewczyna z Twojego avatara ma hipnotyzujący biust. Coś niesamowitego
oZiX Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Trzeba go uruchomić Ale ta dziewczyna z Twojego avatara ma hipnotyzujący biust. Coś niesamowitego Tak samo jak Twój :slina:
Kaśka Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Trzeba go uruchomić Ale ta dziewczyna z Twojego avatara ma hipnotyzujący biust. Coś niesamowitego Tak samo jak Twój :slina: Dzięki baby. Ale się ostatnio rozkręciłeś Podsumowując ja mam fajny biust, a Bryńka jędrną pupę? Czyli chyba fajnie z nami macie? Edit:literówka
oZiX Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Trzeba go uruchomić Ale ta dziewczyna z Twojego avatara ma hipnotyzujący biust. Coś niesamowitego Tak samo jak Twój :slina: Dzięki baby. Ale się ostatnio rozkręciłeś Podsumowując ja mam fajny biust, a Bryńka jędrną pupę? Czyli chyba fajnie z nami macie? Edit:literówka No mega fajnie Za żadne skarby na świecie byśmy was nie wymienili nie wiem jak reszta ale ja tęsknie za tymi widokami )
Kaśka Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Trzeba go uruchomić Ale ta dziewczyna z Twojego avatara ma hipnotyzujący biust. Coś niesamowitego Tak samo jak Twój :slina: Dzięki baby. Ale się ostatnio rozkręciłeś Podsumowując ja mam fajny biust, a Bryńka jędrną pupę? Czyli chyba fajnie z nami macie? Edit:literówka No mega fajnie Za żadne skarby na świecie byśmy was nie wymienili nie wiem jak reszta ale ja tęsknie za tymi widokami ) Trzeba się było pojawić na urodzinach Majkiego :gwizdanie: [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 23:28_________________________________________________ Chyba sie przeprowadze Ja nie mieszkam w Radomiu. Ja tam tylko gościnnie bywam
oZiX Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Trzeba go uruchomić Ale ta dziewczyna z Twojego avatara ma hipnotyzujący biust. Coś niesamowitego Tak samo jak Twój :slina: Dzięki baby. Ale się ostatnio rozkręciłeś Podsumowując ja mam fajny biust, a Bryńka jędrną pupę? Czyli chyba fajnie z nami macie? Edit:literówka No mega fajnie Za żadne skarby na świecie byśmy was nie wymienili nie wiem jak reszta ale ja tęsknie za tymi widokami ) Trzeba się było pojawić na urodzinach Majkiego :gwizdanie: Gdybym tylko wiedział że będziesz i będzie tak fajnie to bym jakoś na rzęsach stanął a dojechał Ale spoko chyba nie jedna okazja jeszcze przed "nami" :kox: [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 23:31_________________________________________________Kaśka ale Ty RFS-owa jesteś kobitka ;>
mokom69 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zaleczeq awtar kozak generalnie [iję od 3 dni i boje się jutra[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 00:52_________________________________________________tomaszu ladne bemki chetnie jesdna bym zakupił ale zastanbawiam się nad jednosladem albo quadem musze sie zdecydować
Korzeń Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 nie ma jak to punktualnie zacząć pracę :gwizdanie:
Zaleczeq Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 nie ma jak to punktualnie zacząć pracę :gwizdanie: Tak właśnie tak kawa siekiera i można działać
tomaszu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zawsze po świętach powinien być jeszcze jeden dzień wolnego, a najlepiej cały tydzień.
Rekomendowane odpowiedzi